xvagos Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Παιδια βαζω εδω κατι σαν δημοσκοπηση για να μου πει ο καθενας ποιο θα προτιμουσε για αγορα και γιατι διοτι το καλοκαιρι λεω να αγορασω PS3.Θα ηθελα λοιπον τις αποψεις για το καθε ενα. ... Αν μπορείς (δεν σου λέω εδώ και τώρα) αγόρασε και τις 3 κονσόλες. Δυστυχώς η ευτυχώς για άλλους, κάθε μια έχει τα δικά της αποκλειστικά games που θα ήθελα να παίξω. Έχουμε και λέμε: Wii : Zelda, Metroid, Mario XBOX360 : Gears Of War, Bioshock, Lost Odyssey PS3 : MGS4, God of War, FFXIII (Όταν βγουν ) Άρχισε από τώρα. Ξεκίνα από Wii...
Toufas Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ποιος βλακας εχει βρει το ονομα xbox 720 ? ειναι με διαφορα ηλιθιο ονομα
panther_512 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 το wii εχει ένα σκασμό παιχνίδια , τα περισσότερα μάπα αλλά καμιά 10αρια τίτλοι είναι παρα πολυ καλοί οπότε ειναι η κονσόλα που έχω τιμήσει περισσοτερο μπορω να πώ To καλό του είναι ότι έχει 100% compatibility με το Gamecube, οπότε για αυτούς που δεν είχαν τη προηγούμενη κονσόλα της Nintendo, τώρα έχουν την ευκαιρία να παίξουν τα καλύτερα παιχνίδια της. Συνολικά το Wii έχει περισσότερα καλά παιχνίδια απ'όσα θα μπορούσε κάποιος να τερματίσει στον ελεύθερο χρόνο του. Αν τώρα δεν τερματίζεις τα παιχνίδια ή έχεις πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο και τερματίζεις το ένα παιχνίδι πίσω από το άλλο σε χρόνο dt, τότε θα φανεί η έλειψη πολλών καλών τίτλων σε σχέση τουλάχιστον με το ΧΒΟΧ360.
foufoutios Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ειπα ΑΝ μπορουσε να παιξει αντιγραφες.. Σε αυτο συμπεριλαμβανεται η ευκολια με την οποια παιζουν αντιγραφες το Wii και to XBOX360.. Επι ισοις οροις "κλεψιματιες" δηλαδη. Εννοειται πως και τσιπακι να βγει, δε θα κανει τοσο μεγαλη διαφορα..
MiltoZ Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Να ξερεις οτι το xbox360 αυτη τη στιγμη βρισκεται στο μεσον της διαρκειας ζωης του , συμφωνα με αυτα που ειχε πει η ΜS ...Τωρα βεβαια ισως εξαρτηθει και απο τον ανταγωνισμο ποια ακριβως θα ειναι αυτη η διαρκεια ζωης ...Για εμενα και μια 5ετια ειναι υπεραρκετη .. Δεν γινεται να εισαι τεχνολογικα συγχρονος και να εχεις και μεγαλη διαρκεια ζωης του προιοντος ... Εμένα μου αρκούν gears 2, fallout 3, mass effect 2, forza 3, Lost Odyssey 2, Too Human, Fable 2, Ninja Gaiden 2, Alan Wake, και μετά να βγει καινούργιο το 2010 με gears of war 3 launch game.
telegamesvg Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Καπως ετσι την κοβω την κατασταση να εξελισεται και βλεπω την Sony να εχει μεγαλο προβλημα....
147_gtm Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μα πως γινεται απο την μια να μην θες να μεινεις πισω τεχνολογικα και απο την αλλη να μην θελεις η MS να βγαλει καινουργιο μοντελο ....Να ξερεις οτι το xbox360 αυτη τη στιγμη βρισκεται στο μεσον της διαρκειας ζωης του , συμφωνα με αυτα που ειχε πει η ΜS ... Τωρα βεβαια ισως εξαρτηθει και απο τον ανταγωνισμο ποια ακριβως θα ειναι αυτη η διαρκεια ζωης ...Για εμενα και μια 5ετια ειναι υπεραρκετη .. Δεν γινεται να εισαι τεχνολογικα συγχρονος και να εχεις και μεγαλη διαρκεια ζωης του προιοντος ... Ε και τι να κανω ρε τρελε να πεταω σαν κοροιδο τα 200 και τα 300 καθε δυο χρονια για εχω κονσολα?Ειπαμε να εχουμε κονσολα αλλα οχι να πεταμε τα ευρα απο εδω και απο εκει.Τι ειναι στραγαλια ειναι?Και η αποψη μου εχει λογικη.Δες ποτε ξεκινησε το PS2(τελη 2000) δες ποτε βγηκε σε απαντηση το XBOX και δες μεχρι ποτε ακομα θα συνεχιζει να υπαρχει το PS2.Καλος ο ανταγωνισμος αλλα οχι καμια φορα ειναι και κερδοσκοπικος(τι καμια φορα δηλ?).
