panther_512 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Νομίζω και εγώ οτι έχω χάσει επεισόδεια. Βλέπω αρκετά πόστς που μιλάνε για το PS3 ώς την υπέρτατη κονσόλα και παραξενεύομαι πάρα πάρα πολύ. Έχει βγεί κανένα exclusive για PS3 που έχει αντικειμενικά καλύτερα γραφικά από του ΧΒΟΧ360?
telegamesvg Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Έχει βγεί κανένα exclusive για PS3 που έχει αντικειμενικά καλύτερα γραφικά από του ΧΒΟΧ360? Oχι ,αλλα δεν το ξερουνε ... απλα νομιζουν ..
Udontneed2know Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Έχει βγεί κανένα exclusive για PS3 που έχει αντικειμενικά καλύτερα γραφικά από του ΧΒΟΧ360? Uncharted, Gran Turismo Prologue.
v0rtex Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 http://www.hardcoreware.net/reviews/review-348-1.htm Playstation 3 vs. XBOX 360 - A Game Developer's Perspective - hardCOREware.net οτι και να λέμε εμεις ..μαλακίες λεμε, διαβάστε τι εχει να πεί ενας game dev. που δουλεύει και για τα δυο.
panther_512 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Βρε δε πά να λένε οι developers ότι θέλουν. Μία είναι η κονσόλα και ένα το παιχνίδι Όλα τα άλλα περιττά.
S2Katana Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά, ένα τόπικ δεν έφτανε?Καλά, τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο έχετε όλοι, ώστε να πλακώνεστε σε 2πλα και 3πλα τόπικ για το ίδιο ζήτημα? Δεν θέλω να θίξω κανέναν, αλλά δεν είναι λίγο μάταιο όλο αυτό?
147_gtm Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Βασικα ειδα την τιμη απο το XBOX360 και επαθα πλακα.Μονο 198 ευρω σε γνωστο καταστημα.Ξεφτιλα εντελως.Για εκει με κοβω.Το θεμα ειναι οτι με το PS3 δεν θελω περνοντας το XBOX360 να μεινω πισω τεχνολογικα και μετα παει και αλλαξει κονσολα η Microsoft και ξενερωσω.Βασικα απο τιτλους εαν εχω καταλαβει καλα το XBOX ειναι μπροστα αυτη τη στιγμη κατι που μετραει.Το θεμα αν καταλαβα καλα οτι υπαρχει θεμα με την ποιοτητα του κοινως δηλ χαλαει.Αμα ειναι να μπλεξω με service και εγγυησεις θα πεθανω δεν μπορω θα τσακωνομαι συνεχεια.Βασικα τα λεφτα του PS3 βλεπω οτι ειναι το Blue-ray δηλ πληρωνεις +200 ευρω πανω κατω για το Blue-ray/HD.Δεν ξερω ειχα και το Sony 1 και το 2 και δεν με απογοητευσαν σε θεματα τιτλων.Να ρωτησω κατι το XBOX360 ποσο ευκολα τσιπαρεται πανω κατω κοστος και τι παιζει με τις εγγυησεις?
v0rtex Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 φλασάρεις το dvd drive του, δε βαζεις τσιπ. αρκεί να ειναι συμβατή η μητρική του υπολογιστή. Αν δεν ειναι αγοράζεις μια PCI SATA με VIA VT6421 chipset (εχει κανα 10άρικο) και το φλασάρεις σε 10 λεπτά. Η εγγυηση δε χάνεται αμα το ανοιξεις προσεκτικά (δεν αφήσεις σημάδια στο κουτί) και βγάλεις το αυτοκολλητο της εγγυησης χωρις να το χαλάσεις. (αυτο γινεται ευκολα..στην πορεια θα μαθεις και τις λεπτομερειες).
NickTG Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Για μερικά από αυτά που διαβάζω. Πολλά είναι αντίληψης γυμνασίου.
v0rtex Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 μιας και το έγραψες αμέσως μετά το δικό μου μήνυμα..δε μπορώ παρά να υποθέσω οτι αναφέρεσαι σ'εμενα και ότι βρίσκεις το φλασάρισμα ανήθικο ?
NickTG Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Το έγραψα γενικά για αρκετά από αυτά που διάβασα και σε αυτό αλλά και στο θέμα 360VSPS3 αλλά ναι, βρίσκω και το φλασάρισμα ανήθικο και είμαι ενάντια σε αυτό. Εκτός αν έχεις ήδη το παιχνίδι και απλά θες να το κρατήσεις ανέπαφο ή σε περιπτώσεις emulators που πλεον δεν έχουν εμπορικό ενδιαφέρον τα παιχνίδια και πολλά δε βρίσκονται.
147_gtm Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Παντος για τα service δεν βρισκω σαφη απαντηση και αυτο με προβληματιζει.Εγω το μηχανημα θελω να το λιωνω και οχι να φοβαμαι ωχ τωρα χαλασε α οκ.Tι εχω sega mega drive?Δεν ξερω αρχισα να το ξανα σκεφτομαι για το PS3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.