fuzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 εχω κολησει στην moria δεν μπορω να περασω την πορτα εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? το dvd μου το εστειλε ο θειος.....
Mourgolikos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει ειδικό fix για το γνωστό "invisible wall". Ρώτα τον θειό σου
fuzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 πολυ γρηγορα ανταποκριθηκε ο θειος.... ΣΩΣΤΟΣ!!!!!
Ioannis1908 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Για πειτε και σε ΄μας πως διορθωνεται το προβλημα που δεν ξερουμε τι εστι θειος..
Fronimitis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά λυπάμαι αυτόν που θα το πληρώσει αυθεντικό το παιχνίδι.Πολύ διαφήμιση για το τίποτα είναι....Πωπω εγώ κλαίω και το 1,60 ευρώ για το DL δισκάκι που χάλασα....Πάντα μιλάω για την έκδοση σε xbox360(αν και μάλλον παντού το ίδιο είναι) και δεν αναφέρομαι τόσο στα γραφικά όσο στο ηλίθιο gameplay του που είναι ανούσιο και βαρετό.
kostasmatrix Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά και εγώ έχω πρόβλημα με την moria Δεν έχω ιδέα για το πώς περνάω αυτήν την Γ@!#%!@!Η πόρτα Τώρα όσο για το παιχνίδι δεν είναι άσχημο, όμορφα γραφικά και ένταση στο παιχνίδι. Το μόνο πρόβλημα πιστεύω είναι οι απαιτήσεις στο hardware σε ένα σύστημα Η/Υ .
giorgos147 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά λυπάμαι αυτόν που θα το πληρώσει αυθεντικό το παιχνίδι.Πολύ διαφήμιση για το τίποτα είναι....Πωπω εγώ κλαίω και το 1,60 ευρώ για το DL δισκάκι που χάλασα....Πάντα μιλάω για την έκδοση σε xbox360(αν και μάλλον παντού το ίδιο είναι) και δεν αναφέρομαι τόσο στα γραφικά όσο στο ηλίθιο gameplay του που είναι ανούσιο και βαρετό. +1.Και εγώ το νοίκιασα για ps3...Και ήταν.,...
outlaw star Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 ευτυχώς λοιπόν που ο θείος είναι πολύ καλός άνθρωπος και το φέρνει τσάμπα...
kostasmatrix Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ευτυχώς λοιπόν που ο θείος είναι πολύ καλός άνθρωπος και το φέρνει τσάμπα... Όχι όχι εμένα είναι από την θεία από το Σικάγο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ..αρα σας είχα προειδοποιήσει :Ρ χαχα Μια φάση σαν τον Gandalf στο Two Towers, χωρίς τον εξορκισμό της ταινίας.
Galis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 γινεται καπως να αλλαξω τα controls στο gamepad?Η καμερα κανει ο,τι να ναι.Ειναι μπερδεμενα ολα!Δεν θελω γ@μω τη microsoft να αγορασω το γαμοχειριστηριο της.Ελεος πια
Tsikalos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω!!Πως περνάμε την πόρτα της Moria ρε παιδιά?Τα νεύρα μου ξέρει κανείς?
Tsikalos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω!!Πως περνάμε την πόρτα της Moria ρε παιδιά?Τα νεύρα μου ξέρει κανείς?
Ioannis1908 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω!!Πως περνάμε την πόρτα της Moria ρε παιδιά?Τα νεύρα μου ξέρει κανείς? Nαι ρε παιδια πειτε κ σε μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα