fonzi Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Εχω σε raid 0 vista νόμιμα και δηλωμένα. Ξαφνικά δεν μπουτάρει. Σταματάει όταν προσπαθεί να φορτώσει λειτουργικό και με βγάζει στο μενου για ασφαλή εκκίνηση κλπ. Ούτε με ασφαλή όμως ξεκινάει ούτε με τίποτα. Το windows\system32\config\system γράφει ότι έχει καταστραφεί Ακόμα και το acronis δεν δουλεύει για επαναφορά (βγάζει λάθος σε boot loader). Δοκιμάζω με αποκατασταση μέσω κονσόλας επαναφοράς που εχει το dvd εγκατάστασης των vista. Παλιό σημείο επαναφοράς των vista δεν βρίσκω όμως διότι λέει ότι λείπει κάποιο αρχείο. Το χειρότερο; Παρατηρώ στην εκκίνηση ότι δείχνει στον έναν δίσκο του raid "error occured". Λοιπόν μέσω της κονσόλας πήρα από command mode ότι αρχεία ήθελα από το C partition και τα πήγα όλα στο F partition. Δυστυχώς δεν βλέπει ούτε usb drive για να πάρω αντίγραφο σε φλασάκι των αρχείων που θέλω. Τι έγινε ρε παιδιά; Χτύπησε ο ένας δίσκος; Και τι να κάνω τώρα;; Επανεγκατασταση στο c ώστε να δω τι γίνεται και να κάνω επαναφορά με acronis; Kαι με το raid τι να κάνω; Μπορώ να αλλάξω δίσκους και να κάνω restore το αντίγραφο που έχω τώρα με acronis; Ή τα vista δεν θα δουλέψουν αναγνωρίζοντας αλλαγή υλικού; Ειπαμε είναι ενεργοποιημένα κανονικά και νόμιμα.
dkoum Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 δυστηχως θα πρεπει να απενεργοποιησεις μεσα απο το bios το raid να κανεις εγκατασταση στον εναν δισκο το λειτουργικο και μετα να κανεις τεστ στον αλλον δισκο στην εγκατασταση του λειτουργικο θα δεις αν αυτος που βαζεις το λειτουργικο ειναι χαλασμενος καποια ενδειξη θα σου βγαλει μεγαλη υπομονη
fonzi Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Εκανα εγκατάσταση από την αρχή τα vista στο raid και πέρασαν κανονικά! Μετά αποθήκευσα όλα τα data μου για σίγουρα... Εγκατέστησα και το acronis. Το πρόγραμμα ξεκινάει από vista κανονικά και επαναφέρω μετά το αντίγραφο του C partition που έχω φυλάξει στο τελευταίο partition. Μετά την επαναφορά κάνει τα ίδια. Χτυπάει στην εκκίνηση και δεν ξεκινάει.
dkoum Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 αφοθ περναει το λειτουγρικο γιατι δεν φτιαχνεις ενα καινουργιο image ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.