Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: Conquest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω!!Πως περνάμε την πόρτα της Moria ρε παιδιά?Τα νεύρα μου ξέρει κανείς?

Nαι ρε παιδια πειτε κ σε μας...

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια ρωταω το γιο μου 9χρονων που το τερματισε και μου λεει οτι δεν περνατε απο την πορτα.αριστερα ανεβαινεις την σκαλα και βρισκεις μια τρυπα στον τοιχο,αφου φυσικα ολοκληρωσεις την αμυνα του σημειου.εχει χρονο λεει.

Δημοσ.

ρε παιδια ρωταω το γιο μου 9χρονων που το τερματισε και μου λεει οτι δεν περνατε απο την πορτα.αριστερα ανεβαινεις την σκαλα και βρισκεις μια τρυπα στον τοιχο,αφου φυσικα ολοκληρωσεις την αμυνα του σημειου.εχει χρονο λεει.

Δημοσ.

είχα ακούσει δε ξέρω αν ισχύει ότι το πρώτο άρχειο απο το θείο που βγήκε ήταν ελαττωματικό και κολλούσε στη μόρια...γιαυτό εγώ κατέβαζα ξεχωριστό και το παιχνίδι τερματίστηκε μια χαρα...

Δημοσ.

Thanks και τους δυο για τις απαντησεις.,αλλα απο την πορτα πρεπει να περνας σιγουρα.

Κατι αλλο πρεπει να παιζει,στο οτι ειναι μαλλον η "πρωτη" πειρατικη εκδοση που βγηκε,οπως αναφερει ο φιλος.

Δημοσ.

θα βαλω το μουργο να την περασει την πιστα μπροστα μου,να δω τι κανει.εχω περιεργεια να δω τι κανει.μπορει να φταιει και η εκδοση του θειου.ποιος ξερει.

Δημοσ.
θα βαλω το μουργο να την περασει την πιστα μπροστα μου,να δω τι κανει.εχω περιεργεια να δω τι κανει.μπορει να φταιει και η εκδοση του θειου.ποιος ξερει.

:-D:-D:-D Οκ αναμένουμε...

Δημοσ.

τον εβαλα τελικα και ειδα ενα καθετο βελακι να τον καθοδηγει. αυτο το ειδατε εσεις?κατι ξυλινα εμποδια φλεγομενα τα διαλυσατε με το σπαθι?

Δημοσ.

Φταίει επειδή είναι πειρατικό παιδιά!!Εγώ κατέβασα ένα καινούργιο crack invisible walls και την πέρασα αμέσως την πόρτα!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάγκες έχω πρόβλημα.

Υποφέρω από το profile bug. Δεν μπορώ να φτιάξω profile και μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

Μπορεί κανένα παλικάρι να μου φτιάξει ένα και να μου το στείλει να το κάνω copy paste μπας και κάνουμε δουλειά??Thanks guys!!!!

P.S. Το game είναι γνήσιο για να μην αρχίσουμε τα γνωστά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

The Lord of the Rings: Conquest

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών επιστρέφει

Είδος: Action

Format: PC (review), PS3, Xbox 360, DS

Εκδότης: Electronic Arts

Ανάπτυξη: Pandemic Studios

Διάθεση: EA Hellas (210-6850675)

Παίκτες: 1 (2-16 Online)

Απαιτήσεις: 1GB RAM, 2.4Ghz Core 2 Duo, 6GB HD, Κάρτα γραφικών 256MB

Site: http://www.pandemicstudios.com/conquest

Κυκλοφορία: 9/1/2009

H Εlectronic Arts εμπιστεύτηκε την Pandemic Studios για τον πρώτο μεγάλο τίτλο της για το 2009. Είναι η πρώτη φορά που η Pandemic αναλαμβάνει ένα παιχνίδι της σειράς Lord of the Rings. Μετά όμως από το περυσινό Mercenaries 2, αποδεικνύεται εμπράκτως ότι για άλλη μια φορά οι δυνατότητές της είναι περιορισμένες. Σενάριο

O σκοπός του LOTR: Conquest, όπως δηλώνει και το όνομα του, είναι απλός. Στο ξεκίνημα καλείστε να διαλέξετε παράταξη (καλό ή κακό) και μέσα από οκτώ επίπεδα -για την καθεμία- προσπαθείτε να περάσετε τον νόμο της πλευράς που διαλέξατε μέσα από έναν αγώνα που πηγάζει αποκλειστικά και μόνο μέσα απ’ την ομώνυμη σειρά ταινιών.

