Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Έχει πέσει στα χέρια μου ένα τηλέφωνο motorola και προσπαθώ να διαπιστώσω ποιο μοντέλο είναι. Στην ιστοσελίδα της εταιρίας υπάρχουν αρκετά σε αυτό το "κόψιμο" και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ποιο είναι. Το ίδιο το τηλέφωνο, το αναφέρει κάπου αυτό; Επίσης, θα ήθελα να μάθω τι σημαίνουν τα διάφορα εικονίδια που εμφανίζονται στο επάνω μέρος της οθόνης. Πέρα από τα "κλασικά" (ένταση σήματος, μπαταρία) εμφανίζονται και άλλα δύο τα οποία μου είναι άγνωστα από άλλα κινητά που είχα. Το ένα μοιάζει με ένα τετραγωνάκι στις απέναντι γωνίες του οποίου βρίσκονται δύο "σπιτάκια" (το ένα ανάποδα), ενώ το άλλο σήμα που εμφανίζεται σποραδικά είναι τρία "καρτελάκια", το ένα πάνω στο άλλο. Υπάρχει κάπου κάποια λίστα με τις ερμηνείες των συμβόλων; Μήπως αν έβρισκα το εγχειρίδιο ενός άλλου motorola (χωρίς να είναι απαραίτητα το ίδιο) θα εξηγούσε τα σύμβολα; Ευχαριστώ.
goumenitsanos Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 βγάλε την μπαταρία και κοιτα την "πλάτη" του κινητού.Θα έχει ένα μικρο αυτοκολλητο με νουμερα οπως επίσης και το μοντελο
tempo Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ψάξε και στο myphone.gr , μπορεί να δεις άλλες φωτογραφίες του τηλ. και να καταλάβεις ποιό είναι...
Bomber-21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Πήγαινε στις ρυθμίσεις-λεπτομέρεις τηλεφώνου-έκδοση software ,πες μου τι γράφει εκεί και θα σου πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.