Προς το περιεχόμενο

Σφάλμα των Windows

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δείτε λίγο τις διαφορές μεταξύ των 2 εικόνων... Η πρώτη είναι η νορμάλ κατάσταση, τον τελευταίο καιρό, στα καλά καθούμενα κάτι παθαίνουν τα Windows και κολλάνε, βγαίνουν τα εικονίδια όπως στην δεύτερη εικόνα, ακούγεται συνεχής ήχος error και για να σταματήσει πρέπει να κλείσω κάποιο παράθυρο (ακόμα κι αν έχω ένα μόνο ανοιχτό)... Έχω κάνει αμέτρητα φορμάτ, και μου το κάνει με όλα τα service pack των ΧP pro.. Επειδή με τα βίστα δεν μου τό έκανε υποπτεύομαι πως φταίει κάποια windows update... Πείτε μου ρε παιδιά, τι μπορεί να φταίει..;

Xωρίς σφάλμα!

xorissfalmaij9.th.jpg

Με σφάλμα!

mesfalmaie5.th.jpg

Δημοσ.

πριν ειχες vista ? βαλε τα vista λοιπον

περα απο την πλακα ,οταν βαζεις τα windows πηραζεις services και registry ? για να σου κολανε τα παραθυρα παει να πει οτι σου κολαει ο explorer.exe

δοκιμασε μεσα απο το task manager να τον κλεισεις και μετα να τον ξανατρεξεις

βρισκεις exporer.exe- end proccess μετα πας run και εκτελεισ explorer.exe μεσα παντα απο το task manager

τωρα επειδη λες οτι ακουσ ηχο λαθους σημαινει οτι καποιο προβλημα σε hardware ισως να εχεις

Δημοσ.
πριν ειχες vista ? βαλε τα vista λοιπον

περα απο την πλακα ,οταν βαζεις τα windows πηραζεις services και registry ? για να σου κολανε τα παραθυρα παει να πει οτι σου κολαει ο explorer.exe

δοκιμασε μεσα απο το task manager να τον κλεισεις και μετα να τον ξανατρεξεις

βρισκεις exporer.exe- end proccess μετα πας run και εκτελεισ explorer.exe μεσα παντα απο το task manager

τωρα επειδη λες οτι ακουσ ηχο λαθους σημαινει οτι καποιο προβλημα σε hardware ισως να εχεις

Με τα βίστα όντως δεν μου το κάνει, αλλά έχω μια αξιοπρέπεια, δεν θα ξεπέσω τόσο :P !!! Τον υπολογιστή τον έχω από το καλοκαίρι που μας πέρασε, και αυτά ξεκίνησαν τον Νοέμβριο περίπου... Δεν έχω αλλάξει κάτι σε hardware...

Δημοσ.

κανε τον υπολογιστη format περασε τα windows xp μετα ξεκινα να περνας εφαρμογες και οδηγους και παρατηρησε την συμπεριφορα του λειτουργικου ισως καποια εφαρμογη να σου κολαει

κατα τα αλλα μου κανει εντυπωση το προβλημα ,αν δεν ειναι το hardware και τα ρευματα τοτε κατι σε software ισως

Δημοσ.

παντως η αλλαγη αυτη που γινετε μπορεις να την κανεις απο tools/folder options στην πρωτη καρτελα "General" εχει επιλογη για "Show common tasks in folders" και "Use windows classic folders" δοκιμασε και τις 2 επιλογες και δες πως συμπεριφερετε το συστημα σου με καθε επιλογη ξεχωριστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...