Dr_73 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Διάβασα ότι αυτό το πρόγραμμα έχει χάρτες για όλη την Ευρώπη. Γνωρίζει κανείς τίποτε παραπάνω; Υπάρχουν πολλοί δέκτες GPS για το PSP ; Από συμβατότητα;
paravatis Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Από 2 παιδιά που το πήρανε εδώ, Αγγλία, δεν την πάλεψαν κ το στείλανε πολύ γρήγορα. Δεν αξίζει κ πάρα πολύ όπως το 'δα αλλα δεν του έδωσα κ ευκαιρία. Πάντως κανένας από τους 2 δεν το έκανε να δουλέψει κανονικά όπως έπρεπε. Ψάξε καλά πριν το πάρεις για να μη βλαστημάς μετά.
darksoho33 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 βασικα το gps κανει 50ευρω δωσε αλλα τοσα και παρε συσκευη μονο gps γιατι το χρονο που θα φας και ολα τα σχετικα που μπορει να μην οδηγησουν και στην υλοποιηση της χρησης του δεν αξιζει ο κοπος. το εχω ψαξει αρκετα
gusretalis Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Ναι αλλα να σημειωθει πως το psp εχει 4,3 ιντσες οθονη και πως αν εχεις cfw,μπορεις να βαλεις διαφορα προγραμματα για χαρτες...
gust Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Εγω παντος το πασχα που βρεθηκα ευρωπη (διαφορες χωρες) χρησιμοποιησα το gps receiver με επιτυχια 100%! Δουλευε αψογα. Χρησιμοποιουσα το mapthis με χαρτες που ειχα κατεβασει εγω. Τωρα με το νεο λογισμικο ουτε αυτο δεν χρειαζεται να κανω. Δεν το δοκιμασα αλλα σιγουρα θα λειτουργει και αυτο τελεια.Γενικα παντος το psp για συσκευη gps το προτεινω ανεπιφυλακτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.