Προς το περιεχόμενο

θορυβος απο φαν καρτας γραφικων

mentos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια,εχω την xfx geforce 8600gt pvt84judf 256mb και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.το fan της καρτας κανει αρκετο θορυβο με αποτελεσμα να μην μπορω να αφηνω τον υπολογιστη ανοιχτο το βραδυ.καμια ιδεα κανεις?

Δημοσ.

Μείωση των στροφών του ανεμιστήρα μέσω software (rivatuner) ή εναλλακτικά αγορά aftermarket vga cooler. Οι ψαγμένοι εδώ μέσα θα έχουν να σου προτείνουν ένα κάρο.

Δημοσ.

Μπα δεν είναι απαραίτητο το νέο vga cooler, εκτός αν θες και μείωση θερμοκρασιών ;) Σε περίπτωση που θες, πήγαινε για το Zalman VF1000 με μόνο 31? ... Το είχε και ο Vatos_Locos και έκανε καταπληκτική δουλειά από ότι μου είχε πει ;)

Από 'κει και πέρα, μπορείς μέσω Ati Tool, αλλά και μέσω Riva Tuner να μειώσεις τις στροφές του ανεμιστήρα :-) Μην ξεχνάς βέβαια ότι μείωση των στροφών του ανεμιστήρα σημαίνει και μικρή αύξηση των θερμοκρασιών, χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να επηρεάσει τη φυσιακή λειτουργία της κάρτας ;)

Δημοσ.

:lol: Βγάλτο τελείως από πάνω :P και αν καεί ευκαιρία να την κάνεις rma να πάρεις καλύτερη...

πέρα από τις χαζομάρες ότι είπαν και οι από πάνω κύριοι

Δημοσ.

Na ρωτήσω και γω αν γνωρίζει κανείς κανέναν καλό fan 120mm για να ακουμπήσω πάνω στην Accelero S1 που θα φορέσω πάνω στην καινούργια 8800GTS μου ???

Eυχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...