Greek-Chater Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Αν θελετε να κανετε chat ,να γινετε μελος της παρεας μας και να γνωρισετε τους φιλους σας τοτε το μονο που εχετε να κανετε ειναι κανετε μια εγγραφη. http://www.greek-chater.com Σχολιαστε το κιολας...ελευθερα...
melenegiorgo Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Νομιζω οτι ειναι λογικο....αφου ειναι ουσιαστικα σπαμ και διαφημιση.... Τι να πουμε δλδ?
random Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ωραία τα εικονίδια των ενοτήτων του φόρουμ Νομίζω όμως οτι έχει πολλές ενότητες (σε σχέση με τον συνολικό αριθμό θεμάτων και μελών). 33 ενότητες . οκ, καλό ειναι να βλέπεις τα θέματα "σε τάξη", και εξειδικευμένα, αλλα στην αρχή καλό ειναι και λίγο τζέρτζελο. Η μίξη όχι εντελώς σχετικών θεμάτων σε μια ενότητα, αυξανει τις πιθανότητες να διαβαστεί ενα θέμα, και απο απαντήσεις και συγκρούσεις, αποκτάς και τα πιστά μέλη. πχ, τα Γενικά Θέματα,Νέος στο Greek-Chater,Ημερολόγιο - Σαν σήμερα,Γενικά και Αόριστα, Χαλαρή Κουβεντούλα,Συζήτηση περί σχέσεων,Το Chat~Room μας,Το στέκι του μαθητή – φοιτητή,Συζήτηση περί Ανεξήγητων Φαινομένων... εγώ θα τα έβαζα σε 1 ενότητα "Γενικά και Αόριστα, κουβεντούλα" εχει και μια ενότητα "Linux"... στο άσχετο (οπου όλα τα θεματα μου φαινεται τα έγραψαν 2 άτομα). γιατι; έχεις ενότητα Windows; λειτουργικά συστήματα; hardware; software; όχι. Εδώ το linux, και όλοι οι άλλοι να πάνε στο "Υπολογιστές"
antonisid Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Νομιζω οτι ειναι λογικο....αφου ειναι ουσιαστικα σπαμ και διαφημιση.... Τι να πουμε δλδ? Γιατι ρε φιλε είναι spam δε κατάλαβα,κακό είναι κάποιος να φτιάξει ένα site και ν ανοιξει topic στο insomnia ζητώντας την γνώμη μας? Είμαι χρονια μελος εδώ και συνεχώς αυτο το πράγμα γίνεται!!Πολλές φορές σχολιάζουν ακόμη και mods. Oσο για την σελίδα σου Greek-Chater νομίζω επειδή έχεις σχετικά καλο domain θα πρεπε να είναι λιγο πιο πλουσια σε περιεχομενο,περα απο arcade games,ένα chat κι ένα forum δε βρήκα κάτι αλλο,σιγα σιγα φρόντισε να το γεμήσεις! Επίσης για το design,θεωρώ ότι πρεπει να εχει πιο ζωντανα χρώματα κι ένα καλύτερο logo. Με λιγη δουλεια θα στρωσει νομιζω,απλα πρεπει να το γεμισεις πιο πολύ!!
alex2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Γιατι ρε φιλε είναι spam δε κατάλαβα,κακό είναι κάποιος να φτιάξει ένα site και ν ανοιξει topic στο insomnia ζητώντας την γνώμη μας? Βλέπεις πουθενά να ζήτησε καμία γνώμη? Είμαι χρονια μελος εδώ και συνεχώς αυτο το πράγμα γίνεται!!Πολλές φορές σχολιάζουν ακόμη και mods. Και καλά κάνουν,το forum είναι για συζήτηση,όποιος θέλει να διαφημιστεί ας τα σκάσει για να βάλει μία διαφήμιση. Κάπως δεν πρέπει να βγάλουν το ψωμί τους και οι mods? Έστω ρε παιδί μου να κάνει αυτό που έκανες και εσύ,να βάλει στην υπογραφή του το site του,αλλά όχι να ανοίξει thread.
