kabamaru21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 πριν δυο μερες αγορασα τον 500η seagate me 32cache... περναω τα αρχεια μου εκει...τραβαω και ενα format( στον σκληρο που ειχα αρχικα.για λειτουργικο μονο τωρα.) και ιδου... αν ανοιξω ενα οποιοδηποτε παραθυρο με τον explorer παω-κανω οτινανε, μολις το κλεισω crasharei o explorer βγαζει μηνυμα λαθους-send to microsft(παντα γινετε αυτο!) τι εχω παρατηρησει.... αφου κανω δουλεια με το pc και μεινει λιγο idle (διαβαζω καμια σελιδα) οι σκληροι/ος παυουν να λειτουργουν (σταματανε αποτομα να γιρνανε και δεν ακουγοντε καθολου) μολις κανω κατι ξεκινανε παλι, αλλα επηδη ζητανε πολυ ρευμα κατα την εκινηση, αρχιζει και τρεμοπαιζει στιγμιεα η οθονη και ξανακρασαρει ο explorer.... psu noname 550watt( ναι καλα!!!!) cpu 2.8 northwood (3.2 τον εχω παει χωρις ρευμα ομως).... 1 dvd 1 dvdrw 1950pro 512 agp 2 dimakia 512...1 baracuda 200η sata και τον 500η μηπως εαν τα συνδεσω διαφορετικα τις τροφοδοσιες αλλαξει κατι? ασπουμε τωρα εχει δυο καλωδια το psu με 3 molex τροφοδοσιας το καθενα.. στο πρωτο εχω 2 στην gpu και 1 σε ενα ανεμιστηρακι και στο αλλο 2 στα dvdia και το 3ο εχω φορεσει ανταπτορακι να περνουν ρευμα οι δυο σκληροι... edit: πιθανον να μην φταιει το psu για το κρασαρισμα του explorer. αφου κρασαρει και οταν δουλευουν οι σκληροι
Evil_Skullman Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Οσο αφορα software Δοκιμασε ακομα ενα φορματ και ελεγξε τους drivers και τι προγραμματα χρησιμοποιεις..Κανε αναβαθμιση τον explorer.Κατεβασε το Sp3 των XP. Oσο αφορα hardware.Με την πρωτη ευκαιρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.