Προς το περιεχόμενο

Burnout Paradise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα δεν μου άρεσε. Το αμάξι πάει σαν τραίνο. Και επίσης θα ήθελα πίσω το crash, που απλα πηγαινες και στουκαρες και μαζευες πόντους

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ στο demo του πέρσι στο 360 είχα δει κάποιον να ξεκινάει κάτι με τρακάρισμα και να συνεχίζει να κοπανάει άλλα αυτοκίνητα και να γεμίζει πόντους (πόσο ακριβές οι ζημιές σε άλλους). Πώς το έκανε αυτό;

Δημοσ.

Το παλιο καλο crash το βγαλανε.Προς απογοητευση μας το εχουν βαλει σαν κατι εξτρα.Δηλαδη αν στουκαρεις καπου και πατησεις το κουμπι για το ''showtime'' τοτε μπαινει στο παλιο καλο mode αλλα μαλλον χωρις λογο.Δεν εχω βρει την σκοπιμοτητα του εκτος του εφε οτι τα κανω ολα πουτ@ν@ και απλα μετρανε ποντοι.

Αν δεν εχουμε χασει κατι τρομερο τοτε μονο αυτο μας εμεινε και μαλλον φευγει για unistall.Δεν λεω ωραια γραφικα,γρηγορο, ανετο στα περισσοτερα συστηματα στα full αλλα αν μας κοβουν αυτο που αγαπησαμε τοτε......

Δημοσ.

Πιστεύω ότι κάτι σχετικό υπάρχει αλλά δεν το ανακαλύψαμε ακόμη !!!! :-)

Πάντως όταν χτυπάω είτε κολώνες είτε άλλα αυτοκίνητα το νίτρο αυξάνεται !!!! Οπότε κάτι θα υπάρχει ως bonus και με τις στούκες... ;)

Σημειώνω ότι το κονσολάδικο classic δεν το έχω πάιξει ώστε να ξέρω τί υπήρχε και τί όχι σε σχέση με την έκδοση για PC.

Πάντως η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για.... ΚΟΡΥΦΑΙΟ RACING ΠΟΥ ΣΕ ΤΙΓΚΑΡΕΙ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ :shifty::shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.

Πόσο κρατάει το trial;Εμένα ήδη δε με αφήνει να αλλάξω αυτοκίνητο ή να μπω σε αγώνες, μόνο να παρατρέχω μέσα στην πόλη.Και δεν έχω παίξει πολύ.Ούτε 2 ώρες.Μήπως έληγε σε συγκεκριμένη ημερομηνία;

Φοβάμαι πάντως έτσι όπως το βλέπω μήπως δε μπορεί να σε κρατήσει για πολύ ακόμα και αν σε είχε ενθουσιάσει στην αρχή.Τουλάχιστον τρέχει νερό και είναι και ομορφούλικο.

Πάντως βρήκα κάτι που με ξενέρωσε.Όσο και να τρέχεις αυτό συνεχίζει να ανεβάζει σχέσεις.Σε κάποια φάση είχα βρει μια ευθεία και πήγαινα για κανα 2λεπτο.Ε πρέπει να είχε αλλάξει και 20 ταχήτυτες! :lol:

Ήμαρτον ρειιιι.Είπαμε arcade arcade, αλλά και λίγο τεστάρισμα...

Και ένα άλλο αρνητικό: εμένα τουλάχιστον δε μου έδωσε την αίσθηση της ταχύτητας που θα ήθελα, τουλάχιστον με την πρώτη κόφα που το έπαιξα.

Δημοσ.
Πόσο κρατάει το trial;Εμένα ήδη δε με αφήνει να αλλάξω αυτοκίνητο ή να μπω σε αγώνες, μόνο να παρατρέχω μέσα στην πόλη.Και δεν έχω παίξει πολύ.Ούτε 2 ώρες.Μήπως έληγε σε συγκεκριμένη ημερομηνία;

Φοβάμαι πάντως έτσι όπως το βλέπω μήπως δε μπορεί να σε κρατήσει για πολύ ακόμα και αν σε είχε ενθουσιάσει στην αρχή.Τουλάχιστον τρέχει νερό και είναι και ομορφούλικο.

Πάντως βρήκα κάτι που με ξενέρωσε.Όσο και να τρέχεις αυτό συνεχίζει να ανεβάζει σχέσεις.Σε κάποια φάση είχα βρει μια ευθεία και πήγαινα για κανα 2λεπτο.Ε πρέπει να είχε αλλάξει και 20 ταχήτυτες! :lol:

Ήμαρτον ρειιιι.Είπαμε arcade arcade, αλλά και λίγο τεστάρισμα...

Και ένα άλλο αρνητικό: εμένα τουλάχιστον δε μου έδωσε την αίσθηση της ταχύτητας που θα ήθελα, τουλάχιστον με την πρώτη κόφα που το έπαιξα.

όταν πας στο Junk Yard δηλαδή δε σου δίνει επιλογή να αλλάξεις αμάξι?

Για να νοιώσεις ταχύτητα πάρε τη μηχανή :devil: (την street όχι την άλλη)

Δημοσ.

Μπορώ να δω τα αυτοκίνητα και τις μηχανές, αλλά όταν πατήσω για να πάρω κάποιο άλλο με βγάζει στο μενού για να αγοράσω την ολόκληρη έκδοση του παιχνιδιού.

Δεν ξέρω αν έχει λήξει ήδη η trial έκδοση αλλά μου το έκανε από πολύ νωρίς αυτό.Δεν το ξανακοίταξα βέβαια, δεν πρόλαβα.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, το trial σταματάει αρκετά γρήγορα.

Σε αφήνει να παίξεις μέχρι ένα σημείο και μετά για άλλο αυτοκίνητο/event σε πάει μενού.

Επίσης μετά θα σε κόβει πολύ γρήγορα σε επιλογή quit μόνο και όχι "back to game".

Εγώ έκανα πάλι την "αμαρτία" και το πήρα. :P

Δημοσ.

μέγιστη πατάτα το game, μας τα πρήζαν τσάμπα οι xbuddies τόσο καιρό... Άντε να βγουν και οι γκουρού που έκραζαν το grid επειδή ήταν "εντελώς" arcade! :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...