gRim Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 το λενε xbox 360 γιατι μολις το δεις, κανεις μια στροφη 360 μοιρων και απομακρυνεσαι Απομακρύνεσαι προς το xbox;;;;
MiltoZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 γιατί δεν παίρνεις xbox360 + wii αντί για ps3 στα χρήματα είναι το ίδιο. Συμφωνώ κι εγώ, γιατί έτσι παίρνεις με τα ίδια λεφτά μία επιπλέον κονσόλα που μπορείς να την δώσεις στην αδερφή σου, το κορίτσι σου ή τα ανηψάκια σου. p.s. Έχω wii από launch + wii play, rayman, big brain academy, WarioWare, mario galaxy, mario kart, Wii Fit
S2Katana Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Nα πέσουν τα στοιχήματα παρακαλώ για το troll fight που επίκειται!
melenegiorgo Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Απομακρύνεσαι προς το xbox;;;; Respect....:X:X:X
p3tran Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ειναι trollαρισμα ρε παιδια δεν το πιασατε ..εισαι μια κουφ@λα εσυ!!
vps Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 οποιος έχει pc ( οι περισότεροι δηλαδη ) και θέλει κατι το διαφορετικό παει στο....wii , μιλαμε για διασκέδαση + παιχνίδι ολα τα άλλα τα πάιζω και στο pc με την 8800 gtx ..ε άμα καττσει κανένα φράγκο στο μέλλον ...παμε και στο ps3 ..το ps2 στο ράφι είναι .. α...ξέχασα να σας πω στεναχοριέμαι για το xbox περασα και απο αυτο εχω ενα παλιο και δεν ξερω τι να το κανω....
cortaN@ Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ειναι trollαρισμα ρε παιδια δεν το πιασατε Πάρε ένα media PC και χώστου emulators. Επίσης καλή ιδέα.
147_gtm Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Βασικα νομιζα πεθαμενη την Nintendo και με εχουν καταπληξει οι αποψεις σας για το Wii το οποιο με κανετε να σκεφτομαι αρκετα πλεον.Προσωπικα ημουν υπερ του PS3 και λογω Blue-ray/HD αλλα και του γεγονοτος οτι η Sony με τις δυο προηγουμενες κονσολες εχει κανει θραυση και στο τομεα των τιτλων τουλαχιστον μεχρι το PS2 ηταν στην κορυφη.Τωρα το ξανα σκεφτομαι.Βασικα ειμαι πολυ Fan των platform games τυπου Sonic,Crash και φανατικος οπαδος των Mortal Kombat και ειδικα των God of War1 και 2.Η αποψη που εχω ακουσει και εγω εξω ειναι οτι το PS3 στα γραφικα ειναι αρχηγος,το XBOX360 ενω εχει δυνατοτητες στο Ελλαδισταν δεν μπορει να τις δειξει(βλ. Internet), αλλα το Wii παει πολυ καλα μεχρι στιγμης.Μου βαλατε και φωτιες και σκεψεις.Βασικα ομως μου αρεσει να ακουω προτασεις και θελω να ευχαριστησω ολους οσοι μπηκαν στο κοπο να απαντησουν. Απο τεχνολογια και τιτλους που βρισκεται το καθενα?
Toufas Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 αυτα που λες δεν στεκουν αν θες platform, στο wii στα γραφικα το xbox360 ειναι αρχηγος και το ps3 για εργα και folding και αναμονη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Βασικα νομιζα πεθαμενη την Nintendo και με εχουν καταπληξει οι αποψεις σας για το Wii το οποιο με κανετε να σκεφτομαι αρκετα πλεον. ε όχι και πεθαμένη η Nintendo...για ρίξε μια ματιά εδώ http://www.vgchartz.com/
panther_512 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Βασικα νομιζα πεθαμενη την Nintendo και με εχουν καταπληξει οι αποψεις σας για το Wii το οποιο με κανετε να σκεφτομαι αρκετα πλεον.Προσωπικα ημουν υπερ του PS3 και λογω Blue-ray/HD αλλα και του γεγονοτος οτι η Sony με τις δυο προηγουμενες κονσολες εχει κανει θραυση και στο τομεα των τιτλων τουλαχιστον μεχρι το PS2 ηταν στην κορυφη.Τωρα το ξανα σκεφτομαι.Βασικα ειμαι πολυ Fan των platform games τυπου Sonic,Crash και φανατικος οπαδος των Mortal Kombat και ειδικα των God of War1 και 2.Η αποψη που εχω ακουσει και εγω εξω ειναι οτι το PS3 στα γραφικα ειναι αρχηγος,το XBOX360 ενω εχει δυνατοτητες στο Ελλαδισταν δεν μπορει να τις δειξει(βλ. Internet), αλλα το Wii παει πολυ καλα μεχρι στιγμης.Μου βαλατε και φωτιες και σκεψεις.Βασικα ομως μου αρεσει να ακουω προτασεις και θελω να ευχαριστησω ολους οσοι μπηκαν στο κοπο να απαντησουν.Απο τεχνολογια και τιτλους που βρισκεται το καθενα? Βασικά λίγο λάθος τα ξέρεις τα πράματα. Στα γραφικά το ΧΒΟΧ360 είναι ο απόλυτος αρχηγός. Η κονσόλα που υποτίθεται έχει δυνατότητες στα γραφικά αλλά δεν μπορεί να τα δείξει είναι το PS3. Το Wii είναι κατηγορία από μόνο του, δεν μπορείς να το βάλεις στο ίδιο σακί με ΧΒΟΧ360/PS3. Τα γραφικά του είναι πολύ κατώτερα. Σε ελάχιστα παιχνίδια τα γραφικά του είναι καταπληκτικά, αλλά στα περισσότερα θυμίζει PS2. Αυτό σιγά σιγά αλλάζει, αλλά αυτή τη στιγμή 9 στα 10 παιχνίδια είναι στα γραφικά στη καλύτερη εκεί που είναι το PS2. Το Wii προσφέρει διαφορετική διασκέδαση, με πρωτότυπο φρέσκο χειρισμό που επιτρέπει παιχνίδια που δεν μπορείς να τα παίξεις αλλού. Στις πωλήσεις είναι πρώτο και γι'αυτό η υποστήριξή του μεγαλώνει συνέχεια και τα πράματα στη mod-σκηνή είναι τρομερά. Στάνταρ θα είναι ο αρχηγός στα homebrews για αυτή τη γενιά κονσολών. Από κεί και πέρα όμως, πρέπει να το ψάξεις καλύτερα το πράμα να δείς τί θές. Οι επιλογές σου είναι ΧΒΟΧ360 ή Wii. Αλλά δεν συγκρίνονται μεταξύ τους. Είναι πολύ διαφορετικά συστήματα. Τέλος, το κακό του ΧΒΟΧ360 είναι ότι είναι ζημιάρικη κονσόλα. Υπερθερμένεται εύκολα. Μπορεί να μή σου χαλάσει ποτέ, αλλά υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα να βαρεθείς να τη πηγαίνεις για service. Και άμα την πειράξεις να παίζει αντιγραφές και χάσεις την εγγύηση, τότε την πάτησες.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Στα multiplatform το ΧΒΟΧ360 είναι ο απόλυτος αρχηγός. Η κονσόλα που έχει δυνατότητες στα γραφικά αλλά δεν μπορεί να τα δείξει στα multiplatform είναι το PS3. fixed:p:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.