Προς το περιεχόμενο

AverTv Super 007 - <χίονια>/κακή ποιότητα εικόνας

vspartan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εχω την tv tuner AverTv Super 007.Εχω παρατηρήσει ότι το σήμα της εν λόγω κάρτας είναι πολύ χειρότερο από το σήμα της τηλεορασής μου.Το σήμα γίνεται ακόμα χειρότερο όταν κάνω record.Μήπως επειδή υποστηρίζει αναλογικό σήμα έχει τόσο κακό σήμα?Αν πάρω κάρτα που να υποστηρίζει και ψηφιακό σήμα,θα έχει καλύτερο σήμα?Τι μπορεί να φταίει?Εχω προβληματιστεί αρκετα.Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας.

Η κάρτα που πήρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977767&product=948446

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

Νομίζω είχα πάρει την ίδια απο το πλαίσιο ...και εμένα μου είχε σύστημα προβολής στην επιλογή Greece Secam και όχι pal/b και εκτός αυτού έπαιζε και χάλια με παράσιτα.... το μόνο που κατάφερα εκείνη τη μέρα ήταν να παιδευτώ και να δοκιμάσω 6 κάρτες τηλεόρασης απο το πλαίσιο οι οποίες απέτυχαν παταγωδώς και οι 6...στην τελικη με τα λεφτά πήρα ένα σκληρό....

Εκει που θέλω να καταλήξω είναι ότι παίζει να είναι προβληματικό το μοντέλο αυτό ..αν και τα μοντέλα της aver δεν τα έχω και πολύ σε εκτίμηση:P

Δημοσ.

Εχω ακούσει ότι τα μοντέλα της Aver είναι πολύ καλά.Είναι η δεύτερη κάρτα tv tuner που αλλάζω.Η πρώτη ήταν εξωτερική και είχα προβλήματα συμβατότητας [uSB,servise pack] απογοητεύτηκα αρκετά και τώρα πήρα εσωτερική.Και που την πήρα,η απογοήτευση είναι ίδια και η απελπισία μου ακόμα παραπάνω..:mad:

Δημοσ.

Εχθες σε σχετική συζήτηση με φίλο για το πρόβλημα που έχω να αντιμετωπίσω,μου πρότεινε εγγραφή σε dvd recorder.Ισχύει κάτι τέτοιο?Μπορεί να γίνει εύκολα?Το ανερχόμενο κόστος του?

Δημοσ.
το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις είναι οι ρυθμίσεις της τηλεόρασης και θα σου έλεγα να μην το βάλεις στο Greece αλλά σε Algeria ή Afghanistan εμένα και του γιου μου εκεί έδιναν το καλύτερο αποτέλεσμα. Και βεβαία πριν από όλα κοίταξε να έχουν περαστεί οι drivers σωστά. αν είχε πρόβλημα η κάρτα δεν θα σου έπαιζε καθόλου, αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω "θέμα ασυμβατότητας" ή χαλασμένης κάρτας.

Κανάλι Algeria έχει.Afghanistan και που το έψαξα,μάταια δεν υπάρχει.Στο κανάλι Algeria,δεν είδα καμία διαφορά με το κανάλι Greece.Αλλο ένα πρόβλημα που έχω να αντιμετωπίσω είναι ότι έκανα unistall τους drivers και όταν έκανα install δεν κα΄νει τίποτα το πρόγραμμα της AVER,εν αντιθέση με πρίν.Γράφει μύνημα 'devise is not ready'.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...