Προς το περιεχόμενο

αγορα 37αρας Full HD

Age4Greeks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

σκεφτομαι ενοψει Ευρο '08 να αφορασω καινουργια τηλεοραση στις 37 ιντσες. Θα ηθελα αν γινοτανε λιγο μεγαλυτερη αλλα και ο καταλληλος χωρος δεν υπαρχει και μαλλον θα ξεφυγει η τιμη της, μπορω να διαθεσω μεχρι 1100-1200 ευρω. Θα ήθελα επισης το μοντελο να υποστηριζει PC-in για να βαζω και κανα παιχνιδακι (με μια καλη καρτα στο μελλον) στην υψηλη της αναλυση και να χαιρομαι :-D.

Εχει κανεις καποιο μοντελο κοντα σε αυτα που ζηταω να μου πει καποια γνωμη? και να ρωτησω και κατι ακομη, αξιζει η επιλογη Full HD στις 37 ιντσες ή το σχετικα μικρο της μεγεθος (σε συγκριση με τις 42+) δεν θα εκμεταλλευθει τη διαφορα της ανάλυσης? Μήπως δηλαδη να αρκεστω σε μια HD Ready γιατι τα pixels θα ειναι παρα πολλα στη Full HD?

Δημοσ.

Εχω την LG LF76 Full HD 37".H οθόνη είναι πολύ καλή και γύρω στα 1000?.10.000 κοντραστ και υποστηρίζει 24Ηz,3 HDMI 1.3.Για pc in πάρε εναν αντάπτορα dvi-hdmi και είσαι μια χαρά.

Δημοσ.

Μια Full HD έχει 1920x1080=2073600 pixels ενώ μια HD Ready έχει 1366x768=1049088.

Δηλάδη τα διπλά pixels. Αριθμοί θα μου πεις...

Επειδή έχω μια Full HD 37'' (Philips 37PF9641 παράλληλη αγορά από Γαλλία) η οποία αντικατέστησε την SONY KLV 32M1S (1366x768) να ξέρεις ότι σε καλό σήμα θα την χαρείς!

Η διαφορά αρχίζει και φαίνεται από αυτές τις ίντσες και πάνω και για αυτό άλλωστε δεν υπάρχουν μικρότερες Full HD.

Αν μάλιστα δεις BluRay από PC ή οποιαδήποτε άλλη πραγματική Full HD πηγή στα 1080i ή 1080p (όχι upscaled) εκεί θα κατάλαβεις ότι η διαφορά του κόστους πράγματι άξιζει!

Όσο για την υποστήριξη PC όλοι οι κατασκευαστές πλέον το παρέχουν με την συνδεσμολογία που είπε ο CarbonFibre.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...