sir_alex Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 εδω σας θελω Mates, ακουω γνωμες για τις καλυτερες μπαντες σε οτι εχει να κανει με βρετανικη ποπ.... εγω μακραν ζω και αναπνεω για NEW ORDER
Sellers Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μπορούμε να θεωρήσουμε τους Beatles σαν ΠΟΠ? Μάλλον pop - rock οπότε είμαι μέσα...
thanocaster Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 εδω σας θελω Mates, ακουω γνωμες για τις καλυτερες μπαντες σε οτι εχει να κανει με βρετανικη ποπ.... εγω μακραν ζω και αναπνεω για NEW ORDER Ψήφος στους Blur. Θεωρώ ότι o Graham Coxon είναι ο καλύτερος κιθαρίστας που έχει περάσει από την alternative... Από παλιότερους δεν πρέπει να ξεχάσουμε Beta Band, Primal Scream, Super Furry Animals και ΦΥΣΙΚΑ Pulp.
frenzy Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Beatles φυσικά πρώτοι. Και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος και όχι της πρόθεσης, οι Smiths ακολουθούν κολλητά (καλά όχι τόσο κολλητά).
sir_alex Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ναι φιλε μου, αναφερομαστε σε brit pop, british pop που στην ουσια ειναι το ιδιο
Mithrantir Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Αν και ίσως δεν συμφωνείτε οτι είναι brit pop (εγώ έχω πρόβλημα να κάνω τέτοιους διαχωρισμούς). Οι Stone Roses. Βέβαια το καλύτερο είναι πάντα υποκειμενικό, και υπάρχουν αρκετά συγκροτήματα που όντως παλεύουν με νύχια και δόντια γι' αυτό το τίτλο.
Dude_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Χμμμ... είμαι ανάμεσα σε pulp και suede... θα πώ pulp λόγω jarvis.
e1bar7o Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 blur!!!! ειναι φανταστικοι! τελευταια εχω κωλησει μαζι τους.. βαλτε να ψηφισουμε κιολας. blur vs oasis!
Nauseas Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Για τους New Order που αναφέρθηκαν νομίζω πως είναι καθαρά new wave και όχι britpop Οι Stone Roses προφανώς και είναι britpop Ενδεικτικά αναφέρω τα πρώτα 3 bands στην κατηγορία Top Artists tagged “britpop” όπως αυτά χαρακτηρίζονται στο Last.fm: 1. Oasis 2. Coldplay 3. Blur Απο εκεί και πέρα ο καθένας με τα γούστα του βέβαια Προσωπικό γούστο: The Verve 1ον: Γιατι δεν είναι στην πρώτη τριάδα :-P 2ον: Because Ashcroft rocks (Αν και συγκρινόμενο με τα παραπάνω συγκροτήματα απο πλευράς εμπορικής επιτυχίας και hype μάλλον δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω εύκολα με τον βαρύγδουπο τίτλο Best Britpop Band ever)
eirini119 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 +1 ψηφος απο μενα για Blur,radiohead Και beatles.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.