Προς το περιεχόμενο

Ο σκληρός φαίνεται γεμάτος αλλά δεν είναι!!(?)

adgpk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα 80αρι IDE του οποίου έχω κάνει δύο partition

1.65Gb όπου έχω εγκαταστήσει τα Vista

2.10Gb όπου είναι τα XP

Όταν λοιπόν μπαίνω από τα Vista στο partition των XP και τα επιλέγω όλα με ctrl+a βγαίνει ότι ο χώρος που έχει δεσμευθεί είναι περίπου 4Gb αλλά στα Vista τον δείχνει να είναι 9Gb με μόλις 1Gb ελεύθερο!

Επίσης όταν μπαίνω στα XP μου δείχνει ότι έχουν δεσμευθεί περίπου 7+Gb...

Τι μπορεί να συμβαίνει??:rolleyes:

Δημοσ.

Λοιπόν μετά από defragment με το O&O Defrag 10 και με disk clenaup στο οποίο διέγραψα τα Temp Files και διάφορα άλλα και απενεργοποιώντας το hibernate (hiberfil.sys) το οποίο έπιανε αρκετό χώρο, τελικά από τα Vista βλέπω πλέον ότι το partition των XP έχει 4Gb αλλά και πάλι με ctrl+A τα αρχεία που φαίνονται μέσα στο δισκο των XP δεν είναι παραπάνω από 2,4Gb...

Αυτά τα 1,6Gb που στο καλό είναι????:fear:

Δημοσ.
Στο c:\pagefile.sys ή/και στο c:\System Volume Information

Nαι όντως τελικά τα υπόλοιπα Gb ήτανε κατηλειμένα από το pagefile.sys το διέγραψα και αυτό ως εξής:

Δεξί κλικ στο My Computer, System Properties, Advanced, Performance, Settings, Advanced and press change (στο Page File) και μετά Set (όλα αυτά για XP).

Δημοσ.

Xμ έχεις δίκιο,αλλά τα XP τα έχω πιο πολύ για δοκιμές και για να πειραματίζομαι και δεν έχουν τίποτα σχεδόν μέσα και επιπλέον με 2Gb ram δε νομίζω να υπάρξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Παρόλαυτα το link ήτανε αρκετά χρήσιμο!Tnx!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...