Προς το περιεχόμενο

Αγορα Linux 'Η οχι ???


george_pan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σας παιδια ....

Θα ηθελα να μου πειτε πληροφοριες σχετικα με το Linux Απο οτι εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο λογισμικο και χρησιμο και θα ηθελα να το δοκιμασω να δω πως εινα... Θελω να το περασω στο υπολογιστη μου και να εχω και ΧP μαζι ... Αλλα πως μπορω να βρω ενα γνησιο Linux? Πηγα στο πλαισιο για να αγορασω ενα γνησιο κι μου ειπαν οτι δεν υπαρχει γνησια λινουξ δεν το καταλαβα καλα δηλαδη υπαρχουν μονο αντιγραμενα ?? Να το κατεβασω απο το ιντερνετ ??? Αν ναι απο ποιο σαιτ μπορω να το κατεβασω ?? Ελπιζω να μην ζητησα πολλα..

Σας ευχαριστω πολυ ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To linux ειναι πυρηνας λειτουργικου συστηματος ανοιχτου κωδικα και κυκλοφορει σε παρα πολλες διανομες. Δλδ δεν υπαρχει λειτουργικο συστημα Linux αλλα διανομες Linux οι οποιες διανεμονται δωρεαν προς κατεβασμα.

 

Απο εκει και περα ειναι διαφορετικης φιλοσοφιας απο τα windows που εχεις μαθει να χρησιμοποιεις και θελει να διαβασεις καποια πραγματα πριν προχωρησεις σε εγκατασταση ή να εχεις καποιον φιλο ή γνωστο προθυμο να σου εξηγησει.

 

Μια αναζητηση στο google ή πηγαινοντας στο section linux του insomnia θα σου λυσει πιο πολλες αποριες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

..όλα τα περιοδικά τεχνολογίας έχουν μέσα στο συνοδευτικό dvd μια δωρεάν διανομή linux που συνήθως ανοίγει αno το dvd χωρίς να χρειάζεται να κάνεις φορματ..μπες inux.com και δες..μην πας να εγκαταστήσεις πρόγραμμα η παιχνίδι των windows σε διανομή linux ..δεν γίνεται να εγκατασταθεί....όπως είπα είναι "λογισμικό".. κ θέλει πολύ μα πάρα πολύ υπομονή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ubuntu 8.04 Hardy Heron LTS Desktop Edition.Αυτο ειναι για σενα, η πιο "απλη" διανομη για μετα-windows επιλογη.

http://www.ubuntu.com/getubuntu/download

 

θα συμφωνήσω και γω, αν και χρειάζεται κ αυτό το διάβασμα του γιατι δεν πάυει να είναι λινουξ :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν εννοεις να μεταφερις δεδομενα απο το ΧΡ στο linux τοτε πας Places και καπου στη μεση εχει ολους τους σκληρους δισκους, κανε κλικ στο δισκο που εχεις το ΧΡ και μετα copy/paste στο desktop του ubuntu σου η οπου εσυ θες τα αρχεια που θες να μεταφερεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...