IKARIWTHS Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 καλησπερα παιδια,ειμαι αρκετα παλιος χρηστης μακ,5χρονια+ σχεδον παντα ειχα δυκτιο στο σπιτι μου με μακ πισι και λινουξ,οσο και αν προσπαθησα ομως δε καταφερα να συνδεσω το λεοπαρντ με τα βιστα μπορει καποιος να με βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 τα εχω συνδεδεμενα με ενα router kai οι ip δινονται αυτοματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Να βαλεις password στον χρηστη των windows, για να ειναι πιο ευκολα τα πραγματα. Μετα μοιρασε καποιον απο τους σκληρους/φακελους του pc. Βαλτο και σε ενα workgroup. Και προσεξε μην το firewall των windows μπλοκαρει αλλους υπολογιστες στον να το δουν. Υ.Γ.: Καλο θα ηταν για δικη σου ευκολια μαλιστα να μην παιρνουν ip αυτοματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 το pc το χειριζεται ο αδερφοσ μου και δε θελει οποτε ξεκιναει να βαζει κωδικο,υπαρχει τροπος να ξεκιναει χωρις κωδικο?εκανα share τον ενα σκληρο και ορισα και workroup.. o finder του leopard το βλεπει αλλα μου γραφει connection faild Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πρεπει να βαλεις κωδικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.