antonisid Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Την βδομάδα ανοιγουν τουλαχιστον 2-3 threads με καινουργια sites,δε καταλαβαινω γιατι κολήσαμε σ'αυτό! Κι εγώ το χω κάνει κι αν χρειαστει θα το ξανακανω! Οσο για το οτι δε ζήτησε την γνώμη μας,θα συμφωνήσω μαζί σου!
melenegiorgo Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Αν θελετε να κανετε chat ,να γινετε μελος της παρεας μας και να γνωρισετε τους φιλους σας τοτε το μονο που εχετε να κανετε ειναι κανετε μια εγγραφη. http://www.greek-chater.com Που ακριβως ζηταει ο φιλος γνωμη,,....:cool:
Greek-Chater Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Που ακριβως ζηταει ο φιλος γνωμη,,....:cool: στο δευτερο ποστ που εκανα
melenegiorgo Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 στο δευτερο ποστ που εκανα Φανταζομαι και στην επεξεργασια του πρωτου μηνυματος....:rolleyes:
Greek-Chater Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Φανταζομαι και στην επεξεργασια του πρωτου μηνυματος....:rolleyes: Τωρα ναι το επεξεργαστηκα αλλα το δευτερο post εγινε 2 ωρες μετα και δεν το εκανα edit.
alex2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Εγώ θα πω κάτι τελευταίο γιατί δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τέτοια thread. Φίλε μου Greek-Chater, μην προσπαθείς να υποστηρίξεις ότι ο σκοπός αυτού του thread ήταν ο σχολιασμός του site σου. Το δεύτερο post σου ήταν σχόλιο επειδή δεν έλαβες καμία απάντηση....και όχι παράκληση για σχόλιο. Δεν είμαι ενάντια σε αυτό που κάνεις,και δεν θα μπω στο τρυπάκι να πω "delete" όπως είπε πριν κάποιο παιδί,γιατί δεν είναι δικιά μου δουλειά. Αλλά τουλάχιστον όταν θέλεις να διαφημιστείς μην μας το παίζεις και αθώος ότι ήθελες απλά την γνώμη μας για το site σου,το οποίο κατά τα άλλα είναι μία χαρά. Επίσης: "Spam is the posting of advertisements, abusive, or unneeded messages on Internet forums"[wikipedia] Εσύ ανήκεις στην πρώτη κατηγορία spammer Φιλικά
Greek-Chater Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Εγώ θα πω κάτι τελευταίο γιατί δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τέτοια thread. Φίλε μου Greek-Chater, μην προσπαθείς να υποστηρίξεις ότι ο σκοπός αυτού του thread ήταν ο σχολιασμός του site σου. Το δεύτερο post σου ήταν σχόλιο επειδή δεν έλαβες καμία απάντηση....και όχι παράκληση για σχόλιο. Δεν είμαι ενάντια σε αυτό που κάνεις,και δεν θα μπω στο τρυπάκι να πω "delete" όπως είπε πριν κάποιο παιδί,γιατί δεν είναι δικιά μου δουλειά. Αλλά τουλάχιστον όταν θέλεις να διαφημιστείς μην μας το παίζεις και αθώος ότι ήθελες απλά την γνώμη μας για το site σου,το οποίο κατά τα άλλα είναι μία χαρά. Επίσης: "Spam is the posting of advertisements, abusive, or unneeded messages on Internet forums"[wikipedia] Εσύ ανήκεις στην πρώτη κατηγορία spammer Φιλικά ....:shifty::shifty:
Greek-Chater Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Eγιναν καποιες αλλαγες στα φορουμς τωρα ειναι καλυτερα?
Greek-Chater Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Eγιναν καποιες αλλαγες στα φορουμς τωρα ειναι καλυτερα? κανεις δεν εχει να πει κατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.