washcloud Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ...καλά μάλλον εγώ φταίω που δεν έγινα καταννοητός, για τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ και το ζήτημα που έθεσε (κόλλημα στα win κλπ) το BIOS reset δεν το είδα ως την καλύτερη πρόταση. Στο καπάκι, ήθελα να σου "γκρινιάξω" γιατί γενικά "λίγο εύκολα" (με την αφορμή αυτή, win κλπ) προτείνεις το reset. Την "παράγραφο" , την είχα δει και γω. Δεν εννοούσα ότι για τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ το reset θα ήταν κυκεώνας. Τεσπα, αν ήταν εφικτό, θα σου 'λεγα να βγούμε για μπύρες, και θα κέρναγα (ελπίζω να με πιάνεις ), αλλά και στις μπύρες πάνω τα ίδια θα σου έλεγα.
liopyr Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μα δεν υπάρχει πιο απλή και ακίνδυνη κίνηση ρε συ απ'το να κάνεις reset στο bios... Επίσης δεν το προτείνω συνέχεια, όπως λες... (μπορεί να με πέτυχες να το λέω σε 2-3 thread απανωτά και να σου δημιουργήθηκε η εντύπωση). Αnyway, δίκιο δεν γίνεται να έχει κανένας, όσο γνώστης και να είναι κάποιος, τα μηχανήματα του διαβόλου μπορούν να βρουν φοβερούς παράγοντες για να σταματήσουν να δουλεύουν σωστά... Χαρακτηριστικό παράδειγμα, παλιότερα πάλευα ώρες με ένα σύστημα που δεν δούλευε, (δεν έδινε καν σήμα στην οθόνη), και ενώ έχω φτάσει να ξυλώνω όλο το hardwar-ικό και λύση να μην βρίσκω, ανακάλυψα (κατά λάθος) πως έφταιγε το keyboard... To αποσύνδεσα, και δούλεψε μια χαρά... -Άκυρο? Πάνω στις μπύρες πάντως, δέχομαι πως όλοι έχουν δίκιο.
vanzelvoul Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Παντως παιδια ο υπολογιστης πλεον μου δοθλεθει απροβληματιστα και σταθεροτατα. Ακομα και μετα απο 2 - 3 ωρες oblivion δεν τρωει κανενα κολλημα και οι θερμοκρασιες σε επεξεργαστη και μητρικη δεν ξεπερνουν τους 50C!! Οσο για το κολλημα που ετρωγε στο μπουτ των παραθυρων, δεν μου το εχει ξαναεμφανισει. Και ολα αυτα με τα στοκ κουλερς. Το μονο που ξεφευγει σε θερμοκρασιες ειναι η καρτα γραφικων αλλα εχω την εντυπωση οτι ετσι και αλλιως η 8800 gts ειναι απο μονη της λιγο θερμοκηπιο! Αν καποια στιγμη αλλαξω κοολερ στον επεξεργαστη μεχρι ποσο μπορει να φτασει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.