Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με πληκτρολόγιο

GInfU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το ολοκαίνουργιο Toshiba Satellite A200-23U το οποίο μου εμφάνισε ένα πρόβλημα στο πληκτρολόγιο. Συγκεκριμένα, βγαίνει κάθε τόσο το πλήκτρο W. Το επανατοποθετώ και κουμπώνει, αλλά μετά από λίγη χρήση ξαναβγαίνει.

Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτό το πρόβλημα, μιας και όπως ξαναείπα το λάπτοπ είναι ολοκαίνουργιο. Το προσέχω σα μωρό, να προσθέσω, δεν βαράω το πληκτρολόγιο κι άλλα τέτοια.

Θα χρειαστεί service; Κι αν ναι, θα τα φορτώσουν σε εμένα;

Δημοσ.

φιλε μου δεν ξέρω γιατί στο κάνει αυτό, μπορεί να ήταν ελαττωματικό από την αρχή για αυτό πήγαινε το να στο φτιάξουν.. a k κάτι από πήρα ότι προσεχεις πιο πολύ αυτό θα σου χαλάσει για αυτό χαλαρά μην αγχώνεσαι αν αγχώνεσαι τόσο k όταν στο φτιάξουν πάλι kaτι θα πάθει χαλάρωσε k πήγαινε φτιαχτό

Δημοσ.

Ή δε το κουμπώνεις σωστά ή έχει πρόβλημα.

Ξεκούμπωσε με προσοχή (και εαν "το χεις") ένα άλλο

πλήκτρο και δες εαν τα πλαστικά μέσα και το σιδεράκι

είναι τα ίδια ή εχει σπάσει κάποιο εξαρτηματάκι. Αν είναι

όλα εντάξει τότε δε το κουμπώνεις σωστά. Τσέκαρε και

τα πλήκτρα από πίσω αν είναι οκ στα θυλάκια τους.

Δημοσ.

Εγω λεω να επικοινωνησεις αμεσα με την εταιρια....και να ρωτησεις σχετικα με κοστος κλπ...απο κει και περα βλεποντας και κανοντας...

Δημοσ.

Δεν μπορώ και να το "στείλω" τώρα γιατί έχω 3 εργασίες στο πανεπιστήμιο... Θα επικοινωνήσω.

Δημοσ.
Ή δε το κουμπώνεις σωστά ή έχει πρόβλημα.

Ξεκούμπωσε με προσοχή (και εαν "το χεις") ένα άλλο

πλήκτρο και δες εαν τα πλαστικά μέσα και το σιδεράκι

είναι τα ίδια ή εχει σπάσει κάποιο εξαρτηματάκι. Αν είναι

όλα εντάξει τότε δε το κουμπώνεις σωστά. Τσέκαρε και

τα πλήκτρα από πίσω αν είναι οκ στα θυλάκια τους.

Ετσι ακριβώς. Μου είχε συμβεί και εμένα στο compaq έχω. Την πρώτη φορά που το πίεσα το έκανα πολύ απαλά για να μην κάνω καμιά λαλακία, αλλά τελικά ήθελε λίγη πίεση ακόμα. Δοκίμασε να δεις τελικά τι είναι. Πάντως όντως έχει πρόβλημα , μην ανυσηχείς. Οταν με το καλό ξεμπερδέψεις στείλτο στη Tosiba και από τη στιγμή που είναι καινούριο θα γίνει αλλαγη στο πληκτρολόγιο και σε λίγες μέρες θα το έχεις πίσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...