bachtis Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Έχω BIOS 7 περίπου χρόνια και θέλω να βάλω καινούργιο σκληρό. Μου είπε ένας φίλος να πάρω μικρό σκληρό γιατί αν πάρω μεγάλο δε θα μου το αναγνωρίζει. Ισχύει;
accipio Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δες ποια μητρική έχεις (μάρκα και μοντέλο) και ψάξε στο site του κατασκευαστή για το τι υποστηρίζει. Πολύ πιθανόν να χρειάζεται firmware update για να αναγνωρίζει μεγάλης χωρητικότητας σκληρούς, οπότε το κατεβάζεις από το site της εταιρείας και το εγκαθιστάς.
washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Και λίγο πιο "καθαρά" : Στο site της μητρικής, ψάξε για BIOS update. Kατέβασέ το, κάνε το update (μάλλον μέσω floppy), και δοκίμασε κανέναν δανεικό "μεγάλο" δίσκο, να δεις μέχρι πόσα ααγνωρίζει. Το λιγότερο λογικά που θ' αναγνωρίσει, θα είναι μέχρι 160 GB
masko Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Παιδιά ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να επαναφερει τον διαχορισμο του σκληρου δισκου. Γιατι εχω χασει τον εικονικο διαχωρισμο του. και πως μπορω να επαναφερω τα αρχεια που εχου χαθει????
washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 "εικονικό διαχωρισμό" ? εννοείς πως "έχουν χαθεί τα partitions" ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.