Προς το περιεχόμενο

Burnout Paradise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως απο play.com 33ευρο δεν ειναι ασχημα.

αλλα αν δεν το δοκιμασω δεν το αγοραζω.Γιατι για αναβαθμιση δεν ειμαι διατεθημενος.

Ας ελπισουμε να εχει καλο ονλινε γιατι θα εχει πολυ χαβαλε.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παίδες ούτε εγώ βρίσκω το save and quit...ούτε και το options...στραβώθηκα;;;;;;με ποιο κομβίο τα ανοίγει αυτά γιατί οτι και να δοκίμασα δεν βρίσκω κάτι....

Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεως: Στο σύστημα της υπογραφής μου θα παίξει; (Ανάλυση 1024*768 και detail low ή lowest :-P).

Στο GTR2 τα ψιλοκαταφέρνει πάντως (πληροφοριακά).

• Moderators
Δημοσ.
Πάντος παιδιά τα γραφικά όταν τρακάρεις και το πάει σε super slow motion είναι απίστευτο!!!!

Και όταν σκέφτεσαι ότι κανονικά τρακαρίσματα παίζει να γίνονται με παρόμοιο τρόπο, ανατριχιάζεις λίγο...

Δημοσ.
Και όταν σκέφτεσαι ότι κανονικά τρακαρίσματα παίζει να γίνονται με παρόμοιο τρόπο, ανατριχιάζεις λίγο...

Σωστός!! Πάντος το graphics engine είναι φοβερό για μόλις 3,5GB παιχνίδι! :shock: Τι λέτε??

• Moderators
Δημοσ.

Τα traffic αυτοκίνητα δεν είναι κάτι σπουδαίο νομίζω.

Τα αυτοκίνητα που ελέγχεις πάντως είναι πολύ ωραία σχεδιασμένα.

Κατά τ'άλλα δεν προσέχω το περιβάλλον πολύ γιατί ή τρέχω δίπλα του ή πέφτω πάνω του. :P

Το ότι πάει σφαίρα είναι επίσης ένα ατού. :)

Δημοσ.
Το παιχνίδι το σπάει. Πολύ προσεγμένο και πρωτότυπο. Σε σύστημα με ATI 4850 και E8500 παίζει super (ανάλυση 1920χ1200)

Ακόμα και στο δικό μου με e6600 stock + 8800gt 1920χ1080 όλα φουλ πετάει.

Όμως, δεν είναι και τπτ τρελό σε γραφικά αν και είναι όμορφα.

(Κάποια textures όμως αριστερά-δεξιά απο κάποιους δρόμους είναι χάλια μάυρα...κάτι λόφοι κλπ δηλαδή)

Δημοσ.

Πράγματι το παιχνίδι πάει σφαίρα....Θετικό οτι θέλει μόνο 3.3γβ εγκατάσταση, οτι έχει πολύ ωραια γραφικά εκτος των αλλων αυτοκινητων στο δρόμο, οτι ειναι διαφορετικό. Σε 1680*1050 8χ antaliasing και ολα τερμα είναι κολλημένο στα 60 καρέ (δεν παει παραπάνω, έχει κόφτη;) με 4870. Επίσης το βρίσκω χαρωπό :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...