NoD Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Σκέφτομαι για το παρακάτω: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_50&products_id=10363 1. Μ' ενδιαφέρουν πρωτίστως γνώμες από κατόχους. 2. Είμαι ανοιχτός σε ενδιαφέρουσες αντιπροτάσεις ΜΕ κοινό μέγεθος οθόνης, στα ίδια λεφτά πάνω-κάτω αν και δύσκολα θα βρεθούν. Το μηχάνημα είναι τούμπανο κατα τη γνώμη μου, ίσως ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτές τις ίντσες πλην κάρτας γραφικών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον ασχοληθεί.
sakisf16 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 το είδα το laptop. διαλεξε κάτι σε acer που για τα φράγκα που δείνεις θα πάρεις πολύ καλύτερο και τουλάχιστον GF 8600 GT κάρτα για να παίζεις και κανένα παιχνιδάκι της προκοπής. Τα acer είναι τα καλύτερα κατα την γνώμη μου σε σχέση απόδοσης-τιμής
michalis2610 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 NoD, είναι ένα από τα 5 καλύτερα φορητά που κυκλοφορούν. Σε αυτή τη τιμή είναι όχι απλά δύσκολο να βρεις κάτι καλύτερο αλλά αδύνατο. Το είχα στα υπόψη μου πριν λίγο καιρό (την προηγούμενη έκδοση με τον Τ7700) λόγο ενός πιστωτικού και αν τελικά δεν γινόταν επιστροφή χρημάτων θα σου έλεγα τις προσωπικές μου εμπειρίες τώρα. Κορυφαίος επεξεργαστής, ματ οθόνη, μαγνήσιο (κορυφαία ποιότητα-χαμηλό βάρος), εξαιρετικό πληκτρολόγιο, linux compatible. Τι να πρωτογράψεις...Επίσης το γεγονός ότι δεν έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών για εμένα είναι θετικό καθώς και λιγότερη ενέργεια καταναλώνεται (αύξυση αυτονομίας) και η θερμοκρασία διατηρείται σε χαμηλότερο επίπεδο στο εσωτερικό του. Αλλωστε με την X3100 κάνεις και με το παραπάνω τις περισσότερες εργασίες που μπορεί να χρειστείς. Και σίγουρα sakisf16 ο άνθρωπος δεν παίρνει τέτοιο μηχάνημα για να παίζει παιγνίδια. Το 6910p είναι εργαλείο. Με κλειστά μάτια NoD. Εχει όμως ένα αρνητικό: Τα 3 χρόνια είναι σίγουρα ένα πρόβλημα. Ισως όντως θα έπτεπε να ξανασκεφτείς ένα Turbo-X, Sony, Acer των 1500 ευρώ με 1 έτος εγγύηση.
NoD Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Προφανώς αστειεύεται. Σ' ευχαριστώ πολύ michalis2610. Είμαι και γω σίγουρος πως σε αυτά τα λεφτά πολύ δύσκολα βρίσκεις κάτι καλύτερο ή έστω εξίσου καλό.
Draculina Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Είναι κορυφαίο μηχάνημα... ΗΡ compaq αγοράζεις άφοβα... Και ειδικά το 6910ρ σαυτη την έκδοση! Για τη ώρα περιμένω αυτό: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/sm/WF06b/532971-531981-531981-531981-12434698-80069935-82022035.html Η τιμή του αναμένεται μάλλον αλμυρή ωστόσο, οπότε μάλλον θα προβώ και γω στη ίδια αγορά.. Για κάτι ελαφρύ, με επιδόσεις και αξιοπιστία είναι σχεδόν μονόδρομος το 6910ρ. Το μόνο που παίζει σε ανάλογη κατηγορία ειναι το dell latitude 630, αλλά πλέον δεν ξέρω τι γίνεται με τη dell και το μοντέλο αυτό, από που μπορεί κανείς να το αγοράσει και αν είναι customizable...Στην OKTABIT δεν φαίνεται διαθέσιμο... Μονο τα vostro...
21century Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Κανε καλύτερα μια έρευνα αγοράς στα καταστήματα προτου λάβεις την καταληκτική απόφαση...
haHa Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Εξαιρετικο μηχανημα! Δεν βρισκεις αλλο με την ποιοτητα του, τα χαρακτηριστικα του, το μικρο βαρος του, την εγγυηση του σε αυτα τα λεφτα.
grmako Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 το είδα το laptop. διαλεξε κάτι σε acer που για τα φράγκα που δείνεις θα πάρεις πολύ καλύτερο και τουλάχιστον GF 8600 GT κάρτα για να παίζεις και κανένα παιχνιδάκι της προκοπής. Τα acer είναι τα καλύτερα κατα την γνώμη μου σε σχέση απόδοσης-τιμής Απα πα.... Μακρυα.... Οχι Acer....
NoD Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Τελικά το παρήγγειλα τη Δευτέρα. Το περιμένω αρχή της άλλης βδομάδας. Θα ποστάρω εντυπώσεις.
Draculina Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Με γεια!!Πολύ καλή αγορά!!Και γω το φλερτάρω έντονα, μαζί με το dell latitude, ειδικά τώρα που πέθανε το sony (βλ. άλλο thread ). Τα specs είναι πολύ καλά για τόσο ελαφρύ μηχανάκι!!+ η αξιοπιστία!!Καλορίζικο και καλοδούλευτο! Αναμένουμε εντυπώσεις!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.