147_gtm Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Παιδια βαζω εδω κατι σαν δημοσκοπηση για να μου πει ο καθενας ποιο θα προτιμουσε για αγορα και γιατι διοτι το καλοκαιρι λεω να αγορασω PS3.Θα ηθελα λοιπον τις αποψεις για το καθε ενα. υγ:Θα ηθελα να ζητησω συγνωμη απο τους admin και Mods του Forum εαν εχω ανοιξει το θεμα σε λαθος topic και στην περιπτωση που εχει γινει αυτο να μεταφερθει στο σωστο topic.
v0rtex Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Wii θα πάρεις αμα εχεις βυζιά, ps3 θα πάρεις αμα θές να κάνεις folding και να βλέπεις BlueRay ταινίες και xbox θα πάρεις αμα θές να παίζεις games.
melenegiorgo Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Νομιζω οτι το το wii πρεπει να βγει εκτος της συγκρισης καθως δεν ανηκει στην ιδια γενια και κατηγορια κονσολας.... Αν εχεις λεφτα παρε ps3 αν θελεις χαβαλε με παρεα...και να μ@λ@κ"|"{ιζεσαι....(με την καλη εννοια παντα) παρε wii.... ΜΙλαω εκ πειρας για το Wii...
panther_512 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Άμα θές καινοτομικό next-gen gameplay, χειρισμό που ξεχωρίζει, το σύστημα με το καλύτερο χειρισμό για First Person Shooters, που έχει το καλύτερο Pro Evo 2008 με απείρως ανώτερο σύστημα χειρισμού και στρατηγικές, που οι mod-community το έχει ξεσκίσει και σε λίγο θα δούμε πράματα και θάματα στα homebrews, το οποίο έχει 100% backwards compatibility ενώ παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις παιχνίδια από 10-ετίας και πιό πίσω, σύστημα το οποίο έχει ξεσκιστεί στις πωλήσεις και η υποστήριξή του αυξάνεται μέρα με τη μέρα, κάτι που έριξε στον κουβά λογής και λογής αναλυτές και fan/hateboys , τότε θα πάρεις Wii. Άμα τώρα θές μιά από τα ίδια, με καλύτερα γραφικά θα πάρεις PS3. Άμα θές μιά από τα ίδια, με πολύ καλύτερα γραφικά και 70% πιθανότητα το μηχάνημά σου να πάει για service 2-3 φορές το χρόνο, θα πάρεις ΧΒΟΧ360. PS: Panther_512 equipment: Ice Shield ( Flame resistance 5%) Dragon plate mail ( Flame Resistance 20%) Shadow helm ( Flame & BS resistance 15%) Super Mario boots ( BS resistance 60% )
Toufas Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 οχι 100% ειναι να σου χαλασει το xbox και μαζι να σου καψει την κουζινα
ultralisk Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 αν είναι Hardcore gamer και γουστάρεις next gen παιχνίδια με τα καλύτερα γραφικά παίρνεις ΧΒΟΧ αν είσαι Casual gamer ,είσαι φαν του οποιοδήποτε Μαριο-τίτλου και γενικά σου αρέσουν τα χαβαλετζίδικα παιχνίδια για να παίζεις με την παρέα, με πρωτοποριακό χειρισμό, πρωτότυπα gameς και με γραφικά περασμένης γενιάς παίρνεις Wii αν σου αρέσουν οι HD ταινείες, δεν ασχολείσαι με gaming και είσαι παιδί της υπομονής και θες να γίνεις ευεργέτης της ανθρωπότητας με το folding παίρνεις PS3 PS:Panther_512 equipment: Ice Shield ( Flame resistance 5%) Dragon plate mail ( Flame Resistance 20%) Shadow helm ( Flame & BS resistance 15%) Super Mario boots ( BS resistance 60% ) τώρα το πόσο θα σε βοηθήσει ο εξοπλισμός αυτός δεν ξέρω με αυτά που είπες...δεν γλυτώνεις :lol:
deus Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 γιατί δεν παίρνεις xbox360 + wii αντί για ps3 στα χρήματα είναι το ίδιο.
MiltoZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 panther_512 ξέχασες να αναφέρεις: RROL helmet: Flame Damage 100% up Wiimote fps gauntlets: BS Damage 20pts every 2 secs for 200 secs
panther_512 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 γιατί δεν παίρνεις xbox360 + wii αντί για ps3 στα χρήματα είναι το ίδιο. Πλάκα πλάκα, νά και μιά σωστή πρόταση. Και επειδή όπως πάνε τα πράματα, δεν τη βλέπω να τη βγάζω καθαρή από δώ, θα αφαιρέσω την Dragon Plate mail και θα χρησιμοποιήσω το κρυμμένο μου άσσο: Princess Peach Dress ( Flame & BS resistance 100%, charisma +20%, possibility to be kidnaped by Bowser 150% )
alexzzz Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Εγώ φίλε τόπικ στάρτερ... μέχρι πριν 2 εβδομάδες δεν είχα κονσόλα και προτίμησα το xbox 360 γιατι: 1. Δέχεται αντίγραφα παιχνιδιών 2. Είναι πολύ πιο φθηνό 3. Μέχρι να πάρω νόμιζα ότι τα γραφικά σε ps3 είναι διαστημικά καλύτερα αλλά δεν με ένοιαζε και τόσο. Τελικά σε πολλά παιχνίδια είναι καλύτερα του 360 από το Ps3. 4. Δεν με νοιάζουν τα exclusive games. Αυτά από μένα
Toufas Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 το λενε xbox 360 γιατι μολις το δεις, κανεις μια στροφη 360 μοιρων και απομακρυνεσαι
Teoulas Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Λίγο-πολύ σου τα είπαν οι προηγούμενοι, ας προσθέσω κι εγώ τα 2 (euro)cents μου: Πάρε αυτή που έχει τα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Θα επαναλάβω βέβαια και αυτό που ειπώθηκε και προηγουμένως: Wii60 (wii + xbox360) είναι καλή λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.