1-1-1.jpg

Gameplay

Ο χειρισμός του παιχνιδιού δεν έχει αναπτυχθεί καθόλου σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια δράσης της σειράς Lord of the Rings. Αντίθετα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι κατά μία έννοια χειροτέρεψε. Θα υπάρξουν στιγμές που θα πατάτε τα κουμπιά των επιθέσεων σας και δεν θα γίνεται τίποτα, αν δεν τελειώσει πρώτα η αρχική κίνηση που είχατε επιλέξει. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις το controller ή το πληκτρολόγιο δεν θα ανταποκρίνονται καθόλου. Δυστυχώς έχει γίνει πολύ απρόσεχτη δουλειά σε αυτόν τον τομέα κάτι που δείχνει πως οι προγραμματιστές απλά έβγαλαν έναν τίτλο για να πουν πως συνεχίζουν την ταινία και όχι για κάτι βαθύτερο.

Οι οκτώ αποστολές που καλείστε να βγάλετε εις πέρας είναι βγαλμένες από την ταινία και κάθε campaign ολοκληρώνεται μόλις ο κύριος Frodo ρίξει το δαχτυλίδι στα καυτά τάρταρα της αβύσσου. Δυστυχώς (ή και ευτυχώς για κάποιους άλλους) οι κακοί τις υπόθεσης έχουν τους καλύτερους ήρωες. Για παράδειγμα από την πλευρά των καλών, το καλύτερο που θα σας τύχει να κάνετε (π.χ. ως Legolas), είναι να ρίξετε ένα Olephant, ενώ από την πλευρά των κακών (ως Balrog) θα πρέπει να ρίξετε όσα πιο πολλά Gimli μπορείτε στα ορυχεία της αποστολής στην Moria ή να θανατώσετε καμιά πενηνταριά hobbits στην τελική φάση του παιχνιδιού.

2-1-1.jpg

Oι χαρακτήρες που σας δίδονται ως επιλογή ξεκινώντας το παιχνίδι είναι ο Warrior, Ο Archer, ο Scout και ο Mage. Κάθε χαρακτήρας έχει τρεις βασικές κινήσεις συν μια έξτρα κίνηση που δυναμώνει τις επιθέσεις σας μέσω μαγείας. Υπάρχουν μικρές παραλλαγές από ήρωα σε ήρωα αλλά αν μάθετε καλά τον έναν είναι σαν να τους έχετε μάθει όλους. Σε κάθε αποστολή, το παιχνίδι σας δίνει κάποιους στόχους και ανάλογα με την εκπλήρωσή τους προχωράτε παρακάτω. Για παράδειγμα στην αρχή θα πρέπει να αποτρέψετε τα Orcs από το να ανέβουν στο κάστρο σας. Αν καταφέρετε να εκπληρώσετε αυτό τον στόχο, στη συνέχεια θα πρέπει τα Uruk High να μην καταφέρουν να βάλουν φωτιά στην πόρτα του κάστρου με τον δαυλό που κρατούν στα χέρια τους.

Το Lord of the Rings: Conquest μας αποζημιώνει έως έναν βαθμό με τις online δυνατότητές του. Μέχρι και δεκαέξι παίχτες μπορούν να συμμετάσχουν σε έναν κοινό αγώνα με τρεις διαφορετικούς τρόπους: Team Deathmatch, Conquest και Capture The One Ring. Στο Team Deathmatch θα πρέπει η μία ομάδα να εξοντώσει την άλλη. Στο Conquest, τo παιχνίδι σας τοποθετεί σημαίες διάσπαρτες σε όλο το περιβάλλον και οι ομάδες προσπαθούν να αποκτήσουν όσες περισσότερες μπορούν. Η ομάδα που θα αποκτήσει τον μεγαλύτερο αριθμό σημαιών θα αρχίζει να αποκτά και ήρωες (τους γνωστούς που συμμετέχουν και στις ομώνυμες ταινίες). Τέλος, στο Capture The One Ring (όπως λέμε “Capture The Flag”) στόχος της κάθε ομάδας είναι να αποκτήσει το πολυπόθητο δακτυλίδι.

3-4.jpg

Μέσω των multiplayer modes, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε πλήρως την στρατηγική σας τοποθετώντας τον στρατό σας αναλόγως, χειριζόμενοι απλούς πολεμιστές και πίσω από αυτούς πολεμιστές με ranged weapons όπως μάγους και τοξότες. Οι χαρακτήρες που θα επιβιώσουν και θα κάνουν ανάλογη ζημιά στον εχθρό, θα αναπτύσσουν τα στατιστικά τους σε όλους τους τομείς.

