Vagolas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις σε επεξεργαστή!Πολλοί θα κόβονται από επεξεργαστή αν όντως θέλει τόση σβελτάδα. Επίσης η pandemic Studios πρόσφατα απέτυχε με το Mercenaries 2: World In Flames καθώς ήταν μια πολύ κακή μεταφορά. Συνήθως τα κακά ports θέλουν και υψηλές απαιτήσεις. Για κονσόλες σίγουρα θα είναι ένα must, αλλά για pc; Πάντως το co-op του φαίνεται όλα τα λεφτά! Στο wiki μπορείται να βρείται και επιπλεόν πληροφορίες για το LotR:C en.wikipedia.org/wiki/Lord_of_the_Rings:_Conquest στο amazon.co.uk το έχει σε πολύ καλή τιμή (Με τις εκπτώσεις του Γενάρη) amazon.co.uk/Lord_of_the_Rings:_Conquest εγώ θα περιμένω να βγεί η "δοκιμαστική" έκδοση του και αν είναι όντως καλό, πατώ στην αλεπού και αδειάζω την κάρτα μου στην αμαζόνα! Δηλαδη με intel pentium 4 3.2ghz,nvidia 8600 gt 512mb kai 2gb ram δεν θα παιζει λες?
Mourgolikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Dual Core ζητάνε... Αν το παιχνίδι είναι native 2 cores τότε ίσως έχεις πρόβλημα. Αν όχι τότε πιστεύω θα το παίξεις το παιχνιδάκι, έστω και στα low-med. Υπομονή. Δοκιμή από θείο και αν σου κάτσει βλέπεις για δικιά σου κόπια.
sam_@ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) ειπα να ανοιξω ενα 8εμα αποκλειστικα για The Lord Of The Rings Conquest...για οσους δεν το ξερουν ας δουνε μερικα βιντεακια με gameplay που εχουν βγει στο youtube....ε.περισσοτερες πληροφοριες gametrailers.com, gamespot ακουω τα σχολια σας! Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2009 από sam_@
Fronimitis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) ειπα να ανοιξω ενα 8εμα αποκλειστικα για The Lord Of The Rings Conquest...για οσους δεν το ξερουν ας δουνε μερικα βιντεακια με gameplay που εχουν βγει στο youtube......περισσοτερες πληροφοριες gametrailers.com, gamespot ακουω τα σχολια σας! Ναι μονάχα βγάλε το torrent γιατί θα σου σβήσουν το μήνυμα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2009 από Fronimitis
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=252719
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 σχεδόν 6gb το game...ίσως το κατεβάσω αν έχω όρεξη
Mourgolikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 σχεδόν 6gb το game...ίσως το κατεβάσω αν έχω όρεξη 5.95GB (50 λεπτά υπόθεση) Κρίμα που δεν είμαι Θεσσαλονίκη τώρα να το κατεβάζω να πω και εντυπώσεις.. Οπότε βρες όρεξη να μάθω κι εγώ πως πάει Άντε να αρχίσουν οι δοκιμές να μάθω νέα μέχρι να πάω στο pcάκι μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 5.95GB (50 λεπτά υπόθεση) το θέμα είναι ότι πρέπει να το seedάρω μετά
aspilioteas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 μαπα το καρπουζι... επαιξα το demo. δεν αντεξα 5 λεπτα
Mourgolikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 6.41GB είναι το iso του τελικά. Λένε πως υπάρχουν προβληματα σχετικά με "invisible walls". Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει και στην αυθεντική έκδοση. Από την άλλη έχει πάρα πολύ λίγα npc! Καμία σχέση με εκείνες τι επικές μάχες με τις ορδές από orcs! Καμιά 40αριά orcs και άλλα 10 elfάκια... Προβλήματα για κολλήματα, frame drops και άλλα τέτοια δεν εμφανίστηκαν ακόμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 πρεπει αλλα θα το κανεις? προφανώς γιατί είμαι σε private tracker και δεν θέλω να χαλάω το ratio μου...
BanOr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 ..επαιξα το demo και δεν ενθουσιαστηκα.. Στον αδερφο μου αρεσε...τωρα...γουστα ειναι αυτα :Ρ
Mafariel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Παλικάρια από την στιγμή που δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι καλύτερο για εμας τους κατόχους PC θα το παίξουμε έστω κι αν είναι ψιλό μούφα. Αντε να βγεί και το νέο ελπίζω έπος DIABLO 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Αντε να βγεί και το νέο ελπίζω έπος DIABLO 3 ευτυχισμένο το 2010 για 2009 βολέψου με Starcraft 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα