gargoyle1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 παιδια καλησπερα εχω εναν p4 στα 3,2 με 512 ram και μητρικη asrock iv890-10 με on board καρτα ηχου ac97 με ηχεια logitech 5.1 εκ τον οποιον χρησιμοποιω τα 3,1. περασμενο το k lite codec και ρυθμισμενο σωστα το ac3 filter.Αυτο το πακετο μεχρι πριν λιγο καιρο δουλευε σωστα αλλα τωρα τελευταια ο ηχος ακουγεται με παρασιτα και μερικες φορες ο player ψιλοκολαει λιγο σαν να χανει στροφες το τραγουδι.Περιπτωσεις που αποκλειστηκαν ειναι προβλημα στα ηχεια στους drivers καθως και χαλασμενου αρχειου.Εχω καταληξει οτι φταιει η καρτα ηχου(η οποια ειναι της πλακας βεβαια)και την οπoια σκοπευω να αλλαξω,μηπως ομως φταiει κατι αλλο και τελικα δεν λυθει το προβλημα?καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.
n3a Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μήπως εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα πριν παρατηρήσεις τις αλλαγές? Επίσης, άλλα ηχεία δοκίμασες? Αν έχουν πρόβλημα και αυτά τότε ναι, μάλλον το ac'97 τα έφτυσε...
gargoyle1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δεν εγκατεστησα καποιο προγραμμα αυτα που ειχα και πριν,οσο για τα ηχεια τα εχω συνδεσει σε αλλο pc και δουλευαν μια χαρα.Αυτο που βρηκα τωρα ειναι οτι στις ρυθμισεις τις καρτας ηχου εχει δοκιμη ηχειων κλικαρεις πανω στο ηχειο και αυτο βγαζει εναν ηχο για να δεις αν δουλευει,κλικαρωντας πανω στο subwofer δεν κανει τιποτα, το ηχειο ομως παιζει κανονικα οταν βαλω ενα τραγουδι αλλα εχει παρασιτα.Τι να πω δεν μπορω να βγαλω ακρη.Αυτο που με φοβιζει ειναι μηπως τελικα δεν εχει προβλημα η καρτα αλλα η μητρικη αν και δεν ξερω πως συνδεωνται αυτα τα δυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.