elteo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Και για home users αλλά και για επιχειρήσεις μια χαρά είναι. Το χρησιμοποιώ κι εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα έβαλα και την beta 3. Εγώ αν είχα επιχειρηση linux και openoffice θα έβαζα...μόνο τα χρήματα που γλυτώνεις σε άδειες μου φτάνει.
michael92 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Και εγώ με Open Office είμαι στο σπίτι. Μια χαρά εξυπηρετούν τις ανάγκες μου... ΣΥμφωνώ, αν και εμένα δεν με καλύπτει, ειδικά για εργασίες του σχολείου καποια πραγματα σου βγαζουν την πιστη ομως για παραδειγμα το page indexing με numbers. νομιζω το ms office ειναι πιο ευχρηστο Όντως, αυτό λέω και εγώ. Πάντως το Open office για free καλό είναι. ναι αλλα πληρωνεις τα μαλλιοκεφαλα σου....Μ$ ΑΥτο δεν είναι αναγκαίο ξές Ms Office 2007 και Windows Vista οι μεγαλύτερες μπακατέλες που έχει βγάλει ποτέ η Microsoft. Με το Office 2003 κάνω δουλειά μου, καλό το OpenOffice αλλά όχι σαν το Office 2003. Για τα Vista θα συμφωνήσω επί μέρους. Για το office 2007 με τίποτα! Ντάξει είναι λίγο ιδιόρυθμο στη χρήση, αλλά έχει πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά και δεν μου έχει κολλήσει ποτέ σε αντίθεση με το 2003 όπου έχει τύχει να χάσω και μορφοποίηση του αρχείου ενώ το 2007 κάνει συνεχώς backup. Το μόνο πρόβλημα γίνεται όταν έχεις και τα δύο εγκατεστημένα ταυτόχρονα στο ίδιο λειτουργικό και για να αλλάξεις έκδοση μερικές φορές θέλει να κάνει ρυθμίσεις στα Temp με τις ώρες.
FarCry Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ΣΥμφωνώ, αν και εμένα δεν με καλύπτει, ειδικά για εργασίες του σχολείου δεν μου έχει κολλήσει ποτέ σε αντίθεση με το 2003 όπου έχει τύχει να χάσω και μορφοποίηση του αρχείου φαινεται αλλαξαν τα δεδομενα γιατι εγω με word 95 και 97 δεν εκανα εργασιες του σχολειου στο PC. βασικα δεν ειχα καν PC τοτε το 2003 αυτοματως σωζει ωστε και crash να γινει υπαρχει το προηγουμενο που εχει σωσει αυτοματα. περιεργο αυτο που λες. μπορει να μην σωζει τοσο γρηγορα και γιαυτο να εχασες την μορφοποιηση. δε ξερω το χρονικο διαστημα που αυτοματως σωζει.
Green Dragon Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 OpenOffice, μιά χαρά σομίτα είναι για ένα μέσο χρήστη. και με περιθώρια βελτίωσης. Παρεπιπτώντως, η beta 3 είναι διαθέσιμη και για linux 64bit;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Πάντως η beta 3 δεν είναι διαθέσιμη για υπολογιστές Macintosh με επεξεργαστή PowerPC - μόνο για Intel-Macs. Ελπίζω να αλλάξει μέχρι την τελική έκδοση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα