Προς το περιεχόμενο

BLACK SCREEN! Help plz ...:(

Selofan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφάτως αγόρασα το εξής σύστημα

-Coolermaster Cosmos S

-Gigabyte x48-gq6

-Intel E8400

-Zalman CNPS9700 cpu fan

-Diamond Radeon 3870

-G.Skill 2x2Gb 1066

-OCZ 750W PSU

-Seagate Barraccuda 500Gb

Αφού μετα κόπων και βασάνων τοποθέτησα την ξύκτρα, χρειάστηκε να κάνω πατέντα για να την στερεώσω(ίσως να πίεσα πολυ την Cpu), τις μνήμες και την κάρτα γραφικών άνοιξα το pc για ένα πρώτο τεστ αλλά δεν έχω καθόλου εικόνα...όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά μες το κουτί (ανεμιστηράκια, leds). Τι μπορεί να φταίει.... η οθόνη πάντως όχι...:P

Δημοσ.
Προσφάτως αγόρασα το εξής σύστημα

-Coolermaster Cosmos S

-Gigabyte x48-gq6

-Intel E8400

-Zalman CNPS9700 cpu fan

-Diamond Radeon 3870

-G.Skill 2x2Gb 1066

-OCZ 750W PSU

-Seagate Barraccuda 500Gb

Αφού μετα κόπων και βασάνων τοποθέτησα την ξύκτρα, χρειάστηκε να κάνω πατέντα για να την στερεώσω(ίσως να πίεσα πολυ την Cpu), τις μνήμες και την κάρτα γραφικών άνοιξα το pc για ένα πρώτο τεστ αλλά δεν έχω καθόλου εικόνα...όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά μες το κουτί (ανεμιστηράκια, leds). Τι μπορεί να φταίει.... η οθόνη πάντως όχι...:P

Aρχικα παρατηρησε οταν ξεκιναει ο υπολογιστης εαν κανει καποια μπιπ τα οποια υποδεικνυουν καποιο προβλημα.Το φωτακι του σκληρου αναβοσβηνει;Δοκιμασε επισης να αλλαξεις καλωδιο οθονης .

Δημοσ.
Aρχικα παρατηρησε οταν ξεκιναει ο υπολογιστης εαν κανει καποια μπιπ τα οποια υποδεικνυουν καποιο προβλημα.Το φωτακι του σκληρου αναβοσβηνει;Δοκιμασε επισης να αλλαξεις καλωδιο οθονης .

Μπιπ δεν ακούγεται..το μόνο που ακούω είναι τον ήχο που κάνει ο σκληρός(?) όταν το ανοίγω..το φωτάκι του αναβοσβήνει για λίγο. Το καλώδιο και την οθόνη τα κοίταξα,δεν έχουν πρόβλημα....:(

Με d-i-y σύστημα, τα πάντα μπορεί να παίζουν...Πχ το BIOS, ΕΙΝΑΙ το σωστό για τον επεξεργαστή ;

δεν ξέρω μπορεί να έχεις και δίκαιο, αλλά και να είναι αυτό πώς θα το κάνω update? με άλλον επεξεργαστή? πάντως πιο πολύ μου φαίνεται οτι φταίει η κάρτα γραφικών...τι να πώ..

Δημοσ.

Μα και 'γω θα μπορούσα να πω για την γραφοκάρτα. ΕΙΝΑΙ όμως ; Κι αν είναι το τροφοδοτικό ; Κι αν δεν σύνδεσες καμμιά τροφοδοσία (κάρτας) ; Κι αν είναι η μητρική ;

Η κολοκυθιά η ίδια...

Αν έχεις παλιό hardware πλακώνεσαι στις δοκιμές, αλλιώς κάνε μια μελέτη ΕΣΤΩ για το τί επεξεργαστές σηκώνει το μανίσιο BIOS ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...