Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικςων + τροφοδοτικο...

minR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,θέλω λίγη βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος.

Εχω ένα παλιό pc με athlon 2600+ και Fx 5200 agp 128mb.

Η ταπεινή καρτούλα μου καταφέρνει να παίξει HD video στα 720p αλλά

σε ορισμένα κάνει κολλήματα.

Ετσι σκέφτηκα να πάρω μια HD2400pro 512mb που βρήκα και σε χαμηλή τιμή.

Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι οι εξης 2:

1)Αξίζει η αγορά της κάρτας?Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το HD και όχι παιχνίδια.

Με την συγκεκριμένη θα μπορώ να δω χωρις κολλήματα?

2)Το τροφοδοτικό μου είναι 350W,θα σηκώνει την νέα κάρτα ή χρειάζομαι μεγαλύτερο?

(αυτό είναι και το μεγαλύτερο ερώτημά μου)

Δημοσ.

Η κάρτα θα βοηθήσει σίγουρα.

Τροφοδοτικό υποθέτω το έχεις καιρό,οπότε καλό θα'ταν να πάρεις ένα καινούργιο,στα 400watt.

Δεν ξέρω όμως αν παίζει και ο επεξεργαστής ρόλο στο video playback..

Δημοσ.

Σκεφτομαι την συγκεκριμένη κάρτα γιατί υποτίθεται οτι κάνει αυτή την

κωδικοποίηση-αποκωδικοποίηση του HD και δεν επιβαρύνει τόσο τον επεξεργαστή.

Το θέμα μου είναι αν όντως το κάνει αυτό και αν θα λειτουργήσει με 350W τροφοδοτικό.

Και ναι είναι παλιό το τροφοδοτικό μου αλλά έχω ένα καινούριο 350W της chieftec που ξέμεινε απο ένα φίλο κ είναι σχεδόν αχρησιμοποίητο.

Θα παίζει με αυτο άραγε?

Δημοσ.

όπως έχουν πει και σε άλλα τόπικ, ένα καλό site για να τσεκάρεις αν θα σηκώσει το τροφοδοτικό σου αυτά που έχεις πάνω είναι αυτό:

http://extreme.outervision.com/PSUEngine

Λογικά πάντως θα μπορείς να δεις HD. Αν και από ότι κατάλαβα αυτό που κάνεις είναι να χρησιμοποιείς κάποιον player και πηγαίνεις να παίξεις μεγάλα αρχεία 720p κλπ.

Πολλοί players έχουν πρόβλημα με αυτό (πχ gom player)

Δοκίμασε kmplayer... Είχαμε πρόβλημα σε ένα φίλο και καρέδιαζε η εικόνα σε HD τηλεόραση που έπαιζε από το pc 720p rip και το ψάξαμε και ήταν λόγω των players...

Δημοσ.
Σκεφτομαι την συγκεκριμένη κάρτα γιατί υποτίθεται οτι κάνει αυτή την

κωδικοποίηση-αποκωδικοποίηση του HD και δεν επιβαρύνει τόσο τον επεξεργαστή.

Το θέμα μου είναι αν όντως το κάνει αυτό και αν θα λειτουργήσει με 350W τροφοδοτικό.

Και ναι είναι παλιό το τροφοδοτικό μου αλλά έχω ένα καινούριο 350W της chieftec που ξέμεινε απο ένα φίλο κ είναι σχεδόν αχρησιμοποίητο.

Θα παίζει με αυτο άραγε?

εγω ειχα βαλει 7600gt που ειναι πιο βαρια απο αυτη που λες και επαιζε ανετα σε 300 watt...

αρα με το 350 εισαι ενταξει...

Δημοσ.
όπως έχουν πει και σε άλλα τόπικ, ένα καλό site για να τσεκάρεις αν θα σηκώσει το τροφοδοτικό σου αυτά που έχεις πάνω είναι αυτό:

http://extreme.outervision.com/PSUEngine

Θα δοκιμασω το site που προτείνεις και ελπίζω να βοηθήσει.

Λογικά πάντως θα μπορείς να δεις HD. Αν και από ότι κατάλαβα αυτό που κάνεις είναι να χρησιμοποιείς κάποιον player και πηγαίνεις να παίξεις μεγάλα αρχεία 720p κλπ.

Πολλοί players έχουν πρόβλημα με αυτό (πχ gom player)

Δοκίμασε kmplayer... Είχαμε πρόβλημα σε ένα φίλο και καρέδιαζε η εικόνα σε HD τηλεόραση που έπαιζε από το pc 720p rip και το ψάξαμε και ήταν λόγω των players...

Κατι τέτοιο κάνω και έχεις δίκιο για τους players,γι'αυτο και χρησιμοποιώ εδώ και καιρό

τον Kmplayer, αλλά ακόμα και με αυτόν σε κάποια αρχεία εχω πρόβλημα,λογικό αφού το pc δεν είναι κ οτι πιο τελευταίο.

Δημοσ.

Αν θελεις να κανεις σωστη δουλεια και οχι απλα μπαλωματα μη ντραπεις να βαλεις το χερι λιγο πιο βαθια στην τσεπη.

Προτιμησε ενα thermaltake 400w true power και την καρτουλα που ειπες.

Η λογικη μου ειναι οτι το pc για να αποδιδει στο maximum θελει και μια Α' επαρκεια οσον αφορα την τροφοδοσια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...