Sadman Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ρε παιδια κυκλοφορουνε ακομα CD-R τα οποια να ειναι μαυρα απο πισω? Ρωταω γιατι το PS2 μου bootarei μονο αντιγραφα απο PS1 με μαυρη επιφανια απο πισω(επειδη μαλλον και τα γνησια ειναι ετσι).
alexzzz Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ρε παιδια κυκλοφορουνε ακομα CD-R τα οποια να ειναι μαυρα απο πισω?Ρωταω γιατι το PS2 μου bootarei μονο αντιγραφα απο PS1 με μαυρη επιφανια απο πισω(επειδη μαλλον και τα γνησια ειναι ετσι). (Τι μου θύμισες τώρα... παλιά είχα τέτοια. Πολύ όμορφα ήταν.)
Achilles Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Κυκλοφορούν. Και για την ακρίβεια είχα πάρει πριν 2-3 μήνες από τα seven video club, ως λύση ανάγκης γιατί ήταν Κυριακή και τα μαγαζιά κλειστά. Δεν θυμάμαι όμως την μάρκα. Αν πάω αύριο θα κοιτάξω. Ρίξε και συ μια ματιά.
archsatan Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ρε παιδια κυκλοφορουνε ακομα CD-R τα οποια να ειναι μαυρα απο πισω?Ρωταω γιατι το PS2 μου bootarei μονο αντιγραφα απο PS1 με μαυρη επιφανια απο πισω(επειδη μαλλον και τα γνησια ειναι ετσι). Ma gia ps2 einai ble apo katw :S:devil:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Eχω μια 100δα μαυρα απο κατω και σε πληροφορω ειναι ΜΑΠΕΣ γιατι θελει ισχυρο laser για να τα διαβασει..
Sadamiraq Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Εγω παλια επερνα τα μαυρα της εταιριας prodisc δεν ξερω αν κυκλοφορουνε ακομα και ο φιλος georgeman εχει δικιο και εγω συνηθως ειχα προβληματα με αυτα τα cd.
Sadman Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 τα συγκεκριμενα τα θελω,γιατι το ps2 μου για να διαβασει απο γνησιο PS1 swap σε copied θελει να εχουνε το ιδιο χρωμα απο κατω(και δυστηχως ολα τα ps1 original ειναι μαυρα)γιαυτο τα θελω.
talos_2002 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Τα μαύρα απορροφούν ένα μέρος της ακτινοβολίας του laser, αδυνατίζοντας έτσι το σήμα και γι' αυτό πρέπει να αποφεύγονται. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις μια καλή μάρκα cd όπως Verbatim ή Taiyo Yuden, γραμμένο σε σχετικά χαμηλή ταχύτητα όπως π.χ. 24χ.
Sadman Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ξερω οτι υπαρχουνε τα προβληματα με το laser(για ps2 games με μωβ καλης ποιοτητας γραφω σε 2χ)αλλα για ps1 πρεπει αναγκαστηκα μαυρο,για να μπορω να κανω το swap με τα original....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 τα συγκεκριμενα τα θελω,γιατι το ps2 μου για να διαβασει απο γνησιο PS1 swap σε copied θελει να εχουνε το ιδιο χρωμα απο κατω(και δυστηχως ολα τα ps1 original ειναι μαυρα)γιαυτο τα θελω. Λιγο κουλο, το PS2 που καταλαβαινει τι χρωμα εχουν τα δισκακια? Εμενα παντως τα μαυρα γρφονταν και διαβαζονταν απο το pc αλλα οι συσκευες του σπιτιου οσες καταφερναν να το διαβασουν ηταν οριακες, ζοριζονταν... Παντως θα συμφωνησω, Taiyo is the Best, δοκιμασε το...
Sadamiraq Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Taiyo? Πρωτα φορα τα ακουω, μηπως δεν υπαρχουν εδω πανω?
M-81 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Taiyo? Πρωτα φορα τα ακουω, μηπως δεν υπαρχουν εδω πανω? http://www.diskimpex.gr/ty_athens.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.