Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: Conquest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω κολησει στην moria

δεν μπορω να περασω την πορτα

εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα?

το dvd μου το εστειλε ο θειος.....

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά λυπάμαι αυτόν που θα το πληρώσει αυθεντικό το παιχνίδι.Πολύ διαφήμιση για το τίποτα είναι....Πωπω εγώ κλαίω και το 1,60 ευρώ για το DL δισκάκι που χάλασα....Πάντα μιλάω για την έκδοση σε xbox360(αν και μάλλον παντού το ίδιο είναι) και δεν αναφέρομαι τόσο στα γραφικά όσο στο ηλίθιο gameplay του που είναι ανούσιο και βαρετό.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά και εγώ έχω πρόβλημα με την moria

Δεν έχω ιδέα για το πώς περνάω αυτήν την Γ@!#%!@!Η πόρτα

Τώρα όσο για το παιχνίδι δεν είναι άσχημο, όμορφα γραφικά και ένταση στο παιχνίδι.

Το μόνο πρόβλημα πιστεύω είναι οι απαιτήσεις στο hardware σε ένα σύστημα Η/Υ .

Δημοσ.
Ρε παιδιά λυπάμαι αυτόν που θα το πληρώσει αυθεντικό το παιχνίδι.Πολύ διαφήμιση για το τίποτα είναι....Πωπω εγώ κλαίω και το 1,60 ευρώ για το DL δισκάκι που χάλασα....Πάντα μιλάω για την έκδοση σε xbox360(αν και μάλλον παντού το ίδιο είναι) και δεν αναφέρομαι τόσο στα γραφικά όσο στο ηλίθιο gameplay του που είναι ανούσιο και βαρετό.

+1.Και εγώ το νοίκιασα για ps3...Και ήταν.,...

Δημοσ.

γινεται καπως να αλλαξω τα controls στο gamepad?Η καμερα κανει ο,τι να ναι.Ειναι μπερδεμενα ολα!Δεν θελω γ@μω τη microsoft να αγορασω το γαμοχειριστηριο της.Ελεος πια

Δημοσ.
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω!!Πως περνάμε την πόρτα της Moria ρε παιδιά?Τα νεύρα μου ξέρει κανείς?

Nαι ρε παιδια πειτε κ σε μας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...