Προς το περιεχόμενο

PS3vsWiivsXBOX360

147_gtm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού είσαι προκατειλημμένος ρε citroen_vts.

Μπαμ κάνει. Τι ρωτάς αφού δε θα δεχτείς τη απάντηση που δε θα σ' αρέσει;

Κάτσε ψάξε λίγο στο Net, βρες συγκριτικά παιχνιδιών στις 2 κονσόλες, και μετά θα καταλάβεις ποιος είναι ο άσχετος της υπόθεσης...

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το ΧΒΟΧ εχει ελαχιστα καλυτερα γραφικα απο το Ps3 αλλα οχι σε ολα τα παιχνιδια.. Το μεγαλο συν του ΧΒΟΧ ειναι το τσιπαρισμα και τα περισσοτερα παιχνιδια που μπορεις να διαλεξεις και για αυτο το λογο το προτιμουν οι περισσοτεροι gamers και μη..

Δημοσ.
Τελικά καμιά απάντηση δε πείρα που να με κάνει να πιστέψω ότι το xbox είναι καλύτερο από το ps3

Και η ασχετοσύνη φίλε Rebel βρίσκετε στο άσχετο post σου

οι απαντήσεις δίνονται καθημερινά εδώ και ένα χρόνο φιλε μου. αν εσύ ζεις στην χωρα το παραμυθιών η σε αυτήν που σου πασάρουν κάποιοι δεν φταίμε εμείς.

μια χαρά είναι και το ps3 απλά υστερεί σε κάποια σημεία και υπερέχει σε κάποια αλλα.τώρα άμα εσένα σε πάει αλλου και είναι μάλιστα και μακράν καλύτερο τότε δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Δημοσ.
Η αληθεια ειναι οτι το ΧΒΟΧ εχει ελαχιστα καλυτερα γραφικα απο το Ps3 αλλα οχι σε ολα τα παιχνιδια.. Το μεγαλο συν του ΧΒΟΧ ειναι το τσιπαρισμα και τα περισσοτερα παιχνιδια που μπορεις να διαλεξεις και για αυτο το λογο το προτιμουν οι περισσοτεροι gamers και μη..

αυτη ειναι η μονη σωστη απαντηση για τον αρχικο Poster.

Δημοσ.

η 3η φωτο ειναι με διαφορα πιο χαλια στο ps3 δεν καταλαβα γιατι μου την αναφερες....

Δημοσ.

Καλα μιλάτε για ασχετοσύνη και δεν διαβάσατε ολο το post μου ????

Απλα σας ρώτησα με ποια κριτήρια (για όσους δε το διαβασαν) και πεσατε σε κανα 2 λέξεις και φυσικά είπα τη γνώμη μου

Αν ξέρετε να δώσετε info για το κάθε ένα ξεχωριστά τότε θα δούμε τη διαφορά

Δημοσ.

Don't worry, όλο το Post διαβάσαμε.

Και επειδή το διαβάσαμε δε καθόμαστε να γράψουμε τα κριτήρια γιατί φαίνεται ότι δε θα αλλάξεις γνώμη...

Δημοσ.

Ο πατέρας μου ασχολείται με όπλα μαζικής καταστροφής και τηλεκατεύθυνση πυραύλων ενώ στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με αναδίπλωση πρωτεϊνών και πότε πότε βλέπει και καμιά ταινιούλα.

Ποια κονσόλα θα του προτείνατε;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

τωρα που το σκεφτομαι παντως.. δεν εχω ακουσει καμια πρόταση "Γιατί να παρω τωρα ps3 και οχι 360" ...

για πείτε ρε παιδια..γιατι εγω τις εταιριες γραμμενες στα παπαρια μου τις εχω, δε παιρνω τη μεριά κανενος ..παιχνίδια να παιζω θελω...και ειμαι περιεργος να ακουσω αποψεις.

Δημοσ.
τωρα που το σκεφτομαι παντως.. δεν εχω ακουσει καμια πρόταση "Γιατί να παρω τωρα ps3 και οχι 360" ...

για πείτε ρε παιδια..γιατι εγω τις εταιριες γραμμενες στα παπαρια μου τις εχω, δε παιρνω τη μεριά κανενος ..παιχνίδια να παιζω θελω...και ειμαι περιεργος να ακουσω αποψεις.

Εγώ αυτό είπα στην αρχή και όπως είπα... την δουλειά μου (κέφι μου) να κάνω.

Δημοσ.

Απλό. Μπαίνεις ένα ign ή play.com, βλέπεις πόσα παιχνίδια από την κάθε κονσόλα σε ενδιαφέρουν και παίρνεις την ανάλογη. :P

Δημοσ.

Το τραγικό μειονέκτημα του PS3 είναι ότι δεν φλασάρεται για να παίζει αντίγραφα.Έτσι δεν υπάρχει η επιλογή "παιχνίδια από Θείο" που υπάρχει στις άλλες δύο κονσόλες.

Οπότε το PS3 παίζει στην ίδια κατηγορία με ένα extreme pc , με CPU QX9770 και GPU 9880GX2 , το οποίο είναι μια άλλη επιλογή που απευθύνεται στο ίδιο target group με το PS3 , αυτούς δηλ. που έχουν πολλά λεφτά και φυσικά στην κατηγορία αυτή κερδίζει το PS3.

Κατά την άλλη , οι συνήθεις gamers , που συνήθως δεν είναι πλούσιοι , δεν θα πάρουν PS3 .

Δημοσ.
Το τραγικό μειονέκτημα του PS3 είναι ότι δεν φλασάρεται για να παίζει αντίγραφα.Έτσι δεν υπάρχει η επιλογή "παιχνίδια από Θείο" που υπάρχει στις άλλες δύο κονσόλες.

Aυτο ειναι σχετικο. Πχ εγω τους τελευταιους 6 μηνες παιζω κατα 90% COD4 στο Xbox Live κι εχω αξειωθει να τελειωσω σε single-player μονο ενα παιχνιδι (το Rainbow Six Vegas 2). Δεν ειναι αναγκαστικα ολος ο κοσμος μανιακος (ουτε εχει τον χρονο/διαθεση) να παιζει οτι παιχνιδι βγαινει ντε και καλα. Και να ειναι, δε προλαβαινει εκ των πραγματων να τα τελειωσει ολα - εκτος αν δε κανει τιποτα αλλο στη ζωη του. Λεει δηλαδη να αγοραζεις λιγα παιχνιδια εχοντας κανει ερευνα αγορας πριν και να τα ξεζουμιζεις.

Απο την αλλη, εγω που στο λεω αυτο εχω φλασαρισμενο X360 γιατι εχω μια αλλη μανια, αυτη του συλλεκτη. Καψιμο μεν, αλλα απο την αλλη εχει το εξης καλο: καποια στιγμη θα ερθει που θα βαριεσαι και θα θελεις να βαλεις κατι που δεν εχεις ξαναπαιξει. Ε, τοτε ειναι cool να εχεις την καβα σου (υπαρχουν βεβαια και τα video-clubs μπορει να πει καποιος αλλα νταξ αλλη φαση).

Κατα τ'αλλα θα συμφωνησω με τους υπολοιπους, αν θελεις επαγγελματικο gaming παρε ΧΒΟΧ 360, για platform games και πιο οικογενειακες/χαβαλε καταστασεις Wii (οταν ειδα video review του Super Mario Galaxy , και τελος αν θελεις πολυ-μηχανημα σαλονιου PS3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...