ikaruga24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 "Εχω πολλα ονειρα, και αυτα Μαρια μου ειναι για εσενα" " Μην με πονεσετε ειμαι παρθενα. Αλοιμονο χειρουργοι ειμαστε" Εχει πολλες τρομερες ατακες παντως. Δεν περιμενα να πετυχω thread με αυτην την ταινια ομως. Εχει βγει και νεα ταινια πλεον που λεγεται "ο ταριφας" με τον ιδιο τον Κωστα Βαρβατο και καστ. Δεν την εχω βρει ακομα αλλα που θα μου παει?
KaizerSoze Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 " Μην με πονεσετε ειμαι παρθενα. Αλοιμονο χειρουργοι ειμαστε" EXEI EIΠΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΑΛΗΘΕΙΑ?:lol::lol::lol: Ρε τι γινεται...:lol::lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 EXEI EIΠΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΑΛΗΘΕΙΑ?:lol::lol::lol: Ρε τι γινεται...:lol::lol: μλκ που ζεις?!
sheik Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Βγηκε και "η εκδικηση της νυφης". Εκει να δειτε γελιο
Garnele Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Τιμή και δόξα στον γούγλη, δεύτερο αποτέλεσμα το insomnia στη σχετική αναζήτηση. Πρώτο
chill Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 EXEI EIΠΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΑΛΗΘΕΙΑ?:lol::lol::lol: Ρε τι γινεται...:lol::lol: Ο kaizer δεν έχει δει την ταινία !!!!! Τώρα έπεσες στην εκτίμηση μου . Αυτή η εκδίκηση της νύφης όντως υπάρχει? Να αρχίσω να ψάχνω ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Αυτή η εκδίκηση της νύφης όντως υπάρχει? Να αρχίσω να ψάχνω ? Κανονικα.Δεν θα δυσκολευτεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.