Rebel21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ποτε μην είσαι σίγουρος.δεν ξέρεις τι συνφωνίες μπορεί να κάνει η sony πχ συνφωνία με την ati και το νέο xbox να έχει nvidia.to θέμα είναι τι θα κάνουν με το emulation.
p3tran Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 παιδες το επομενο 360 δεν αρκει να ειναι πολλαπλασιο του ps3. θα πρεπει να ειναι και ανταγωνιστικο (και οπως μας εχει μαθει η m$ μεχρι τωρα, αυτο σημαινει ΚΑΛΥΤΕΡΟ) με το ps4. ειναι πιο δυσκολα τα πραματα οταν φτιαχνεις νεο hardware απο οσο φαινονται αρχικα..
v0rtex Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 γιατι να παει η ATI με την Sony οταν εχει πουλήσει τρελλά με την m$ ? τελος παντων δεν εχει κανενα νοημα να καθομαστε να κανουμε υποθεσεις για τετοια πραγματα ..ειναι ανουσιο. με το emulation παλι τι προβλημα υπάρχει ? και να υπηρχε που λεει ο λογος ..τι με ενδιαφερει εμενα που παιζει το 360 παιχνιδια του xbox1 ? το πηραμε για να παιζουμε next-gen παιχνιδια ..και τουλάχιστον στο 360 υπάρχουν ΠΟΛΛΑ Θα κατσεις εσυ να παιξεις GOW οταν θα υπάρχει το GOW3 ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 αν δεν το έχεις παίξει ήδη ναι γιατί όχι? μόνο και μόνο για να δεις το story φτάνει
v0rtex Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ναι οκ δε διαφωνω. το προβλημα με το emulation δε ξερω πως του ήρθε του rebel απλά και συνέχισα την υποθετική κατεύθυνση που είχε πάρει.
Rebel21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 τότε vortex ήταν άλλη φάση.πήγαμε από sd σε hd και φυσικό ήταν να μην σε νοιάζει αν παίξεις xbox1 στο 360(αν και εγώ έπαιξα στην αρχή halo και gaiden κύριος).εδώ όμως θα είναι άλλη φάση το 2010 παιχνίδια όπως το bioshock 2 ίσως να μην έχουν κλείσει και έναν χρόνο οποτε θα είναι κρίμα να μην μπορείς να παίξεις.εγώ το θεωρώ βασικό.
v0rtex Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 οκ ..το προβλημα με το emulation πως σου ηρθε πες μας ..και γιατι θεωρείς οτι ειναι κατι δυσκολο να γινει ?
Rebel21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 δεν είναι απλά δύσκολο είναι απίθανο σε δυο χρονια να υπάρχει hardware που να κάνει software emulation στο xbox360.έτσι η ms θα πρέπει να κτίσει μια κονσόλα που να πατάει στην προηγουμενη.δηλαδή με ati και powerpc. εδώ ολόκληρη sony και δεν μπορεί να βγάλει software emulation για ps2.
v0rtex Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ναι καταλαβα τι λες, εχεις δικιο. Αλλα δε νομιζω να αλλαξει η m$ και να παει σε Cell με το επομενο xbox τωρα αν θα ειναι ATI η nVidia δεν εχει σημασία (βλπ. PC games).
147_gtm Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ακομα παιδευεσαι τι να παρεις?οριστε το guide μου, ειδικα για σενα: -ξεκινας με ενα 360 premium, μαζι με 6-7 απο τα καλυτερα games που εχεις παιξει ποτε. +xbox live. κατα πλειοψηφεια, εισαι ηδη τζετ. 8) -στην πορεια τσιμπας κι ενα wii, MONO για τα εναλλακτικα games που εχει (wii fit, wii sports κλπ). αν πας να το δεις σαν βασικη κονσολα, την πατησες! -πιο κατω στο δρομο, όοοοταν θα υπαρχει λευκο ps3 στην αγορα, με rumble και καννα game της προκοπης (ff13, gt5 full) τσιμπας και ενα τετοιο (και φυσικα πιο φτηνα). πιο πριν δεν εχει νοημα κατα τη δικη μου γνωμη. Πλεον αρχιζω να συγκλινω προς το PS3 αν και θα ηθελα να αγορασω το XBOX360 λογω και πιο ανταγωνιστικης τιμης και δυνατοτητας να παιζεις αντεγραμενα παιχνιδια ΑΛΛΑ οπως εχω καταλαβει υπαρχει θεμα με την αξιοπιστια του κατι που δεν γουσταρω καθολου οπως ο διαολος το λιβανι.Αμα ειναι να το στελνω καθε λιγο και λιγακι για service και στο Ελλαδισταν δυστυχως με κανει να απομακρυνομαι και ειναι κριμα διοτι εχει πολυ καλη τιμη.Σιγουρα εχει παιχνιδια,εχει γραφικα,αλλα δυστυχως ειναι αναξιοπιστο.Δεν εχω την ορεξη να πληρωσω μια κονσολα και στην ουσια να μην εχω.Μακαρι να μην υπηρχε αυτο το προβλημα.Ειλικρινα θα επερνα το XBOX360.