Ο κύριος Frodo και η παρέα του επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες

Χαρακτήρες

Το ρεπερτόριο των χαρακτήρων του παιχνιδιού είναι ατελείωτο. Από τους Heroes έχουμε τους Aragorn, Gandalf, Elrond, Gimli, Legolas, Eowyn, Faramir, Frodo και Isildur. Από τους Villains υπάρχουν οι Saruman, Balrog, Sauron, Lurtz, Mouth of Sauron, Nazgul, Witch-King και Wormtongue.

4-5.jpg

Γραφικά

Στο τομέα αυτό το παιχνίδι συνεχίζει την παλιά καλή συνταγή των προκατόχων του. Το περιβάλλον είναι αρκετά ρεαλιστικό, με πολύ καλές χρωματικές αποχρώσεις και αντιθέσεις και γεμάτο με οπτικά εφέ όπως φωτιές, μαύρους καπνούς και σπασμένα κτίρια. Θα υπάρξουν στιγμές που θα δείτε πιστά αντίγραφα των τοπίων της ταινίας και μάλιστα με την καταστροφή που είχαν υποστεί και τότε.

Οι εχθροί έχουν κακό σχεδιασμό με μέτρια textures και αρκετά στατική κίνηση εξαιτίας του πεσμένου frame rate. Τα οπτικά εφέ στις ειδικές κινήσεις και τα combos προσπαθούν φιλότιμα να σώσουν την κατάσταση. Όταν για παράδειγμα θα ενισχύετε τις κινήσεις σας με μαγεία, θα αντικρίζετε μια λάμψη που θα φωτίζει το όπλο σας και θα αντανακλάται πάνω στον παίκτη σας. Επιπλέον, καλές εντύπωσεις μας άφησαν και οι ρεαλισμοί των κινήσεων, όπως είναι για παράδειγμα οι πτώσεις των χαρακτήρων στο έδαφος.

Ήχος

Οι ηθοποιοί που επελέγησαν για τις φωνητικές ερμηνείες των χαρακτήρων της σειράς προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Άλλοι το πετυχαίνουν κι άλλοι αποτυγχάνουν, όμως επί της ουσίας η low-budget δουλειά σε αυτό τον τομέα είναι φανερή. Για τις ανάγκες του παιχνιδιού δεν δημιουργήθηκε ένα ειδικό theme, αλλά χρησιμοποιήθηκε το soundtrack της ταινίας. Το αν ταιριάζει ή όχι με το ίδιο το παιχνίδι, εξαρτάται πάντοτε από τα γούστα σας.

5-1.jpg

Επίλογος

Αν είστε οπαδός της σειράς Lord of the Rings τότε έχετε έναν λόγο να αποκτήσετε και αυτή την έκδοση. Εν κατακλείδι, το campaign του Lord of the Rings Conquest είναι αρκετά δύσκολο και το online mode είναι ο μόνος αξιόλογος τομέας που μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον σας. Επί του συνόλου, το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε σε καμία περίπτωση ότι θα σας ενθουσιάσει.

Θετικά:

- Πολύ αξιόλογο Online mode

- Ρεαλιστική ατμόσφαιρα

Αρνητικά:

- Κακός χειρισμός

- Ξαναζεσταμένο φαϊ χωρίς καμία καινοτομία

- Προβλήματα στα γραφικά, κυρίως όσον αφορά τα textures

Βαθμολογία

Γραφικά: 7.5

Ήχος: 8

Gameplay: 6

Αντοχή: 7.5

Γενικά: 7.2

Ένα παιχνίδι απλά για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας, καθώς μόλις ξεκινήσετε να ασχολείστε μαζί του, υπάρχουν πολλές ελλείψεις οι οποίες θα σας κάνουν να το ξεχάσετε.

Μάριος Καρακατσάνης

Πηγή: GameWorld.gr

• 4 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

patch για να παίζεις online? γιατί τώρα δεν μπορείς ή έχεις αντεγραμμένο το game και δεν γίνεται?

αν είμαστε στο 2ο απαγορεύεται από το policy τέτοιου είδους βοήθεια

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω για να ρωτήσω τα εξής:

1. Το multiplayer τι λέει? Καλό σαν του Battlefront?

2. Αν παίζει κανείς, έχει κόσμο ή έχει πεθάνει και δεν έχει νόημα να το πάρω??

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...