MiltoZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Τέλος, το κακό του ΧΒΟΧ360 είναι ότι είναι ζημιάρικη κονσόλα. Υπερθερμένεται εύκολα. Μπορεί να μή σου χαλάσει ποτέ, αλλά υπάρχει ρκετά μεγάλη πιθανότητα να βαρεθείς να τη πηγαίνεις για service. Και άμα την πειράξεις να παίζει αντιγραφές και χάσεις την εγγύηση, τότε την πάτησες. Welcome to last year
panther_512 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Welcome to last year Γιατί πότε εκμηδενίστηκε το πρόβλημα και δεν το πήραμε χαμπάρι?
v0rtex Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δεν εκμηδενίστηκε, απλά μειώθηκε κατα πολύ. Οσο για το service και το "την πάτησες" ειναι παραμύθια... την κονσόλα μπορείς να την ανοιξεις και να την φλασάρεις χωρίς να χασεις την εγγυηση. Το θέμα 3rrod θα εκμηδενιστεί μαλλον με το καινούργιο μοντέλο Jasper που θα κυκλοφορήσει τον αυγουστο. Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον θα κυκλοφορήσει με ενα καινούργιο LiteOn drive, οποτε θα πρεπει να κανουμε λίγη υπομονή μεχρι να το 'σπασουν' και αυτό για να μπορούμε να παιζουμε αντιγραφές.
Udontneed2know Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Το θέμα 3rrod θα εκμηδενιστεί μαλλον με το καινούργιο μοντέλο Jasper που θα κυκλοφορήσει τον αυγουστο. τα ιδια ακουγαμε και για το τωρινο μοντελο, τα ιδια ακουγαμε και για το μοντελο πριν απο αυτο, αλλα τελικα το RROD Παραμενει, μπορει να εχει μειωθει αλλα παραμενει σε τραγικα υψηλα επιπεδα.
klainmaingr Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Γιατί πότε εκμηδενίστηκε το πρόβλημα και δεν το πήραμε χαμπάρι? Έτσι ακριβώς... Τι last year και @@διες... Πλέον που ασχολούμαι παραπάνω με το 360, το έχω εκτιμήσει περισσότερο σαν παιχνιδομηχανή αλλα απο την άλλη τρέμει το φυλλοκάρδι μου κάθε φορά που το ανοίγω η που είναι ανοιχτό πάνω απο 2ωρο... Τέτοιο παιχνίδι να το χέσω... Βλέπω κάνα σπάσιμο στην οθόνη και λέω πάει.. αυτό ήτανε.. Θέλω οταν παίζω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. αλλα πού;
v0rtex Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 εμένα παντως με εχει βολεψει το 360. Σκεψου κοστος για να παρεις τωρα 100 παιχνιδια στο ps3 (αν τα είχε κ'ολλας) .. και κοστος 3 games = 1 xbox. Aμα χαλάσει παιρνω καινουργιο μεχρι να μου γυρίσει απο επισκευη. Το ιδιο και με το ban ...που μεχρι στιγμής δεν εχω φαει.
Socratis_g Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 αυτα που λες δεν στεκουναν θες platform, στο wii στα γραφικα το xbox360 ειναι αρχηγος και το ps3 για εργα και folding και αναμονη. Τι εννοείς folding? http://en.wikipedia.org/wiki/Folding
Socratis_g Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Έτσι ακριβώς... Τι last year και @@διες...Πλέον που ασχολούμαι παραπάνω με το 360, το έχω εκτιμήσει περισσότερο σαν παιχνιδομηχανή αλλα απο την άλλη τρέμει το φυλλοκάρδι μου κάθε φορά που το ανοίγω η που είναι ανοιχτό πάνω απο 2ωρο... Τέτοιο παιχνίδι να το χέσω... Βλέπω κάνα σπάσιμο στην οθόνη και λέω πάει.. αυτό ήτανε.. Θέλω οταν παίζω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. αλλα πού; το πρώτο 360 που είχα και εμένα μου τα έσκασε. το 2 που πήρα το άφησα 24 ώρες ανοιχτό να παίζει, να δω αν 8α εβγαζε κάτι.
