we_will_rise Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Παιδιά δείτε λίγο τις διαφορές μεταξύ των 2 εικόνων... Η πρώτη είναι η νορμάλ κατάσταση, τον τελευταίο καιρό, στα καλά καθούμενα κάτι παθαίνουν τα Windows και κολλάνε, βγαίνουν τα εικονίδια όπως στην δεύτερη εικόνα, ακούγεται συνεχής ήχος error και για να σταματήσει πρέπει να κλείσω κάποιο παράθυρο (ακόμα κι αν έχω ένα μόνο ανοιχτό)... Έχω κάνει αμέτρητα φορμάτ, και μου το κάνει με όλα τα service pack των ΧP pro.. Επειδή με τα βίστα δεν μου τό έκανε υποπτεύομαι πως φταίει κάποια windows update... Πείτε μου ρε παιδιά, τι μπορεί να φταίει..; Xωρίς σφάλμα! Με σφάλμα!
dkoum Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 πριν ειχες vista ? βαλε τα vista λοιπον περα απο την πλακα ,οταν βαζεις τα windows πηραζεις services και registry ? για να σου κολανε τα παραθυρα παει να πει οτι σου κολαει ο explorer.exe δοκιμασε μεσα απο το task manager να τον κλεισεις και μετα να τον ξανατρεξεις βρισκεις exporer.exe- end proccess μετα πας run και εκτελεισ explorer.exe μεσα παντα απο το task manager τωρα επειδη λες οτι ακουσ ηχο λαθους σημαινει οτι καποιο προβλημα σε hardware ισως να εχεις
we_will_rise Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 πριν ειχες vista ? βαλε τα vista λοιπον περα απο την πλακα ,οταν βαζεις τα windows πηραζεις services και registry ? για να σου κολανε τα παραθυρα παει να πει οτι σου κολαει ο explorer.exe δοκιμασε μεσα απο το task manager να τον κλεισεις και μετα να τον ξανατρεξεις βρισκεις exporer.exe- end proccess μετα πας run και εκτελεισ explorer.exe μεσα παντα απο το task manager τωρα επειδη λες οτι ακουσ ηχο λαθους σημαινει οτι καποιο προβλημα σε hardware ισως να εχεις Με τα βίστα όντως δεν μου το κάνει, αλλά έχω μια αξιοπρέπεια, δεν θα ξεπέσω τόσο !!! Τον υπολογιστή τον έχω από το καλοκαίρι που μας πέρασε, και αυτά ξεκίνησαν τον Νοέμβριο περίπου... Δεν έχω αλλάξει κάτι σε hardware...
dkoum Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 κανε τον υπολογιστη format περασε τα windows xp μετα ξεκινα να περνας εφαρμογες και οδηγους και παρατηρησε την συμπεριφορα του λειτουργικου ισως καποια εφαρμογη να σου κολαει κατα τα αλλα μου κανει εντυπωση το προβλημα ,αν δεν ειναι το hardware και τα ρευματα τοτε κατι σε software ισως
bymafe Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 αφτο το παθαινς και εγς κατα καιρους. η λυση ειναι μια.φορματ μεχρι να το ξανα κανει
mandal Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 παντως η αλλαγη αυτη που γινετε μπορεις να την κανεις απο tools/folder options στην πρωτη καρτελα "General" εχει επιλογη για "Show common tasks in folders" και "Use windows classic folders" δοκιμασε και τις 2 επιλογες και δες πως συμπεριφερετε το συστημα σου με καθε επιλογη ξεχωριστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.