pabou13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 παιδια υπαρχει καμια διαφορα αναμεσα σε iphone και ipod touch?
Litost Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ipod touch = Iphone χωρίς τηλέφωνο, bluetooth, ηχείο, μικρότερο πάχος.
haHa Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ipod touch = Iphone χωρίς τηλέφωνο, bluetooth, ηχείο, μικρότερο πάχος. και χωρις καμερα και πληκτρα εντασης...
blashyrkh+ Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ρε φιλε εφοσον το ipod touch εχει wifi ολα τα αλλα extra του iphone για μενα προσωπικα ειναι πεταμενα λεφτα .για να στελνεις ενα sms και ενα τηλεφωνο που θα παρεις δεν αξιζει να δωσεις τα διπλα λεφτα και με το διπλασιο παχος που εχει το iphone..
gsmeros Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 το θεμα ειναι οτι παντα στη τσεπη σου θα εχεις ενα τηλεφωνο. δεν ειναι ευκολο να εχεις και τηλεφωνο και το touch...
-K@G Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 κοιταξτε εχω το touch εδω και 3 βδομαδες (το οποιο εφερε φιλη απο Αμερικη με 250euros-399$) και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.το χρησιμοποιω για serfing και για βιντεο κυριως αλλα αποψη μου ειναι οτι πρεπει να το ξεκλειδωσεις για να το χαρεις αλλιως ειναι μια ... και μιση.ο κολλητος μου εχει το iphone και το εχω δει αρκετα,οπως λεει και καποιος παραπανω νομιζω δεν αξιζει να δωσεις παραπανω λεφτα μονο για το τηλεφωνο ουσιαστικα και ας μην ξεχναμε οτι ενω για το ipod εχεις εγγυηση για το τηλεφωνο δεν υπαρχει απο την apple Hellas.Eχω ενα ericsson μικρο και κανω τη δουλεια μου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Οποιος σκεφτεται να το παρει δεν χρειαζεται πολυ σκεψη αν και πιστευω οτι εδω ειναι πααααααρα πολυ ακριβο. edit: 399$ ta 16Gb.... Tzabaman ;-)
Socratis_g Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 και εγω του touch ειναι οπαδός. Γουστάρω να το έχω συνέχεια πανω μου, χωρίς να ξέρω ότι τραβάει ακτινοβολιά γιατί ειναι κινιτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.