AlarV Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Παιδιά είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και συγχωρέστε με για οποιοδήποτε λάθος... Αγόρασα πρόσφατα notebook με Windows Vista κ έχω σοβαρά προβλήματα με το ίντερνετ. Ενώ μέχρι πρόσφατα όλα λειτουργούσαν μια χαρά, ξαφνικά μια μέρα μου πέταξε στο internet explorer ενα popup που έλεγε οτι πρέπει να εγκαταστήσω λογισμικό για την προστασία του υπολογιστή με το όνομα: Mustikotitatuupologisth. Φυσικά κατάλαβα οτι ήταν κατι σε στύλ spyware και πάτησα άκυρο. Συχνά όμως ακόμα και τώρα μου πετάει το ίδιο παράθυρο πατάω άκυρο, κ μετα ένα δεύτερο που λεει οτι εγκαταστάθηκε κανονικά το πρόγραμμα Mustikotitatuupologisth! Το antivirus μου(nod32) πετάει πρόβλημα και βάζει το αρχείο που πάει να κατεβεί σε quarantine. Μάλιστα απο τότε που παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα δεν μπορώ να μπω σε αρκετά sites, και έχω παρατηρήσει οτι τα περισσότερα απο αυτά ειναι αυτά που έχουν και cookies(π.χ hi5, hotmail) και ακόμα και αναζήτηση στο google δεν μπορω να κανω! Εγκατέστησα το spybot και εκανα full scan και το πρόβλημα δεν λύθηκε. Έχει κανείς μια πρόταση? Μήπως φταίνε τα Windows Vista? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
antonl Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Καλωσόρισες Νεος ιος ,trojan.... mistikotitatuipologisti
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.