Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με σύνδεση στο δίκτυο

mixalis-2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα laptop acer aspire 5310 k φοράει vista` όταν πάω να συνδεθώ στο net μέσο ασυρματου δικτύου μπαίνει μονο τοπικά ενώ το router είναι κανονικά συνδεμένο στο internet.μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω στο pc μου για να συνδεθεί σωστά?

Δημοσ.

Η συνδεση στο διαδικτυο απο την σελιδα του router ειναι ενεργοποιημενη; Δηλαδη σε καποιον αλλο υπολογιστη με παρομιο η αλλο λειτουργικο συστημα εχει κανονικα συνδεση στο διαδικτυο;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όταν λες 'τοπικά', τι σελίδες μπορείς να δεις ? Έχεις firewall on?

έχω ένα laptop acer aspire 5310 k φοράει vista` όταν πάω να συνδεθώ στο net μέσο ασυρματου δικτύου μπαίνει μονο τοπικά ενώ το router είναι κανονικά συνδεμένο στο internet.μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω στο pc μου για να συνδεθεί σωστά?
Δημοσ.

φιλε μου η σύνδεση είναι ενεργοποιημένη , k όταν είχα δοκιμάσει το pc το ξαδέρφου μου συνδέθηκε χωρίς πρόβλημα στο net

Δημοσ.

μαλλον δεν εχεις ορισει να παιρνει αυτοματα Ip.Πανε στις ρυθμισεις της ασυρματης καρτας δικτυου σου και τσεκαρε το μια.

Δημοσ.

εναρξη - ρυθμισεις - πινακας ελεγχου - εχοντας επιλεξει την κλασσικη προβολη πας κεντρο δικτυου και κοινης χρησης- στα αριστερα διαχειρηση συνδεσεων δικτυου - θα σου δειξει την ασυρματη καρτα και την αλλη καρτα δικτυου - στην ασυρματη δεξι κλικ ιδιοτητες - πρωτοκολλο ιντερνετ εκδοση 6 πας ιδιοτητες και βαζεις και τα 2 στο αυτοματη αποδοση.το ιδιο τσεκαρε και στο πρωτοκολλο ιντερνετ εκδοση 4

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...