Προς το περιεχόμενο

9800gtx περιεργες επιδοσεις

peponis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα αγορασα την ecs 9800gtx το προβλημα μου εινα οτι στο d mark εχει σκορ μολις 10000 . επεισης παιζω το crysis hight kai 2xx anti-aliasing με μεσω 37 fps ομως καμια φορα παγωνει και το μονο που μπορω να κανω ειναι restart λετε να εχει προβλημα η καρτα η ειναι θεμα driver. ειτουργικο xp και το συστημα μου: ιντελ 6400 2.13 ram teamgroup 4gb 667 mobo asus p5k premeum kai psu enermax 535 watt

Δημοσ.

τι ενοεις με το bottleneck . τον επεξεργαστη να ανεβασω 500 mhz αν ναι το εχω κανει ηδη αλλα με τα ιδια αποτλεσματα. 2.13>>2,8 rock stable

Δημοσ.

σε τι αναλυση βγαζεις τοσα μαρκς(υποθετω 1280χ1024?)και το crysis επεισης.

Παντως κανε μια προσπαθεια,και ξαναπερνα τους drivers.

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου δεν είναι χάλια τα 10000 που σου έβγαλε στο 3dmark06. Το λέω γιατί με τον 8400, την 9800gtx και τις μνήμες corsair 1142 σε default όλα μου έβγαλε 12400 περίπου και με overclock έφτασα τα 14700 περίπου. Μήπως σε κόβουν οι μνήμες σου ή ο cpu? Υπόθέσεις κάνουμε πάντα... Πάντως για να μην τρέχεις άδικα δοκίμασε την κάρτα σε κάποιο pc φίλου σου για να συγκρίνεις αποτελέσματα.

Δημοσ.
Προσφατα αγορασα την ecs 9800gtx το προβλημα μου εινα οτι στο d mark εχει σκορ μολις 10000 .

To 3Dmark το τρέχεις με default settings?

επεισης παιζω το crysis hight kai 2xx anti-aliasing με μεσω 37 fps ομως καμια φορα παγωνει και το μονο που μπορω να κανω ειναι restart λετε να εχει προβλημα η καρτα η ειναι θεμα driver. ειτουργικο xp και το συστημα μου: ιντελ 6400 2.13 ram teamgroup 4gb 667 mobo asus p5k premeum kai psu enermax 535 watt

Θερμοκρασίες στην κάρτα έχεις κοιτάξει ποτέ?

Δημοσ.

χαχαχαχα..αμα αργει το dx11 τοτε αστο..αμα οχι δεν θα περιμενω?

Δλδ ειναι καλη η καρτουλα ε? Μηπως ξερεται fps στο crysis?

• Super Moderators
Δημοσ.

Sed22 η 9800 GTX είναι μια o/ced 8800 GTS 512mb...ψάχνε για review άμα θες να μάθεις fps...

αν και αμφιβάλω ότι θα την αγοράσεις...μετά από τοσες αναβολές :P

• Super Moderators
Δημοσ.

τέτοια εποχή καμία από τις 2...βγαίνει νέα γενία τον Ιούνιο-Ιούλιο...

Δημοσ.

Α ναι?Ωρε,,χαμως γινεται...ποτε θα σταματησουν πλεον,? να αγορασουμε και εμεις?ΧΑ

Δν συμφερει πλεον..Και πως θα λεγεται η νεα γεννια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...