Sadamiraq Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Aφου σκεφτεσε παρτο ενα καινουργιο τροφοδοτικο δεν ειναι ποτε πεταμενα λεφτα
dimpa16 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Σιγουρα και δεν ειναι πεταμενα λεφτα.Ειναι βασικο εξαρτημα. Καλοριζικο...
gfdimopo Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Με αφορμή του φίλου μου το ερώτημα και επειδή το άλλο thread που είχα ανοιξει έχει ναυαγήσει....ήθελα να ρωτήσω ποιο τροφοδοτικό μου προτείνεται... Έχω το εξής σύστημα: Athlon AMD 64 x2 Dual 3800+ 4 χ 512 mb RAM EVGA 8800 GTS 640 Supeclocked 1 Audigy 2 Zs με front panel 2 DVDRW 3 SATA 2 δίσκους και 4 USB συσκευές 2χ12 ΄ + 1x9.2 case fans Τροφοδοτικό: Chieftec 420 Watt Αλλα όπως μου είπαν πολύ είναι μικρό! Ήθελα να πάω σε ένα καινούργιο τροφοδοτικό αλλα επειδή μπορεί να αναβαθμίσω το pc σε μερικούς μήνες σκεφτόμουν μήπως έπρεπε να πάω σε κάτι καλό μια και καλή ή να πάρω κάτι απλο για να βολευτώ! Έχω αγοράσει ενα phase cooling eliminator και θέλω να μπορώ να τον χρησιμοποιήσω. Λέτε να βολευτώ με αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1093134 ή με http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=995630 Η να πάω σε κάτι τέτοιο μια και καλή εδώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1093290 ή σε Etasis 850 W (To βρίσκω σε ένα μαγαζί γύρω στα 140 ευρό με προβληματίζει όμως οτι έχει μικρό fan και πρέπει να κάνει θόρυβο). Τι μου προτείνεται? Σας ευχαριστώ
Erwdios Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Με αφορμή του φίλου μου το ερώτημα και επειδή το άλλο thread που είχα ανοιξει έχει ναυαγήσει....ήθελα να ρωτήσω ποιο τροφοδοτικό μου προτείνεται... Εγώ θα σου πρότεινα αυτό , επειδή είναι σε λογική τιμή και επειδή δίνει 5 χρόνια εγγύηση ή αλλιώς αυτό σε κάτι πιο ακριβό, αλλά το δεύτερο θα το πάρεις από e-shop, καθότι το πλαίσιο δίνει μόνο 2 χρόνια εγγύηση. Eκτός βέβαια κι αν έχουν κάνει λάθος ή ξέρουν κάτι παραπάνω...
gfdimopo Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Εγώ θα σου πρότεινα αυτό , επειδή είναι σε λογική τιμή και επειδή δίνει 5 χρόνια εγγύηση ή αλλιώς αυτό σε κάτι πιο ακριβό, αλλά το δεύτερο θα το πάρεις από e-shop, καθότι το πλαίσιο δίνει μόνο 2 χρόνια εγγύηση.Eκτός βέβαια κι αν έχουν κάνει λάθος ή ξέρουν κάτι παραπάνω... Τελικά πήρα το chieftec το 850 W με 14 cm fan
Voodooman Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Τελικά το e-shop δεν είχαε το seasonic S12 και πήρα Site: αυτό Ψιλοεκνευρίστηκα, παραείναι ακριβό, ιδίως για το wattage του. Αλλά το καλοσκέφτηκα: Το σύστημά μου τώρα καταναλώνει μάξιμουμ 380 watt στο peak του. Πόση ισχύ παραπάνω πια θα χρειαστώ στα επόμενα 2-3 χρόνια; Οπότε προτίμησα να πάρω ένα κορυφαίο μικρό τροφοδοτικό, παρά ένα δυνατότερο και λιγότερο έμπιστο. Δεν είμαι σίγουρος ότι έκανα το σωστότερο,αλλά τώρα ό,τι έγινε, έγινε.
Erwdios Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Τελικά πήρα το chieftec το 850 W με 14 cm fan Με ' γειά. Ακούμε εντυπώσεις...
gfdimopo Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Με ' γειά. Ακούμε εντυπώσεις... Αθόρυβο εντελώς και πραγματικά φαίνεται πολύ δυνατό...
liopyr Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Τελικά πήρα το chieftec το 850 W με 14 cm fan Ήσουν μεταξύ τριών καλών Psu, σου προτάθηκαν άλλα δύο επίσης καλά Psu, και τελικά έδωσες τόσα λεφτά και πήρες Chieftec? Sorry mate, αλλά πολύ fail επιλογή, με αυτά τα χρήματα θα μπορούσες να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο...
gfdimopo Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ήσουν μεταξύ τριών καλών Psu, σου προτάθηκαν άλλα δύο επίσης καλά Psu, και τελικά έδωσες τόσα λεφτά και πήρες Chieftec? Sorry mate, αλλά πολύ fail επιλογή, με αυτά τα χρήματα θα μπορούσες να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο... Μετά απο συζητήσεις, ήμουν μεταξύ του Coolermaster M 700 και του chieftec 850 που ήταν στην ίδια τιμή. Με ενδιέφερε οπωσδήποτε να είναι modular! Όμως το chieftec με κέρδισε για τους εξής λόγους. 1) Τα παραπάνω watt τα οποία φυσικά δεν είναι και το μόνο κριτήριο. 2) Στα Ampere είδα αρκετή διαφορά σε σχέση πάντα με το 700 το coolmaster που έχουν περιίπου την ίδια τιμή DC Output +3,3V 30 A ενώ το coolmaster 25 A DC Output +5V 30 A ενώ το coolmaster 25 A DC Output +12V1 18 A εναντι 19 που είχε το coolmaster DC Output +12V2 18 A εναντι 19 που είχε το coolmaster DC Output +12V3 30 A εναντι 19 που είχε το coolmaster DC Output +12V4 30 A εναντι 19 που είχε το coolmaster 3)Μεγαλύτερο fan 14' όχι οτι το 12 άρι του coolemaster θα ακουγόταν (πάντως είναι εντελώς αθόρυβο) 4)Τέλος είχα ενα chieftec που πραγματικά είναι αληθινός σκύλος με αυτά που έχει περάσει Για όλους τους παραπάνω λόγους με έπεισε οτι οικονομικοτεχνικά ήταν το καλύτερο σε αυτήν την τιμή... Μπορεί να έκανα και λάθος επιλογή...ο χρόνος θα δείξει!
Sadamiraq Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Συμφωνω με liοpyr φιλε,προσωπικα δυστηχως δεν εκανες την καλυτερη επιλογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.