Προς το περιεχόμενο

yahoo mail plus +spam

fsbmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εκανα το Yahoo απο απλο σε plus και για να το λαμβανω με thunderbird και για ολα τα αλλα καλουδια του .

Ολα καλα και χρυσα..αλλα τρωω πολυ spam και ειδικα στο φακελο ομαδικη αλληλογραφια,οπου δεν μπορω να στειλω ενα μειλ στο φιλτρο σαν σπαμ ...δεν εχει επιλογη καν. Επισης τι αλλο μπορω να κανω για το spam ? Υπαρχει καποιο προγραμμα που να συνεργαζεται με thunderbird ? η καποια ρυθμιση κτλ στο yahoo mail plus ?

Δυστηχως εχω εκτεθημενο τη διαυθυνση μου σε καποια σαιτς η καποια εγγραφα απο τη σχολη μου..και γιαυτο πιστευω λαμβανω μεγαλες ποσοτητες.. απο τα 14-20 e-mail που λαμβανω καθημερινα τα 3-4 ειναι σπαμ.

Δημοσ.

Γιατί προσπελαύνεις τα e-mail σου μέσω Web; Το φιλτράρισμα του Thunderbird δε σου κάνει; Τον «εκπαιδεύεις», μαρκάροντας όσα spam (Junk τα ονομάζει ο TB) σου έρχονται στο Inbox ως τέτοια, και μετά από λίγο καιρό θα μπαίνουν αυτόματα στο Junk Folder. Αρκεί να τσεκάρεις αυτόν τον φάκελο κατά διαστήματα για false positives και να τον αδειάζεις, οπότε στον επόμενο συγχρονισμό που θα κάνει ο TB θα σβήσει τα μηνύματα αυτά και από τον Yahoo server. Για το τελευταίο, πρέπει στο Account Settings να επιλέξεις το Leave messages on server --> Until I delete them...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

gmail ειναι καλυτερο σε αυτα τα θεματα ?

Πραγματικα το σπαμ ειναι ξενερωτο και παν ηλιθιο ειδικα αυτα με τα τυχερα κερδη κτλ... ποσο ξενερωτος πρεπει να εισαι για να γραψεις τοσο μεγαλα κειμενα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...