Προς το περιεχόμενο

Αόρατος στο MSN

smallboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια στο MSN πως κανω εναν "φιλο" να μην με βλεπει...να μην τον διαγραψω

αλλα να μην βλεπει οταν θελω εγω οτι ειμαι μεσα...παλια το ειχε...

τωρα αν το κανω ΟΛΟΙ δε με βλεπουν...το καταργησανε?

Δημοσ.

άμα τσεκάρει όμως ποιοί τον έχουν προσθέσει στη λίστα τους και δεν σε δει (αυτό γίνεται με το block), τότε θα σε πάρει πρέφα...(κι αν μπαίνει και στο insomnia, την έκανες :P )

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα και καμία υπηρεσία, πλέον, που να σου δείχνει ποιοί σε έχουν κάνει block. Μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι είναι block μόνο μέσω κοινού γνωστού.

Washcloud αυτό γίνεται με το delete. Η λιστα που λες περιέχει τα άτομα που σε έχουν στη λίστα επαφών τους, άρα το όνομα κάποιου δεν εμφανίζεται μόνο αν σε έχει κάνει delete. :)

Δημοσ.

τον κάνεις block και δεν σε βλέπει καθόλου...και unblock όταν θες εσύ να σε δει και να του μιλήσεις...και μετά ξανά block

στο aMSN πχ βλέπεις ποιοι σε έχουν κάνει delete...το block δεν φαίνετε πουθενά.

αν κάνεις το appear offline, μπορείς να μιλήσεις σε όσους θες και να σε δουν τότε...

επίσης

Δημοσ.
Washcloud αυτό γίνεται με το delete. Η λιστα που λες περιέχει τα άτομα που σε έχουν στη λίστα επαφών τους, άρα το όνομα κάποιου δεν εμφανίζεται μόνο αν σε έχει κάνει delete. :)

...εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι είτε διαγραφεί - είτε "μπλοκαριστεί" κάποιος, δεν φαίνεσαι στη λίστα του.

Δημοσ.

αν μπλοκαριστει ομως καποιος μπορει να σου στειλει μυνηματα? νομιζω οχι και ετσι μπορει να καταλαβει οτι ειναι μπλοκαρισμενος

Δημοσ.

αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι πως το μονο που μπορεις να δεις ειναι αυτους που σε εχουν διαγραψει,οταν πας εργαλεια>επιλογες>εμπιστευτικοτητα>και δεξι κλικ στην επαφη.

αν δινει τη δυνατοτητα διαγραφη τοτε σημαινει πως σε εχει διαγραψει.

με το μπλοκ δε βγαζει την επιλογη διαγραφη.

και ισως δεν παιζει τροπος να το καταλαβεις.

ο μπλοκαρισμενος σου στελνει μηνυματα απλα δεν τα παιρνει αυτος που τον μπλοκαρε ουτε επισης μπορει να του στειλει

Δημοσ.

ρε σεις..δεν γινετε να δει ο αλλος αν τον εχεις κανει μπλοκ μεσω msn τουλαχιστον φαινεται μονο να τον εχεις κανει delete

αλλα κπ φορα με ειχε ερθει ενα μνμ που ελεγε οτι ενας φιλος μ ειχε ελεγξει ποιοι τον εχουν κανει μπλοκ μεσω μια υπηρεσιας και με παρακινουσε να κανω το ιδιο.... ξερει κανεις τι παιζει?

Δημοσ.
...εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι είτε διαγραφεί - είτε "μπλοκαριστεί" κάποιος, δεν φαίνεσαι στη λίστα του.

Η διαγραφή αφαιρεί κάποιον απο τη λίστα επαφών σου. Στην εφαρμογή του msn έχεις τη δυνατότητα να πας Εργαλεία -> Επιλογές -> Εμπιστευτικότητα -> Προβολή [δείτε ποιοί σας έχουν προσθέσει στη λίστα επαφών τους] και εκεί θα δεις μόνο ποιοί δε σε έχουν κάνει delete. Κοινώς, αν κάποιος σε έχει διαγράψει απο τη λίστα επαφών του, δε θα εμφανιστεί εκεί το nick του ή το mail του.

Έκανα test με τα δύο msn - accounts που έχω. Έκανα block το ένα account. Αν σου στείλει, απλά φαίνεσαι offline και εσύ δε λαμβάνεις τα μηνύματα. Δεν του επιστρέφονται πίσω. Στη λίστα που προανέφερα, υπάρχει κανονικά το nick, όμως.

ρε σεις..δεν γινετε να δει ο αλλος αν τον εχεις κανει μπλοκ μεσω msn τουλαχιστον φαινεται μονο να τον εχεις κανει delete

αλλα κπ φορα με ειχε ερθει ενα μνμ που ελεγε οτι ενας φιλος μ ειχε ελεγξει ποιοι τον εχουν κανει μπλοκ μεσω μια υπηρεσιας και με παρακινουσε να κανω το ιδιο.... ξερει κανεις τι παιζει?

Όσες έχω ακούσει κάνουν χρήση του account σου την ώρα που τους δίνεις τα στοιχεία σου, για να να spamάρουν τις online επαφές που έχεις. Άσε που δεν εντοπίζουν το block, αλλά το delete .. Δες και εδώ .. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=126783&highlight=block

Δημοσ.
Η διαγραφή αφαιρεί κάποιον απο τη λίστα επαφών σου. Στην εφαρμογή του msn έχεις τη δυνατότητα να πας Εργαλεία -> Επιλογές -> Εμπιστευτικότητα -> Προβολή [δείτε ποιοί σας έχουν προσθέσει στη λίστα επαφών τους] και εκεί θα δεις μόνο ποιοί δε σε έχουν κάνει delete. Κοινώς, αν κάποιος σε έχει διαγράψει απο τη λίστα επαφών του, δε θα εμφανιστεί εκεί το nick του ή το mail του.

εδω κανεις λαθος.τους βλεπεις στη λιστα σου αυτους που σε εχουν διαγραψει,απλα εχουν την επιλογη διαγραφη ενεργοποιημενη,οταν πατησεις δεξι κλικ.

Δημοσ.
εδω κανεις λαθος.τους βλεπεις στη λιστα σου αυτους που σε εχουν διαγραψει,απλα εχουν την επιλογη διαγραφη ενεργοποιημενη,οταν πατησεις δεξι κλικ.

Μιλάμε για την ίδια λίστα; Δε λέω τα δύο κουτάκια που είναι στη καρτέλα "εμπιστευτικότητα" με τους επιτρεπόμενους και τους αποκλεισθέντες χρήστες. Εκεί ισχύει αυτό που λες .. Άλλα εγώ λέω για πιο κάτω, στη λίστα επαφών. Εκεί που κάνεις "Προβολή" το "Δείτε ποιοί σας έχουν προσθέσει στη λίστα επαφών τους". :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...