p3tran Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 lol, την εχαψες κι εσυ την παραμυθα.. μηχανημα του 2008 ειπαμε ν'αγορασεις, οχι του 2005. και ακομα και εκεινα, εχουν εγγυηση μεχρι και τωρα που μιλαμε.. τεσπα. σε αυτη την περιπτωση, εχω ηδη μηνυμα ετοιμο για απαντηση. παρακαλω κλικ below http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2138287&postcount=3733
xvagos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δύσκολα θα βγάλει άμεσα νέα κονσόλα η Μ$. Το ΧΒΟΧ360 τα πάει αρκετά καλά, η $ονυ δεν αποτελεί πρόβλημα πλέον. Όταν βέβαια δει πως το PS3 αρχίζει και βγάζει τίποτα "παιχνιδάρες" τότε θα αναγκαστεί να απαντήσει με νέα κονσόλα. Έστω ας την πούμε ΧΒΟΧ460 (πρέπει να υπάρχει ένα έξι και το τέσσερα είναι για σύγκριση με PS4 εάν βγει ποτέ). Το ΧΒΟΧ460 ΔΕΝ θα έχει οπτικό drive! (Το HD-DVD μας τελείωσε, το blu-ray είναι της $ony). Θα έχει το XBOX Live! για αγορά,κατέβασμα παιχνιδιών, ταινιών. Θα έχει σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας (500GB και πάνω). Θα έχει CPU οκταπύρηνο Core2 και GPU Ati (που θα βγάζει μάτι). Και φυσικά την πρώτη θέση στο... τσεπάκι! Τα παραπάνω ΔΕΝ είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά σε 3 χρόνια από τώρα μέχρι και στο ELLADA θα έχουμε οπτικές ίνες. Φανταστείτε το λίγο και θα καταλάβετε...
v0rtex Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 με τα λεφτά που θα δώσεις για ενα ps3 παιρνεις 2 xbox και εχεις και ενα backup στην περιπτωση που χρειαστεί να το στειλεις για επισκευη. Η επισκευη ειναι υποθεση 2-3 εβδομάδων. Σου στελνουν ενα UPS στο σπιτι, του δινεις την κονσολα και στην επιστρεφει παλι σπιτι το UPS οταν ειναι ετοιμη. Ειπαμε ειναι αναξιοπιστο μηχανημα αλλα μην τρελενομαστε κιολας .. Προσωπική αποψη παντα, προτιμώ να δωσω αλλα 200 ευρώ και φωτιά να παρει που λεει ο λογος και να καει ..και να εχω τα τελευταια 50-100 παιχνιδια να παιζω ανα πασα στιγμή παρα να δινω 70 ευρώ για καθε παιχνιδι.
v0rtex Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 παρενθεση, εγω το βρισκω λαθος το μηχανημα που εχεις για παιχνιδια να το κουραζεις με ταινιες ..θυμαμαι και με το ps2 που το ελιωνα στο dvd πως τα εφτυσε το laser...
p3tran Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δύσκολα θα βγάλει άμεσα νέα κονσόλα η Μ$. Το ΧΒΟΧ360 τα πάει αρκετά καλά, η $ονυ δεν αποτελεί πρόβλημα πλέον. Όταν βέβαια δει πως το PS3 αρχίζει και βγάζει τίποτα "παιχνιδάρες" τότε θα αναγκαστεί να απαντήσει με νέα κονσόλα. ρε συ βαγγελα, με συγχωρεις κιολας, αλλα με το θαρρος που σε βλεπω τι γραφεις και τι διαβαζεις τα τελευταια χρονια.. μια ερωτηση λοιπον: ΠΩΣ διαλο θα αρχισει ξαφνικα να βγαζει παιχνιδαρες το ps3, που μαλιστα <<θα αναγκασουν>> την ms να βγαλει εσπευσμενα νεα κονσολα? με επιφοιτηση Αγιου Hardware? γιατι εγω αλλον τροπο δεν βλεπω.. τουλαχιστον στα τεχνικα θεματα.. τωρα αμα εννοεις τα 1,2 αντε 3 exclusives που θα βγαλει η sony και θα ειναι πραγματικα αξια λογου, τοτε παω πασο. ομως εκει δεν μιλαμε για τεχνικα πραγματα (πχ νεα κονσολα), αλλα απλα για exclusive software. αλλα με την ιδια λογικη, γιατι δεν λες το ιδιο για τα exclusives της ms?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.