Προς το περιεχόμενο

Πως θα βγάλω χρήματα από ιστοσελίδα και μεγαλύτερη θέση σε queries

CyberDreamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ QUERIES?

1. Ξέρετε εταιρίες που πληρώνουν ανάλογα με εμφανίσεις διαφημιστικών και όχι με κλίκ ; και αν ναι ποιές εκτός από Google adwords.... ή πείτε και άλλους τρόπους... που πραγματικα να ισχύουν... δοκιμασμένα πράγματα δηλ.

2. Πως είναι δυνατόν η σελίδα μου να ξεπεράσει σε συγκεκριμένα search query π.χ στο google κάποια άλλη π.χ. organize school την εμφανίζει 10η πως μπορεί να παει σιγα σιγα στην πρώτη σειρά... πείτε τρόπους...

Ευχαριστώ πολύ...

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι καλοσχεδιασμενη, με πλουσιο υλικο και πολλους επισκεπτες την ημερα (500+)

Πρεπει να πληρωσεις στο google... (νομιζω)

Δημοσ.

τα λεφτα που πανε?σε λογαριασμο? και πρεπει να συνεννοηθεις με τις συγκεκριμενες εταιριες διαφημιστικων?

ευχαριστω

Δημοσ.

τα λεφτα που πανε?σε λογαριασμο?

οπου συμφωνισετε..

paypal - πιστωτικη - λογαριασμο..

και πρεπει να συνεννοηθεις με τις συγκεκριμενες εταιριες διαφημιστικων?

για να το κανεις γνωστο ναι, πχ easyclicks

Δημοσ.

το μονο σιγουρο ειναι οτι θελει αρκετη δουλεια και πανω απολα καλο και πλουσιο υλικο και καλη κ ευχρηστη σχεδιαση.-δυστηχως (ή ευτυχως) δεν εφευρεθηκε ακομα ο τροπος να τα κονομαμε αμεσως απο το νετ!

Δημοσ.

CyberDreamer δεν υπάρχει σωστή απάντηση στο ερώτημά σου. To μόνο που μπορείς να διαβάσεις είναι "Πώς έβγαλε κάποιος χρήματα από μια ιστοσελίδα". Αν υπήρχε απάντηση στο ερώτημά σου, ή το χρήμα θα έχανε την αξία του ή ο τρόπος θα σταματούσε να είναι έγκυρος μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

Δημοσ.
CyberDreamer δεν υπάρχει σωστή απάντηση στο ερώτημά σου. To μόνο που μπορείς να διαβάσεις είναι "Πώς έβγαλε κάποιος χρήματα από μια ιστοσελίδα". Αν υπήρχε απάντηση στο ερώτημά σου, ή το χρήμα θα έχανε την αξία του ή ο τρόπος θα σταματούσε να είναι έγκυρος μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

Με απλά λόγια:

Μόλις μάθεις πες και σε εμάς... :P

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

ωραια ολα αυτα, αλλα εμενα η απορια ειναι και sorry για την αδιάκριτη ερωτηση... ποσα ευρω βγαζεις με 350 Uniques;

Δημοσ.
εγώ έχει ένα μήνα περίπου που έχω κατασκευάσει τη σελίδα http://www.mixed.gr και ήδη μετράει 350 Uniques την ημέρα! εάν κάποιος ενδιαφέρεται για co-admin ας επικοινωνήσει μαζί μου

φίλε μου, μου θυμίζει facebook ή όχι?

έτοιμο script χρησιμοποίησες;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλο Μεσημέρι σε όλους...

Το παρόν το πόστ το βρήκα καταλάθος, κάνωντας αναζήτηση στο google(άσχετο) και πραγματικά παραξενεύτικα επειδή κανένας δεν απάντησε στο φίλο CyberDreamer.

Δημοσίευση 08 Μάιος 2008 - 11:08 πμ

1. Ξέρετε εταιρίες που πληρώνουν ανάλογα με εμφανίσεις διαφημιστικών και όχι με κλίκ ; και αν ναι ποιές εκτός από Google adwords.... ή πείτε και άλλους τρόπους... που πραγματικα να ισχύουν... δοκιμασμένα πράγματα δηλ.

2. Πως είναι δυνατόν η σελίδα μου να ξεπεράσει σε συγκεκριμένα search query π.χ στο google κάποια άλλη π.χ. organize school την εμφανίζει 10η πως μπορεί να παει σιγα σιγα στην πρώτη σειρά... πείτε τρόπους...

Ευχαριστώ πολύ...

Λοιπόν! Επειδή έχω κάποιες ιστοσελίδες στην "κατοχή" μου επιτρέψτε μου να απαντήσω σε 2-3 πραγματάκια που ξέρω σίγουρα.

1)Προσωπικά δεν γνωρίζω κάποια εταιρεία όπου πληρώνει με εμφανίσεις διαφημιστικών και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο δίκτυο.

2)Σχετικά με το search query ώστε να ανέβει οποιαδήποτε ιστοσελίδα παράδειγμα απο την θέση 10 στην 9,8,7,6 κτλ εξαρτάται απο πραγματικά πολλούς παράγοντες ή με τρείς λέξεις Search Engine Optimization! Το γνωστό σε όλους SEO. Κάποια άτομα έχουν την εντύπωση ότι σε όλες τις ιστοσελίδες ισχύει ο ίδιο παράγοντας ώστε να ανέβει "κατηγορία" αλλά συγνώμη όχι.

Κάποιοι απο τους πολλούς παράγοντες όπου σίγουρα δεν θα το πιστέψετε, οι περισσότεροι περίπου δηλαδή το 75% και το υπόλοιπο 15% θα πείτε εε χαζομάρες! αλλά καταβάθος ξέρετε ότι έχω δίκιο και δεν συμφωνήτε γιατί νομίζετε το ξέρουν λίγοι και θα χάσετε το "μυστικό" χαχα.

1) Συχνότητα δημοσίευσης άρθρων, καινούργιας σελίδας κτλ

2) Παίζει μεγάλο ρόλο άν η ιστοσελίδα διαθέτει RSS/Atom Feed.

3) Ποσότητα υλικού (πχ 100 σελίδες/100 άρθρα)

4) Ποιότητα υλικού, πιό συγκεκριμένα κατα το πόσο μοναδικό είναι το κάθε άρθρο/σελίδα.

5) Ποσότητα Επισκεπτών, πόσοι είναι μοναδικοί επισκέπτες, πόσοι ξανα-επισκέπτονται την ιστοσελίδα κτλ.

Και άλλοι πολλοί παράγοντες αλλά αυτοί είναι οι κυριότεροι.

Άν οποιοςδήποτε δημιουργήσει μια σελίδα με τα 5 παραπάνω στοιχεία, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κατακτήσει την πρώτη 5άδα της μηχανής αναζήτησης, όσο για τα έσοδα που θα έχει αυτό εξαρτάται απο την ζήτηση. Σίγουρα σε κάποια δεν έβαλα λεπτομέρειες αλλά δεν προλαβαίνω τώρα, συγνώμη.

Με συνχωρείτε τώρα...επιστρέφω στο δικό μου SEO!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...