citroen_vts Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Sorry ρε παιδιά , αλλά δε μπορώ να καταλάβω με ποια κριτήρια συγκρίνετε το PS3 με τις άλλες 2 κονσολες και μάλιστα σε θέμα γραφικών !!!! “Αμα θές καλυτέρα γραφικά παρε xbox360” lol με ποια λογική το σκεφτικές αυτό φίλε Toufa και ποσο καλύτερα είναι; Τεσπα κατά τη γνώμη μου μακραν η καλύτερη κονσολα είναι το PS3 και αμα τη δουλέψεις μαζι με PC είναι “ αλλου “ P.S. Και δες εδώ http://www.gamespot.com/features/6162742/ βάλε το mouse πάνω στη 3η εικόνα και δες διαφορά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Τεσπα κατά τη γνώμη μου μακραν η καλύτερη κονσολα είναι το PS3 και αμα τη δουλέψεις μαζι με PC είναι “ αλλου “ πράγματι μαζί με το PC βοηθάει πολύ στο folding@home...βγαίνει παραπάνω δουλειά...
MiltoZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Έτσι ακριβώς... Τι last year και @@διες... Ο φίλος panther μίλησε για αρκετά μεγάλη πιθανότητα. Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα και όλες τις ενδείξεις δεν ισχύει αυτό πλέον για κάποιον που θα αγοράσει καινούργια κονσόλα και το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό το θέμα πρόσφατα. Εκτός αυτού, μπορείς μια χαρά να φλασάρεις χωρίς να χάσεις την εγγύηση. Επομένως καθόλου @@διές. Αυτά όμως είναι περσινά ξινά σταφύλια, βαριέμαι να απαντάω άλλο σε αυτό το θέμα, συνεχίστε το τρολάρισμα όσο θέλετε.
v0rtex Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ρε citroen_vts αφου το ακους και απο κοσμο που εχει και τις 2 κονσόλες οτι προτιμάνε να παιζουν στο 360 .. καλο χρυσο το ps3 για το σαλονακι ..ταινουλες μουσικουλα και τα σχετικά αλλα οπως και να το κανουμε αμα θες να παιζεις πολλα παιχνιδια (και τσαμπα) παιρνεις 360 και γω ps3 ειμουνα ετοιμος να πάρω ..εβαλα τα μισα λεφτα και το εκανα γαμηλιο δωρο σε ενα φιλο ..και το μετανιωσαμε τελικά ..τοχει και καθεται με 3-4 games..και εγω εχω καμια 70αρια παιχνιδια τωρα στο 360 και παιζω.
Rebel21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Sorry ρε παιδιά , αλλά δε μπορώ να καταλάβω με ποια κριτήρια συγκρίνετε το PS3 με τις άλλες 2 κονσολες και μάλιστα σε θέμα γραφικών !!!!“Αμα θές καλυτέρα γραφικά παρε xbox360” lol με ποια λογική το σκεφτικές αυτό φίλε Toufa και ποσο καλύτερα είναι; Τεσπα κατά τη γνώμη μου μακραν η καλύτερη κονσολα είναι το PS3 και αμα τη δουλέψεις μαζι με PC είναι “ αλλου “ φιλε από τον τρόπο που μιλάς φαίνεσαι λίγο άσχετος.βεβαια αυτήν την άποψη έχουν και πολλοί αγοραστές του ps3 ιδιαιτερα άνω τον 30 και αν θες είναι και αυτή που πασάρουν όλες η μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και ο έντυπος τύπος.
foufoutios Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Παλι ΧΒΟΧ360 vs PS3 βλεπω να γινεται το thread... Wii και XBOX τσιπαρονται, οποτε παρε και τα δυο με καποια παραπανω ευρω και θα εχεις και γραφικα και διασκεδαση.. Το playstation ειναι για λιγους μονο! χοχο! ΥΓ : Η απαντηση ειναι κλασικη, "για λιγους που δε ξερουν τι θα πει gaming, που δεν εχουν γυαλια μυωπιας κτλ κτλ"
citroen_vts Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Τελικά καμιά απάντηση δε πείρα που να με κάνει να πιστέψω ότι το xbox είναι καλύτερο από το ps3 Και η ασχετοσύνη φίλε Rebel βρίσκετε στο άσχετο post σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.