SpectralQ Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Αυτο το laptop!!! Ένω το laptop ήταν σβηστό, το συνέδεσα με το τροφοδοτικό και μύρισε καμμένο... Βγαζω το τροφοδοτικό απ'την τρομάρα μου και κοιταξα καλά το laptop αλλα φαινότανε ok. Το λειτούργησα με την μπαταρία για κανα μισάωρο και την επόμενη φορά δοκίμασα ένα άλλο τροφοδοτικό που έχω. Δουλευε κανονικά και έδειχνε να φορτίζει την μπαταρία μονο που το άφησα να φορτίζει όλη τη νύχτα (σβηστο) και το επόμενο πρωϊ ηταν ακόμα στο 90%. Δοκίμασα και με το άλλο τροφοδοτικό αλλά απ'οτι φαίνεται έχει χαλάσει το κύκλωμα που τροφοδοτεί την μπαταρία. Το λαμπάκι αναβοσβήνει λες και φορτίζει αλλά η μπαταρία μένει στα ίδια... Τι μπορώ να κάνω;
P270 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ποιο φορητο ειναι αν και το ποιο πιθανο ειναι να εχει καιε το κυκλωμα φορτισεις το οποιο ειναι ενσωματωμενο στο main board
SpectralQ Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ναι κάτι τέτοιο πρέπει να είναι γιατί δολεύει και με μπαταρία και με ρεύμα, απλά δε φορτίζει. Το θέμα είναι αν είναι κάτι που φτιάχνεται. Έχω το Fujitsu Siemens M-1451G
P270 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 μονο με νεα μητρικη υπολογισε περιπου 350 ευρω δεν αξιζει να το επισκευασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.