Προς το περιεχόμενο

Η εκδίκηση της παρθένας στα μπουζούκια

bolec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εκτός αυτού πήγα σε περίπτερο τύπου και το πουλάνε σε ένα περιοδικό με "περιεχόμενο".. Ο κύπριος είναι άθλιος κατά την δικιά μου γνώμη λόγο προφοράς δεν πάει σε τέτοιο είδος ταινίας να ακούς "κάτε νύκτα που πέπτω σκέφτουμαι εσένα και γκαυλώνω" .. έπρεπε να κλείσω τον ήχο για να απολαύσω την ταινία με τον τρόπο μου!! χαχαχαχ...:)

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λιγα πραγματα.Πολυ κακο για το τιποτα δεν ειχει τις ωραιες ατακες που ολοι περιμεναμε.

Θα επρεπε οι παραγωγοι να εχουν δει τις ωραιες cult ταινιες του 80 τετοιου περιεχομενου και να παρουν ιδεες.Κριμα για τον ελλινηκο κινηματογραφο.

Αν το δουμε απο την ματια που βγηκε η ταινια ειναι αρκετα χαλια. οι ''ηθοποιες'' δεν ειναι αρκετα καλες

Δημοσ.

παναγιτσα μου η κυπρος εστειλε εκπροσωπο σε τετοια ταινια με ντροπιαζει το γεγονος οτι ειμαι κυπριος αντε παλι μας εκαναν διασημους

Δημοσ.
Λιγα πραγματα.Πολυ κακο για το τιποτα δεν ειχει τις ωραιες ατακες που ολοι περιμεναμε.

Θα επρεπε οι παραγωγοι να εχουν δει τις ωραιες cult ταινιες του 80 τετοιου περιεχομενου και να παρουν ιδεες.Κριμα για τον ελλινηκο κινηματογραφο.

Αν το δουμε απο την ματια που βγηκε η ταινια ειναι αρκετα χαλια. οι ''ηθοποιες'' δεν ειναι αρκετα καλες

Κάθε αρχή και δύσκολη,μη ξεχνάς οτι κοντά 30 χρόνια είχε να γυριστεί ελληνική τσόντα. Δε γινόταν με τη μία να βαρέσουμε υπερπαραγωγές επιπέδου "Ο Μανωλιός ο μπήχτης" , Γκουζκούνης κτλ....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάλιστα...

Λοιπόν να επιβεβαιώσω οτι η "Νάταλι" στην ταινία είναι Σαλονικιά και δουλεύει σε μαγαζί στο κέντρο κεντρικά μέν αλλα όχι ιδιαίτερα γνωστό... Είναι πολύ πιο ταύλα απο κοντά... αυτά... :P

Είχα σκάσει χθές να καταλάβω που την ξέρω... :P

Κοίτα να δείς.. τελικά κυκλοφορούν ανάμεσα μας ;p

Δημοσ.

Υποδοχή σε ένα λιωμένο στην π.π.γερμανού δίπλα στο μεγαλύτερο μαγαζί της περιοχής.. (εκεί ήμουν κ την μπάνισα, gkoyhcardhugkouh).

Δίπλα στο πάνω cardhu... Στο παλιό Memento... Ini νομίζω λέγεται..

Δημοσ.

δε θα κάνεις διαφήμιση, μην ανησυχείς.

πες ποιο είναι, θέλω να πάω για αυτόγραφο.

Δημοσ.

ειμαι παρθενα μη με πονεσετε

αλοιμονο χειρουργοι ειμαστε

ακου δεν εχει καλες ατακες :P

απο την εκαλη εισαι?

να μη σε νοιαζει :mrgreen:

Δημοσ.

Ε ναι,είναι που είναι στην ακμή του,τέτοιες ερασιτεχνικές,Β διαλογής ταινίες τον αμαυρώνουν...

Δημοσ.
Ε ναι,είναι που είναι στην ακμή του,τέτοιες ερασιτεχνικές,Β διαλογής ταινίες τον αμαυρώνουν...

Οχι ρε για τωρα,αλλα το 80 εβγαιναν καλυτερες παραγωγες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...