toshibam8 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας είναι η 1η προσπάθεια και θέλω αναλυτική βοήθεια. Έχω μια ψηφιακή κάμερα sony με Mini DV και θέλω να περάσω τα βίντεο που έχω τραβήξει στον φορητό μου. Τι καλώδια χρειάζομαι? Τι λογισμικό χρειάζομαι?
johnnyar Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Για να έχεις την άριστη ψηφιακή ποιότητα που τράβηξες με την κάμερα, πρέπει να μεταφέρεις το βίντεο στον υπολογιστή σου, από την κάμερα μέσω θύρας firewire (1394). Ίδια κάμερα διαθέτω. Μετά χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα και αυτό είναι. Εγώ χρησιμοποιώ το pinnacle studio 9 με το οποίο κάνεις τα πάντα, μοντάζ, εφέ κλπ, βέβαια υπάρχουν κι άλλα αξιόλογα προγράμματα άλλα επειδή εγώ χρησιμοποιώ αυτό, δε ξέρω κάποιο άλλο να σου προτείνω. Υπόψιν ότι το pinnacle studio λειτουργεί μόνο με σύνδεση μέσω θύρας firewire (1394) και μόλις συνδέσεις την κάμερα και ανοίξεις το πρόγραμμα, είναι όλα απλά. Κάνεις τις ρυθμίσεις που θέλεις και ξεκινάς. Αν έχεις κάποια απορία, ρώτα να σου πω λεπτομέρειες.
toshibam8 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση.Μόλις ξεκινησω και αντιμετωπίσω κάποια δυσκολία θα σε "ξαναενοχλήσω"
disqualified Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 για αρχη μπορεις να μεταφερεις το video και με το windows movie maker που εχεις ηδη στο pc σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.