147_gtm Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Αν μπορείς (δεν σου λέω εδώ και τώρα) αγόρασε και τις 3 κονσόλες. Δυστυχώς η ευτυχώς για άλλους, κάθε μια έχει τα δικά της αποκλειστικά games που θα ήθελα να παίξω. Έχουμε και λέμε: Wii : Zelda, Metroid, Mario XBOX360 : Gears Of War, Bioshock, Lost Odyssey PS3 : MGS4, God of War, FFXIII (Όταν βγουν ) Άρχισε από τώρα. Ξεκίνα από Wii... Νομιζω πως εαν μπορουσα να τις αγορασω και τις 3 δεν θα εμπαινα στο κοπο να ανοιξω αυτο το τοπικ.Ετσι δεν ειναι
biscoto Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ίδια θα ήταν. Εκτός και αν υπάρχουν άτομα που θα έδιναν με άνεση 275 ευρώ για blue ray recorder και δυνατότητα να δίνουν 30 ευρώ/δισκάκι. Δεν έχει κανένα νόημα. Κάτσε 3-4 χρόνια να πέσουν οι τιμές και μετά συζητάμε αν συμφέρει. 13 ευρω εχει στο λινκ που εδωσες.. και μπορεις να βρεις και φτηνοτερα και ΝΑΙ συμφερει αντι να δωσεις 70 και ΝΑΙ θα εκανε περισσοτερες πωλησεις επι psx1 ps2 εποχες τα αγοραζαμε τα αντιγραμενα... αν θυμαμαι καλα οταν ειχε πρωτοβγει το ps2 κανανε 15-20 ευρω τα αντιγραμενα
p3tran Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ε και τι να κανω ρε τρελε .... ακομα παιδευεσαι τι να παρεις? οριστε το guide μου, ειδικα για σενα: -ξεκινας με ενα 360 premium, μαζι με 6-7 απο τα καλυτερα games που εχεις παιξει ποτε. +xbox live. κατα πλειοψηφεια, εισαι ηδη τζετ. 8) -στην πορεια τσιμπας κι ενα wii, MONO για τα εναλλακτικα games που εχει (wii fit, wii sports κλπ). αν πας να το δεις σαν βασικη κονσολα, την πατησες! -πιο κατω στο δρομο, όοοοταν θα υπαρχει λευκο ps3 στην αγορα, με rumble και καννα game της προκοπης (ff13, gt5 full) τσιμπας και ενα τετοιο (και φυσικα πιο φτηνα). πιο πριν δεν εχει νοημα κατα τη δικη μου γνωμη.
BucketheadGR Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 13 ευρω εχει στο λινκ που εδωσες.. και μπορεις να βρεις και φτηνοτερα και ΝΑΙ συμφερει αντι να δωσεις 70 και ΝΑΙ θα εκανε περισσοτερες πωλησειςεπι psx1 ps2 εποχες τα αγοραζαμε τα αντιγραμενα... αν θυμαμαι καλα οταν ειχε πρωτοβγει το ps2 κανανε 15-20 ευρω τα αντιγραμενα Δε μπορείς να βρεις φτηνότερα μέχρι στιγμής. Είδες τα 25 giga και όχι τα 50. Τώρα αν σου πουλήσουν από μαγαζιά αντεγραμμένα ps3 παιχνίδια, δε θα έχουν 15 ευρώ, αλλά 20-25 και χωρίς να έχεις δυνατότητα επανεγγραφής.
MiltoZ Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Καπως ετσι την κοβω την κατασταση να εξελισεται και βλεπω την Sony να εχει μεγαλο προβλημα.... Εντάξει, για το gears υπερέβαλλα λίγο, είναι δύσκολο για πολλούς λόγους. Το να βγει xbox3 τέλος του 2010 θέλω να πιστεύω ότι είναι μία σοβαρή πιθανότητα.
v0rtex Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Analyst Predicts Next Xbox in 2010 >> From gamespot.com: Pacific Crest Securities analyst Evan Wilson gave investors today a heads-up on when he believes Microsoft and Nintendo will unveil their next systems. "We believe that peak industry sales will occur in 2010, given that Microsoft will likely introduce its next console that year and Nintendo will likely launch before then. Further, 2010 is also likely to coincide with the end of the Nintendo DS and Sony PSP cycles." Full Story: gamespot.com
Rebel21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 μακάρι να βγει το νέο το 2010 το θέμα είναι τι θα γίνει με το Backward compatibility αφού θεωρητικά σε δυο χρονια θα είναι δύσκολο το software emulation του xbox360 από το νέο.μετά πάμε σε hardware αλλα εκεί αλλάζει το πράγμα. άμα η MS δεν το κάνει συμβατό προς τα πίσω θα είναι η απόλυτη αποτυχία.ακόμα το bluray θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένο.και τέλος θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να βρεθεί νέο όνομα στο νέο μηχάνημα ώστε να μπορεί να σταθεί απέναντι στο 4 της sony.
v0rtex Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 το όνομα είναι το τελευταίο ..και "skato" να το βγάζαν εγω θα το έπαιρνα. Λογικό επισης ειναι το επομενο xbox να εχει πολυ ανωτερο hardware απο το ps3 και λαμβανοντας υποψιν την ευκολια προγραμματισμου του και οτι θα βγει κανα 2 χρόνια νωριτερα απο το ps4 ...κλαφτα χαράλαμπε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.