Kappas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα!τερματισα το paradise κι επειδη μου αρεσε θελω να το ξαναρχισω απ'την αρχη...το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει επιλογη για new game-profile στο παιχνιδι...εσβησα τα saves απ'τον backup φακελο αλλα τιποτα...απεγκατεστησα και ξαναεγκαταστησα το παιχνιδι και παλι τιποτα...το παιχνιδι ξεκιναει απο'κει που ειχα μεινει την τελευταια φορα ...μπορει να μου πει καποιος τι κανω λαθος? Ποιός είναι ο backup φάκελος που αναφέρεις; Τo profile σου βρίσκεται στο C:\Users\[user]\AppData\Local\Criterion Games\Burnout Paradise\Save (όπου [user] βάζεις το δικό σου account name που έχεις στα windows). Σβήνεις τα 2 αρχεία που έχει μέσα ο φάκελος save και λογικά είσαι έτοιμος.
ταμτακος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ποιός είναι ο backup φάκελος που αναφέρεις; Τo profile σου βρίσκεται στο C:\Users\[user]\AppData\Local\Criterion Games\Burnout Paradise\Save (όπου [user] βάζεις το δικό σου account name που έχεις στα windows). Σβήνεις τα 2 αρχεία που έχει μέσα ο φάκελος save και λογικά είσαι έτοιμος. ευχαριστω! το προβλημα ηταν οτι δεν υπηρχε φακελος local settings γιατι ηταν επιλεγμενο η αποκρυψη κρυφων αρχειων
GFrame Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Όποιος δεν το έχει προλάβει από humblebundle εδώ είναι ένα τελευταίο Giveaway http://i-giveaway.blogspot.gr/2013/10/burnout-paradise-ultimate-box-steam-key.html
evoracing Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πήγα μετά από καιρό να συνδεθώ στο Burnout Paradise που το πείρα από τα humblebundle και μου βγάζει αυτό μετά την σύνδεση...
Despotas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 21/8 κυκλοφορεί το Remastered: https://www.rockpapershotgun.com/2018/08/18/burnout-paradise-remastered-launches-on-pc-next-week/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα