Προς το περιεχόμενο

Best british pop band EVER

sir_alex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω σας θελω Mates,

ακουω γνωμες για τις καλυτερες μπαντες σε οτι εχει να κανει με βρετανικη ποπ....

εγω μακραν ζω και αναπνεω για NEW ORDER

Δημοσ.
εδω σας θελω Mates,

ακουω γνωμες για τις καλυτερες μπαντες σε οτι εχει να κανει με βρετανικη ποπ....

εγω μακραν ζω και αναπνεω για NEW ORDER

Ψήφος στους Blur. Θεωρώ ότι o Graham Coxon είναι ο καλύτερος κιθαρίστας που έχει περάσει από την alternative... Από παλιότερους δεν πρέπει να ξεχάσουμε Beta Band, Primal Scream, Super Furry Animals και ΦΥΣΙΚΑ Pulp.

Δημοσ.

Beatles φυσικά πρώτοι. Και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος και όχι της πρόθεσης, οι Smiths ακολουθούν κολλητά (καλά όχι τόσο κολλητά).

Δημοσ.

Αν και ίσως δεν συμφωνείτε οτι είναι brit pop (εγώ έχω πρόβλημα να κάνω τέτοιους διαχωρισμούς).

Οι Stone Roses.

Βέβαια το καλύτερο είναι πάντα υποκειμενικό, και υπάρχουν αρκετά συγκροτήματα που όντως παλεύουν με νύχια και δόντια γι' αυτό το τίτλο.

Δημοσ.

blur!!!! ειναι φανταστικοι! τελευταια εχω κωλησει μαζι τους.. βαλτε να ψηφισουμε κιολας. blur vs oasis!

Δημοσ.

Για τους New Order που αναφέρθηκαν νομίζω πως είναι καθαρά new wave

και όχι britpop ;)

Οι Stone Roses προφανώς και είναι britpop

Ενδεικτικά αναφέρω τα πρώτα 3 bands στην κατηγορία Top Artists tagged

“britpop” όπως αυτά χαρακτηρίζονται στο Last.fm:

1. Oasis

2. Coldplay

3. Blur

Απο εκεί και πέρα ο καθένας με τα γούστα του βέβαια :-)

Προσωπικό γούστο: The Verve

1ον: Γιατι δεν είναι στην πρώτη τριάδα :-P

2ον: Because Ashcroft rocks

(Αν και συγκρινόμενο με τα παραπάνω συγκροτήματα απο πλευράς εμπορικής επιτυχίας και hype μάλλον

δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω εύκολα με τον βαρύγδουπο τίτλο Best Britpop Band ever)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...