Προς το περιεχόμενο

PS3vsWiivsXBOX360

147_gtm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως το WII τους πηρε τα σωβρακα! THIS IS TRUE και oxi THIS IS LIVING! Παντως στην πρωτη γενια ηταν

2000-2005 -> 1. PS2 για πλακα

2. ΧΒΟΧ καταιδρωμενο

3. WII απο νωρις εξω

2005-.... -> 1. WII Ξεπουλανε σαν τσιγαρα

2. ΧΒΟΧ Αξια σταθερη με ανοδικη πορεια

3. PLAYSTATION 3 Mαλλον το ζαλισε το ΝΕΚΤΑΡ της κορυφης και ειπε ας δοκιμασω λιγο και τον ΠΑΤΟ, να δω πως ειναι να σερνεται ενα πανακριβο μηχανημα εξοπλισμενο σαν αστακος!

Ωσο για τις εταιρειες η SONY συνεχιζει την απιστευτη παπαρολογια και υποσχολογια. Η MICROSOFT με μεγαλη σοβαροτητα αγκαλιασε τον GAMER, δινοντας του πολλα καλα παιχνιδια, κλεβοντας πολλα παιχνιδια απο το PS, και δινοντας του την καλυτερη ΟΝLINE εμπειρια EVER μεσα απο το XBOX LIVE! Oσο για την μικρη nitento προσφερε το κατι διαφορετικο με εναν φοβερο τροπο και ετσι κερδισε την αγαπη του κοσμου!

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα ετσι και φτασει η τιμη του PS3 300 και 200 ευρω εκει να δεις χαμος που θα γινει γιατι καποια στιγμη θα γινει.Παιζει και απο Σεπτεμβριο να παει στα 300.

Δημοσ.
Καλα ετσι και φτασει η τιμη του PS3 300 και 200 ευρω εκει να δεις χαμος που θα γινει γιατι καποια στιγμη θα γινει.Παιζει και απο Σεπτεμβριο να παει στα 300.

όταν παίσει η τιμή του PS3 στα 300 πάω στοίχημα ότι το 360 premium θα είναι κάτω από 200 ευρώ, αυτά είναι τα καλά του ανταγωνισμού... :-)

Δημοσ.

Ναι ομως θα αυξηθουν κατακορυφα οι πωλησεις του PS3 αφου ειδη με αυτα εχουν γραφτει στο τοπικ με τα Games το PS3 στις 7 Μαιου ανηλθε μπροστα σε πωλησεις απο το XBOX360.+1 γι'αυτο που ειπες για τον ανταγωνισμο.

• Super Moderators
Δημοσ.

τι να το κάνεις όμως όταν το xbox360 έχει πουλήσει 6-7m περισσότερες κονσόλες από το PS3?

και το Wii υπερδιπλάσιες από το PS3 :P

Δημοσ.

Και το wii μερικα εκατομμυρια περισσοτερα απο το XBOX360.. για να μη ξεχνιομαστε :-)

Απορια : Αν επαιζε αντιγραφες και το Ps3, θα ηταν τοσο μεγαλη η διαφορα?? Δε νομιζω...

Δημοσ.
τι να το κάνεις όμως όταν το xbox360 έχει πουλήσει 6-7m περισσότερες κονσόλες από το PS3?

και το Wii υπερδιπλάσιες από το PS3 :P

καπου στα 5,5Μ ειναι η διαφορα 360-Ps3 το Wii εχει οντως λιγο παραπανω απο διπλασιες πωλησεις.

Δημοσ.
Απορια : Αν επαιζε αντιγραφες και το Ps3, θα ηταν τοσο μεγαλη η διαφορα?? Δε νομιζω...

Ίδια θα ήταν. Εκτός και αν υπάρχουν άτομα που θα έδιναν με άνεση 275 ευρώ για blue ray recorder και δυνατότητα να δίνουν 30 ευρώ/δισκάκι.

Δεν έχει κανένα νόημα. Κάτσε 3-4 χρόνια να πέσουν οι τιμές και μετά συζητάμε αν συμφέρει.

Δημοσ.

το βασικό προβλημα του ps3 για εμένα ειναι οτι για παρα πολύ καιρό δεν είχε παιχνίδια της προκοπής. σίγουρα και το bluray που δεν είναι οικονομικά συμφέρον να αντιγραφεί.

για το xbox 360 τα έχω ψιλοπάρει με το xbox live που δεν είναι μετα απο τόσα χρονια στην Ελλάδα και το έχω γειώσει.

το wii εχει ένα σκασμό παιχνίδια , τα περισσότερα μάπα αλλά καμιά 10αρια τίτλοι είναι παρα πολυ καλοί οπότε ειναι η κονσόλα που έχω τιμήσει περισσοτερο μπορω να πώ B)

Δημοσ.
σε 4 χρόνια θα έχει βγει νέα κονσόλα ρε (που λέει ο λόγος)

Και σε λιγότερα. Η M$ δε θα κάτσει άλλα 4 χρόνια με το 360. Σκέψου να βγάλει σε 2 χρόνια μία κονσόλα με γρηγορότερο (ανθρώπινο δηλαδή) blue ray drive, πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών και τον ίδιο εύκολο προγραμματισμό για τους devs... άπατο θα πάει το ps... Αυτά είναι τα καλά του ανταγωνισμού για εμάς: περισσότερες κονσόλες, περισσότερος ιδρώτας για να βγάλουν οι εταιρίες κάτι πιο ολοκληρωμένο για εμάς και όχι πασαλείματα.

Δημοσ.

Δε νομίζω να βγεί 360 με blu ray. Τουλάχιστον μέχρι πριν απο καμία βδομάδα η m$ είπε οτί 8α εστιάσει στο να παράγει blockbuster παιχνίδια και δε θα βγάλει blu ray drive. Αυτα για το 360 βέβαια γιατι το ... 720 μπορεί και να έχει .. λέμε τώρα :)

Δημοσ.
Για εκει με κοβω.Το θεμα ειναι οτι με το PS3 δεν θελω περνοντας το XBOX360 να μεινω πισω τεχνολογικα και μετα παει και αλλαξει κονσολα η Microsoft και ξενερωσω.

Μα πως γινεται απο την μια να μην θες να μεινεις πισω τεχνολογικα και απο την αλλη να μην θελεις η MS να βγαλει καινουργιο μοντελο ....

Να ξερεις οτι το xbox360 αυτη τη στιγμη βρισκεται στο μεσον της διαρκειας ζωης του , συμφωνα με αυτα που ειχε πει η ΜS ...

Τωρα βεβαια ισως εξαρτηθει και απο τον ανταγωνισμο ποια ακριβως θα ειναι αυτη η διαρκεια ζωης ...Για εμενα και μια 5ετια ειναι υπεραρκετη ..

Δεν γινεται να εισαι τεχνολογικα συγχρονος και να εχεις και μεγαλη διαρκεια ζωης του προιοντος ...

Δημοσ.

εγω το βλεπω για ακομα 2 χρονια τουλάχιστον το 360. Εχουν ηδη προγραμματισμένα 2 revisions του board ..το πρωτο αυγουστο με 65nm gpu και το επόμενο το 2009 με cpu/gpu σε ενα τσιπάκι.

ΒluRay δε νομίζω να βάλουν, η microsoft θέλει να πουλάει το HD content μέσα απο το LIVE.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...