zTNTz Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Λοιπόν παιδιά! Ακουστε πως έχει το πράγμα! Τον αγόρασα εχθές τον τοποθέτησα και όλα λειτουργούσαν μια χαρά! (δεν του έκανα format ομως ... FAT32 είναι ακόμα) ... σημερα λοιπόν τον άλλαξα θύρα USB και αυτό ήταν! Δεν ξανα λειτούργησε! Εχω κάνει τα παντα τι τον έχω βάλει σε όλες τις θύρες USB τι του κανα επαναφορά συστήματος ! Τιποτα! Το μόνο που κάνει να αναβει "σαν φλας (ξεθωριασμένο)" το λαμπάκι που σε κανονική λειτουργία ήταν ανοιχτό ή αναβόσβηνε έντονα! Εχω αγανκτήσει! Εχω περάσει και καμιά 100Gb αρχεία είδη μεσα! HELP!!!! θα τα σώσω???? Το σύστημα μου έιναι AMD Athlon 64 Processor 2800+ , 512Ram Windows XP SP2
hunter2000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Τον σύνδεσες μέσα στον υπολογιστή αν δεις αν τον βλέπει από εκεί; Με κάτι τέτοιες αλλαγές τρώνε κολλήματα οι σκληροί. Εγώ είχα δύο εσωτερικούς και μόλις έβγαλα τον ένα, δεν έβλεπε κανέναν. Έκανα μια μέρα να τον πείσω να τον ξαναδεί
zTNTz Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Ενταξει φίλος όλα "καλα" ! Καηκε το τροφοδοτικό ! χαχαχαχαχαχ! Τελικά τον έπεισες να τον δει!; !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.