Sadamiraq Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Εχω κανει ο/c στον Ε2160 απο 1.8 μεχρι 2.6 αλλα παει μεχρι και 2.8,μετα δεν bootari,πιστευω οτι παει κι αλλο τι πρεπει να κανω,παραπανω ταση?Αν ναι ποση και να ρωτησω οτι με την παραπανω ταση πεφτει κατα πολυ η αξιοπιστια αληθευει?
Sadamiraq Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 χμμ τοσο δυσκολο ειναι αυτο που ρωτησα και δεν απανταει κανεις?
mkpk Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Εχω κανει ο/c στον Ε2160 απο 1.8 μεχρι 2.6 αλλα παει μεχρι και 2.8,μετα δεν bootari,πιστευω οτι παει κι αλλο τι πρεπει να κανω,παραπανω ταση?Αν ναι ποση και να ρωτησω οτι με την παραπανω ταση πεφτει κατα πολυ η αξιοπιστια αληθευει? η αληθεια ειναι οτι τραβανε πολυ αυτοι οι επεξεργαστες.... απλα το θεμα ειναι οτι ειναι κριμα να τον στειλεις στο θεο τον επεξεργαστη και να καθεται απραγος στα 3.0ghz πχ... εισαι πολυ καλα στα 2.6...και χωρις overvoltage.... παντως αν θες παραπανω πρεπει να ανεβασεις vcore για να σταθεροποιηθει πηγαινε στο cpu-z δες το vcore και πιγαινε στο βιοσ και ανεβαζε βημα βημα μεχρι να σταθεροποιηθει στην συχνοτητα που θες.... it is simple keep over(clocking)volting
Sadamiraq Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 η αληθεια ειναι οτι τραβανε πολυ αυτοι οι επεξεργαστες....απλα το θεμα ειναι οτι ειναι κριμα να τον στειλεις στο θεο τον επεξεργαστη και να καθεται απραγος στα 3.0ghz πχ... εισαι πολυ καλα στα 2.6...και χωρις overvoltage.... παντως αν θες παραπανω πρεπει να ανεβασεις vcore για να σταθεροποιηθει πηγαινε στο cpu-z δες το vcore και πιγαινε στο βιοσ και ανεβαζε βημα βημα μεχρι να σταθεροποιηθει στην συχνοτητα που θες.... it is simple keep over(clocking)volting Ε κοιτα δεν πιστευω οτι θα καθεται απραγος απλως εχω δει ατομα να το εχουν παει 3.6 και θελω να δω στα ποσα μπορω να τον παω και εγω ο ιδιος θα ηθελα να δουλευει στα 3.00 μονιμως.Ναι μπορω να το ανεβασω σιγα σιγα απλως ρωτησα μηπως ξερει καποιος ποσα ακριβως πρεπει να δωσω για να παει παραπανω για μην ψαχνομαι
liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Yπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να μην boot-άρει παραπάνω. Οι μνήμες σε τι συχνότητα παίζουν? Πολύ πιθανό να σε κόβουν αυτές. Βάλε διαιρέτη ώστε να παίξουν κοντά στην φυσιολογική τους συχνότητα. Το Pcixpress freq. κλείδωσέ το στο 100. (αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που δεν boot-άρει καν).
Sadamiraq Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Oχι φιλε εκανα lock to pci-e στα 100 και οι μνημες ειναι με διαιρετη 1/1 667 αμα παω για 3.00.Το προβλημα μου ειναι οτι στο cpu-z πεζουν τα volt πανω κατω ενω στο bios με λεει Vcore 1.300 ενω καπου στο M.I.T μου λεει οτι το normal vcore ειναι 1.325.πως γινεται αυτο?Εγω δεν πειραξα καθολου τις τασεις
liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μην αφήνεις στην μητρική να δίνει μόνη της τα ρεύματα, και δώσε 1.375 v στην Cpu. Λογικά θα παίξει στα 3.00Ghz.
mkpk Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μην αφήνεις στην μητρική να δίνει μόνη της τα ρεύματα, και δώσε 3.75 v στην Cpu. Λογικά θα παίξει στα 3.00Ghz. 3.75???? vcore???? καποιο λαθος κανεις.... ειναι το vdrop για την προστασια του επεξεργαστη που ευθυνεται για την πτωση τασης... οσο και να το ανεβασεις παντα οταν ανεβαινει το cpu load θα εχεις vdrop θα σου σταθεροποιηθει ομως.. δεν ξερω τι ακριβως εννοει ο φιλος liopyr με το 3.75....:fear:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Mαλλον 1,375 ηθελε να γραψει ο ανθρωπος
mkpk Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Mαλλον 1,375 ηθελε να γραψει ο ανθρωπος :-)ναι εχεις δικιο....
liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Mαλλον 1,375 ηθελε να γραψει ο ανθρωπος Nαι, οκ, το διόρθωσα...
Sadamiraq Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Λοιπον τελικα πηγε στα 3.00 χωρις ρευμα παραπανω τωρα πως εγινε αυτο ενω πριν δεν γινονταν δεν ξερω.Ομως τωρα ενω ειναι ολα καλα με κανει restart μια φορα που εβαλα crysis και μετα ανεβασα λιγο την ταση απο τα 1.325 normal που ελεγε.Μετα απο κανα 20 λεπτο ομως παλι restart ενω απλως ειμουνα insomnia και τωρα ανεβασα κι αλλο λιγο την ταση και περιμενω να δω τι θα γινει.Αυτο φταιει η κατι αλλο?
Sadamiraq Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Aπο χτες που ανεβασα την ταση λιγο δεν μου κανει restart πια μαλλον βρηκα την ταση που χρειαζονταν
gega Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Κανε και κανενα stress cpu με το prime95 η με το orhtos και αφισε το Pc κανενα 12ορο και θα εισαι σιγουρος
Sadamiraq Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Oκ θα εκανα χτες αλλα το ξεχασα,θα το κανω σημερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.